QUOTE(ashtri @ 2010 03 23, 20:04)
Gal tepat drėgnus plaukus? O galvos odą irgi įmasažuojat?
ne, negaleciau miegoti su slapiais plaukais, o as tik pries miega plaukus issitepu
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 23, 20:08)
o gal turi recepta? man reikia pasidaryt,kaip tik galvoju vel uzsisakyti is AZ, tai prigriebciau ko truktu
Diva:) uzuojauta, matyt alergiska jam esi
Prancuzu kalba viena turiu issisaugojus, tai brukstelk man ryt az, isversiu ir atsiusiu
Siaip yra ten daugiau visokiu,bet jie be DHA, tik su urucum, tai galetum pradzioj tuos pabandyti, turiu kelis, tik reiks isversti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 23, 20:41)
Kunigunda, parodyk savo krepšį
tai kad labai ilgai uztruktu viska is visur sukrapstyti ir sudelioti, o dar aprasyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 23, 20:45)
be to, nesutinku su kunigunda dsel minimaliu islaidu kosmetikai. gal busit maloni ir pasakysit: krizes metu daguma zmoniu uzdirba tik minimuma, daugiau nei puse gyventoju bedarbiu, tai jei dirba vyras ir zmona, uzdirba max abudu 2000 tukst,
kokio atsakymo tu tikiesi -kad dabar sesciau ir sudaryciau preliminaria islaidu samata?
Toks ispudis susidaro, kad moterys tik dabar savim rupinasi, o anskciau tai visos is prigimties buvo grazios ir nieko joms nereikejo daryti. Po galais, is maisto produktu gaminciausi, vasara visada prisirenku visokiu zoleliu, is ju pati virciau "hidrolatus", ir tikrai sugebeciau sukrapstyti pinigeliu vienam kremui ar sampunui ir juodo molio pakeliui. Tikrai nesiskusciau, kad neturiu uz ka buti grazi
QUOTE(bryyla @ 2010 03 23, 20:51)
jus Panoramos bioboutique aptarnausiu ir aš
,
nors Ievos pedkelnese man net butum naudingesne
QUOTE(kotri_ @ 2010 03 23, 21:08)
Mergytes, ar Jums nusuprausius su Gasulo moliu netraukia odos, nesausina?
ne, po jo oda-silkas
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 23, 22:25)
bet juk kalbejom, kad toli grazu ne kiekviena moteris gali tokias priemones pirkti sau ir savo seimynyksciams.
net jei kokia moteris ir negali sau leisti visko, tai kai ka gali ir pati pasigaminti, kad ir tuos "hidrolatus", ar koki macerata. Galu gale, jei tik moterys pajegia pernesti Adeles kremu kvapa - tai kai kurie, sake daro stebuklus, o ju kaina tikrai nera kosmine.
Tad as lieku prie savo - visada yra budu ir galimybiu tik reikia moketi jomis pasinaudoti
QUOTE(Honey @ 2010 03 23, 22:50)
Merginos, gal kuri esat bandžiusi kanapių aliejų?
kiek pamenu, tai kai kurioms net labai patiko. Patiko tik gerusi esu, tai negaliu pasakyti kaip veidui.
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 23, 23:05)
Man toks klausimas iškilo
darant kremą tik iš skystų aliejų, reikia juos šildyt kartu su emulsiniu vašku? ar ištirpint vašką vieną ir tada supilt aliejus?
Veidui čia bandysiu pasidaryt... su kietais tai viską kartu pyliau, turbūt ir vien skystus reik su vašku šildyt, ale vat paklausiu
butina, nes kitaip nesusimaisys tau niekas, nebent tavo emulsinis skystas, tada nereikia sildyti nieko, jei neklystu. Siaip ir vandens ir alieju tepma turetu buti vienoda, apie 40