Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

user posted image
Mano plaukai dazyti, saknys riebios, siaip plaukai apysausiai, taigi:
Logonos sampunas riebiems plaukams- labai labai patinka, nes super isplauna, putoja, lb skaniai kvepia, nevelia plauku, gal netgi padeda ilgiau islaikyti nesusiriebalavusius. Kartosiu negalvojus
Laveros samp su mangais: nedaug kartu ploviau, bet siaip malonus,putoja pakankamai, gelio konsistencijos, skaniai saldziai kvepia, ar aliejus isplauna-nezinau.
Druide lb nepatiko, lb vele, tik kvapas liux, o siaip tai voliojasi nuo lapkricio men..liko gal 2 kartams, bet niekaip negaliu pabaigt.
Urtekram su dumbliai- nepatinka. Susiriebaluoju jau ta pacia diena, neputoja, zodziu pili pili ir prasmes nematai...keisciau i ka nors, atvira pasiulymams ax.gif
Ir smirdalyne, kuris sausina plauka. Bet kadangi gera sudetis, aprasymas, tai ivardinu kaip puiku produkta. Nors retai naudoju, tai sunku kalbet apie efekta

user posted image
Logona purskiamas kondic- kai pirma karta isbandziau tai patiko, lyg ir gerino issukavima, nes tuo metu dar nebuvau bandzius brilliant'o, tai buvau vienas didelis kaltunas bigsmile.gif aj toks, nei man jis reikalingas, nei ka stebuklingo daro...
Ciel d'azur kondic "isnarpliojantis plaukus"- kai neturejau brilliant care tai galvojau kad geras, bet db taip nebegalvoju bigsmile.gif neisnarplioja nei velnio! Irgi atvira pasiulymams biggrin.gif
Logona kondic su kvieciais- neveltui vienu metu jo buvo pilna isparduotuve doh.gif man kai pagrinde reikia kad neveltu plauku, tai to nepadaro, tai nepatinka...
Lavera kondic- patinka, is tiesu, kaip ir sake Katherina, panasus i brilliant'a. Bet pastarasis vis tiek geresnis bigsmile.gif
Sante- nesikartosiu wub.gif wub.gif
Ciel d'azur augima skatinatis losjonas- ar skatina tai nepastebeta, bet cia daugiau toks psichologinis momentas- issitepu nakciai, pasvajoju kaip jie auga ir patenkinta su viltim nueinu miegoti biggrin.gif isilasinau i ji glicerino ir pridejau fitokeratinu
Bespalve Chna- puikus nebrangus dalykas. Saknims gal daugiau tinka, suregiliuoja riebaliukus, lb patinka thumbup.gif
user posted image
Mano veido oda- misri, spuogai.. verysad.gif
Alijosiaus gelis patinka, nes sutraukia poras. Negaliu teigti kad mazina, ar neleidzia atsirasti spuogams...nepastebejau... unsure.gif
Zalias molis tai mano nr 1 veido priemoniu. Naudoju kaip prausikli (kol negausiu DG muilu), kaukem- jos mane ir gelbeja nuo spuogu..
Kuno losjonas, kadangi tai pirmas natur losj tai negaliu lygint bet siaip tai mano sausiausias kojas pasauly gan neblogai sudrekina
Losjonas, gautas uz 1 ct biggrin.gif nenaudoju... blush2.gif jis ale minkstina oda ...
na ir visa kita, ko nefotkinau, tai tik milteliai (granatu, melionu, mangu, jazminu ziedu)
Kulnus issigydziau su taukmedziu thumbup.gif
Dekoratyvine tai tik Dr.H kompaktas ir madaros "saules geles=kaledine eglute" schmoll.gif
Matosi is sampunu ka labiausiai myliu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 16, 16:18)
tai kvepalų mėginukai (Lakshmi masala, farfalla aura ir shandrani), tik aš jų vis dar gerai ir neišbandžiau doh.gif  įsimylėjus dabar kitus

kaip mane domintu kvapai bigsmile.gif kaip tik mastau koki miniuka prigriebt pasibandymui, bet man noretus kazko gaivaus, lengvo rolleyes.gif
Atsakyti
Ieva,
kuo sante brilliant care patinka?smile.gif skalsus?nuplaunamas?
Atsakyti
Placebo, kuris dezikas geriausias ar bent geresnis?
Ir kaip wellments kvepaliukai?ten sun? lens.gif
Išduok paslaptį, kuriuos dabar įsimylėjusi? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 16, 15:22)
noreciau ir as parodyti savo krepseli blush2.gif 

kokia ten logonos duškė ir kaip patinka? 4u.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 16, 16:37)
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 16, 16:46)

Kaip jums Lavera plaukų kaukė ir basis pienelis?

abu labai patinka thumbup.gif Plaukų kaukė labai gera, gal net geresnė nei sante brilliant care kondicionierius, tik aš ją naudoju ne kaip kaukę (laikyt reikia 15min), o kaip kondicionierių/balzamą. Plaukus pamaitina, padrėkina, suglotnina...
Pienelis irgi geras, sausesnei odai gali trūkti drėkinimo, daugiau šiltajam sezonui sakyčiau, skaniai kvepia (laveriškai biggrin.gif ), greit susigeria, padrėkina.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 16, 16:51)
Ieva,
kuo sante brilliant care patinka?smile.gif skalsus?nuplaunamas?

jis man kaip visi tie silikoniniai parabeniniai niekalai taip svelnina, taip israizgo, praktiskai sukos slysta plaukuose wub.gif netikejau kad naturalus daiktas sitaip gali bigsmile.gif ir dar kaina normali- 29 lt mirksiukas.gif
taip, nuplaunamas 4u.gif as tai jo tepu daug... blush2.gif kitoms kiek pamenu uztenka lasiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 16, 17:42)

Dekoratyvine tai tik Dr.H kompaktas ir madaros "saules geles=kaledine eglute"  schmoll.gif
Matosi is sampunu ka labiausiai myliu  biggrin.gif

negasdink! as gi laukiu kol man ja atsius unsure.gif
rimtai labai blizga??
bandziau barokoj ant rankos, tai maciau, kad svyti, bet tikejaus, kad ne ziauriai blizges blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 16, 18:04)
rimtai labai blizga??
bandziau barokoj ant rankos, tai maciau, kad svyti, bet tikejaus, kad ne ziauriai blizges blink.gif

Ir as bandziau- nu neblizga jau it eglute biggrin.gif - gal cia kiek perdetai pasakyta. Normaliai visai- o ant saules is vis manau turi graziai tvisketi- nu nebukim gi visos pilkos peles biggrin.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 16 kovo 2010 - 17:10
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 16, 17:04)
rimtai labai blizga??

na man tai per daug blizga...ir dar nepatinka kad per sviesi, na bet cia jau kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif jau uzsisakei? ismainyt noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 16, 18:04)
rimtai labai blizga??

Oi Madaros sitas dalykelis tai laaaabai blizga, as budavau kaip sviestu istepta, baisus vaizdelis doh.gif
Atsakyti
Ar jums augalinis silikonas iš dumblių bent šiek tiek prilygsta sintetiniam? Svarstau, ar per daug iš jo tikėjausi, ar per mažai idėjau. ax.gif
Atsakyti
Galit man imest kaip atrodo madaros saules geles smile.gif
Atsakyti