Daddygirl, gal esi pirkus ka is ju http://www.naturisim...dex.cfm?nme=raw ir vat visai sudomino ta firma, nes produktai naturalus ir palyginti nebrangus
Bet ko gero Lovelula platesnis asortimentas
QUOTE(adrija @ 2010 03 22, 21:11)
O aš juos kaip tik dėjau į balzamą.Bet dėjau atskirai šilką,atskirai keramidus ir atskirai silikona.Atsimieravau 3 indelius po 30 ml. balzamo ir pagal AZ duotas naudojimo lenteles į juos dėjau
Plaukas mano šviesintas,iš prigimties sausas ,pūstas,plonas,tai davė minkštumo,bet po silikono ir keramidų plaukai vis tiek pūtėsi.
Šilko va dar nebandžiau,ryt rytui laukia paruoštas
Plaukas mano šviesintas,iš prigimties sausas ,pūstas,plonas,tai davė minkštumo,bet po silikono ir keramidų plaukai vis tiek pūtėsi.
Šilko va dar nebandžiau,ryt rytui laukia paruoštas
Niekaip nesuprantu kai rasot, kad atskirai - tai bet sudedat i balzama viska ir issimaiso i viena visuma ar netaip suprantu? Tai ir as atskirai pilu - viena ingredienta, paskui kita, nekisu 2 buteliuku is kart prie vieno - nu paaiskinkit man
30 ml i koki kieki balzamo?
Mat silikona gryna tepiau ant dregnu plauku, tiesiog kaip kokia zele - nes norejau kaip minejau kad man tiesinimo efekta isgautu .Ir isgavo
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 22, 19:17)
pabandyk atskirai. vien silka.vien silikona. nenori?
idomu, kaip tavo plaukams patiks.
as tai kazkaip abejoju tuo, kad kiekvienam zmogui geriausia naudot savo salies augalus.. man net labai tinka visokie indiski, afrikietiski augalai, sviestai ir kt
idomu, kaip tavo plaukams patiks.
as tai kazkaip abejoju tuo, kad kiekvienam zmogui geriausia naudot savo salies augalus.. man net labai tinka visokie indiski, afrikietiski augalai, sviestai ir kt
Diva:), vieną kartą plaukus palepink vien silikonu, kitą kartą - tik šilku. Matysi, koks nuo kurio efektas O jei dėsi abu kartu ar vieną po kito - nepasimatys
ir aš nemanau
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 22, 19:17)
net nezinau, as i kazkur 80 ml is akies sliukstelejau, tai man viskas ok, tikrai ne morkine. I 30 ml morku krema lasinau 10 lasu saltalankio, tia zinok, kai istrini krema, tai nieko ir nesimato.
supratau, ačiū
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 21:43)
Niekaip nesuprantu kai rasot, kad atskirai - tai bet sudedat i balzama viska ir issimaiso i viena visuma ar netaip suprantu? Tai ir as atskirai pilu - viena ingredienta, paskui kita, nekisu 2 buteliuku is kart prie vieno - nu paaiskinkit man
Mat silikona gryna tepiau ant dregnu plauku, tiesiog kaip kokia zele - nes norejau kaip minejau kad man tiesinimo efekta isgautu .Ir isgavo
Kaip aš supratau, tai balzamas buvo supiltas į tris atskirus indelius ir į vieną įdėta silikono, į kitą-šilko, o į trečią-keramidų.
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 21:43)
QUOTE(Babi* @ 2010 03 22, 21:51)
Kaip aš supratau, tai balzamas buvo supiltas į tris atskirus indelius ir į vieną įdėta silikono, į kitą-šilko, o į trečią-keramidų.
Taip.Babi teisingai suprato.Aš į vieną 30ml. indelį su balzamu įpyliau silikono,į kitą 30ml. indelį įpyliau keramidų,o į trečią 30ml. balzamo indelį įpyliau šilko.Na,kad visus išbandyti.
Silikonų dėjau 10proc.,kaip ir parašyta ant buteliuko.O šilkų ir keramidų dėjau pagal AROMA-ZONE saite prie šilko ir keramidų puslapiuose esančias leenteles.Keramidus tai iš pat pradžių lašais skaičiavau O paskui tiesiog įkišau švirkšt ir prisitraukiau,kiek reikia
Dabar viska supratau su tuomi - "atskirai"
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 22, 20:00)
man nuo šilko tai taaaaaip blizga plaukai jie pas mane tokie sausi, šiaušias, o po šilko, tai lediniai... dabar to silikono užsimaniau reikia man to tiesumo
Primink, kaip tu ji naudoji? I balzama dedi?
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 22, 22:58)
Primink, kaip tu ji naudoji? I balzama dedi?
taip vienam kartui įsilašinu kokius 5 lašiukus. Palaikau kelias minutes ir viskas
Vieną plovimą dedu šilką, kitą keramidus
O kaži ne per dažnai dėt tiek šilką, tiek keramidus kiekvieną plovimą nors ir pakaitom?
Paskutiniu metu kazko veidas apsispuogavo, ko jau nebuvo buve seniai. Ilgai galvojau nuo ko, ir perskaiciau Palominos minti, kad tokia oda reikia raminti. Tai jau keleta dienu vakarais veida pamasazuoju ir plaunu su avizu nuoviru, na ir zinokit, tikrai nusiramino, tfu tfu Nes anksciau buvo, kaip diena, taip naujiena, o dabar oda labai lygi ir nuraminta pasidare
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 19:19)
Gerai, kad supratai mane ka norejau pasakyti
O as beja kaip tik maniau, kad tie maiseliai brangu gaunasi , maniau- nu jau cia prabangiai, galima paprasciau...
O as beja kaip tik maniau, kad tie maiseliai brangu gaunasi , maniau- nu jau cia prabangiai, galima paprasciau...
O plonas gėlių pakavimo popierius netiktų?
Ir aš dabar DG muiliukų užsinorėjau
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 22, 22:33)
mane irgi kai ismete viska darau, ir kaukes ir valau, ir dekoratyvine naturali, sakau tikrai cia "is vidaus", bet kad mityba tikrai sveika, nesuprantu...
Hibisco, aciu uz ideja, reiks pamegint ta nuovira..
Hibisco, aciu uz ideja, reiks pamegint ta nuovira..
As sakau, gal cia ziemos pabaiga, oda isvarginta sildymo sezono... Pas mane ji tokia issausejusi buvo, itariu, kad del to. Nes kai pas mane oda issauseja, pradeda spuogai dygti...