Šiaip ta diskusija apie 'kiekviena gali', man atrodo beprasmė...
Žiūrint iš mano varpinės aš irgi taip ilgą laiką galvojau
, bet kai susidūriau su realybe, tai kategoriškumas išgaravo...
Kai pamačiau, kad yra moterų, kurioms ta grietinė - prabanga vaikų sriuboje, tai ką kalbėti apie jos tepimą ant veido...ar kai 4 vaikų mama pašliaužioja nuo 5 val. ryto spanguolynuose, tai jau tikrai nebekyla rankos tas rožes prie namo raškyti ir žiedlapėlius malti. Ir natūralu, kad tada visos mintys sutelktos ne į 'kaip aš atrodau', o 'kaip gyventi?'
Lankau šeimą, kurios skurdi buitis tokia, kad indus plauna dubenyje, o po to tos visos dienos vandenį nuo indų panaudoja nuleisti WC. Taip pat maudosi vienoje vonioje. Pirma du vaikai, po to tik tėvai - tame pačiame vandenyje. Kaip pasakyti tai moteriai, kad minimaliam prisižiūrėjimui užtektų vieno aliejuko, vieno hidrolato
Man atrodo turime džiaugtis tuo ką turime, ką galime sau leisti ir nenuvertinti žmogaus pastangų, jei jis sau daug ko leisti negali ir ieško kuo pigesnių alternatyvų. Geriau tada patarti kiek įmanoma geriau, pigiau ir būtiniausia, nei bandyti įrodyti savo tiesas..
Aš nesu maniakė visiems tiems miltukams, kremukams, buteliukams, ne taip dažnai perku, tačiau jaučiu visa banko sąskaita kiekvieną pirkinį
O į temą - man atrodo, kad su amžiumi verčiau treniruoti veiduko raumenis, nei ieškoti kuo tepti. SM'e yra labai nebloga tema - "veido joga", labai daug vaizdinės medžiagos
youtube, Vilniuje net vyksta 6 paskaitų ciklas norinčioms išmokti, tad manau, kad toks dalykas duotų daugiau efekto nei išorinis dermos patepliojimas
Odą laiko poodinis raumenynas, pati savaime ji nei stangri, nei subliuškusi, tiesiog paprastai tariant 'danga'.
Jei po asfaltu duobė, tai anksčiau ar vėliau, tas asfaltas triokštels ir susmegs..taip ir su oda..jei negerai 'po ja', tai ilgainiui ir matysis..