QUOTE(GinMintė @ 2010 03 23, 20:57)
Man irgi niekas netinsta
Merginos, kas darosi lupu balzamus i tuteles.. Ar jums irgi kai sustingsta mase, vistiek lieka skylute ta kur sregis yra? Ar cia tik man taip vienai? Padariau gal 3 balzamus, bet man visi su skylute viduj..
Merginos, kas darosi lupu balzamus i tuteles.. Ar jums irgi kai sustingsta mase, vistiek lieka skylute ta kur sregis yra? Ar cia tik man taip vienai? Padariau gal 3 balzamus, bet man visi su skylute viduj..
Kai aš dariau (dariau du), tai neliko jokios skylutės
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 23, 20:58)
Kuo daugiau pinigu turi, tuo daugiau nereikalingu dalyku prisiperki. Gal pradesi pasakoti, jog tu tikrai neisgyventum be 5 sampunu, 6 hidrolatu, visu turimu alieju ir monikos milteliu ir t.t.? Tai va, pasilieki 1 sampuna, 1 hidrolata, viena moli ir viena aliejuka veidui - ir pasekme - tau lieka pinigu kiekvienam seimos nariui po sampuna ir po alieju ir t.t.
Ir nereikia cia tu pasaku, kad kazkas netinka - tai kame problema - visada galima parduoti, visada pries perkant galima paprasyti meginuko, arba is kokios forumietes nusipirkti - visada yra galimybiu.
mano plaukai zemiau juosmens, bet man 5 gr aliejaus per akis
Ir nereikia cia tu pasaku, kad kazkas netinka - tai kame problema - visada galima parduoti, visada pries perkant galima paprasyti meginuko, arba is kokios forumietes nusipirkti - visada yra galimybiu.
mano plaukai zemiau juosmens, bet man 5 gr aliejaus per akis
Kuo daugiau turi, tuo daugiau reikia...Manau, kad kuo pauikiausiai galima išsiversti ir su mažesniu skaičiumi hidrolatų, šampūnų
Kaip jums tiek nedaug užtenka, mano plaukai prie liemenėlės užsegimo, bet aš ir šampūno ir aliejų dedu daug
Diva:), pritariu Dolphin, ateinu ir paskaičius Jūsų komentarus visada bent jau nusišypsau. Jau vien dėl šio dalyko verta lankytis šioje temoje, neskaitant visų merginų patarimų