Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Daddygirl, gal esi pirkus ka is ju http://www.naturisim...dex.cfm?nme=raw ir vat visai sudomino ta firma, nes produktai naturalus ir palyginti nebrangus g.gif
Bet ko gero Lovelula platesnis asortimentas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 22 kovo 2010 - 20:28
QUOTE(adrija @ 2010 03 22, 21:11)
O aš juos kaip tik dėjau į balzamą.Bet dėjau atskirai šilką,atskirai keramidus ir atskirai silikona.Atsimieravau 3 indelius po 30 ml. balzamo ir pagal AZ duotas naudojimo lenteles į juos dėjau g.gif
Plaukas mano šviesintas,iš prigimties sausas ,pūstas,plonas,tai davė minkštumo,bet po silikono ir keramidų plaukai vis tiek pūtėsi.
Šilko va dar nebandžiau,ryt rytui laukia paruoštas cool.gif

Niekaip nesuprantu kai rasot, kad atskirai g.gif - tai bet sudedat i balzama viska ir issimaiso i viena visuma ar netaip suprantu? biggrin.gif Tai ir as atskirai pilu - viena ingredienta, paskui kita, nekisu 2 buteliuku is kart prie vieno doh.gif - nu paaiskinkit man blush2.gif
30 ml i koki kieki balzamo?
Mat silikona gryna tepiau ant dregnu plauku, tiesiog kaip kokia zele - nes norejau kaip minejau kad man tiesinimo efekta isgautu .Ir isgavo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 kovo 2010 - 20:45
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 22, 19:17)
pabandyk atskirai. vien silka.vien silikona. nenori?
idomu, kaip tavo plaukams patiks.

as tai kazkaip abejoju tuo, kad kiekvienam zmogui geriausia naudot savo salies augalus..  g.gif man net labai tinka visokie indiski, afrikietiski augalai, sviestai ir kt smile.gif

Diva:), vieną kartą plaukus palepink vien silikonu, kitą kartą - tik šilku. Matysi, koks nuo kurio efektas wink.gif O jei dėsi abu kartu ar vieną po kito - nepasimatys wink.gif

ir aš nemanau drinks_cheers.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 22, 19:17)
net nezinau, as i kazkur 80 ml is akies sliukstelejau, tai man viskas ok, tikrai ne morkine. I 30 ml morku krema lasinau 10 lasu saltalankio, tia zinok, kai istrini krema, tai nieko ir nesimato.

supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 21:43)
Niekaip nesuprantu kai rasot, kad atskirai  g.gif - tai bet sudedat i balzama viska ir issimaiso i viena visuma ar netaip suprantu?  biggrin.gif  Tai ir as atskirai pilu - viena ingredienta, paskui kita, nekisu 2 buteliuku is kart prie vieno  doh.gif  - nu paaiskinkit man  blush2.gif
Mat silikona gryna tepiau ant dregnu plauku, tiesiog kaip kokia zele - nes norejau kaip minejau kad man tiesinimo efekta isgautu .Ir isgavo rolleyes.gif

Kaip aš supratau, tai balzamas buvo supiltas į tris atskirus indelius ir į vieną įdėta silikono, į kitą-šilko, o į trečią-keramidų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 21:43)
Niekaip nesuprantu kai rasot, kad atskirai  g.gif - tai bet sudedat i balzama viska ir issimaiso i viena visuma ar netaip suprantu?  biggrin.gif  Tai ir as atskirai pilu - viena ingredienta, paskui kita, nekisu 2 buteliuku is kart prie vieno  doh.gif  - nu paaiskinkit man  blush2.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 22, 21:51)
Kaip aš supratau, tai balzamas buvo supiltas į tris atskirus indelius ir į vieną įdėta silikono, į kitą-šilko, o į trečią-keramidų. rolleyes.gif

Taip.Babi teisingai suprato.Aš į vieną 30ml. indelį su balzamu įpyliau silikono,į kitą 30ml. indelį įpyliau keramidų,o į trečią 30ml. balzamo indelį įpyliau šilko.Na,kad visus išbandyti.
Silikonų dėjau 10proc.,kaip ir parašyta ant buteliuko.O šilkų ir keramidų dėjau pagal AROMA-ZONE saite prie šilko ir keramidų puslapiuose esančias leenteles.Keramidus tai iš pat pradžių lašais skaičiavau blush2.gif lotuliukas.gif O paskui tiesiog įkišau švirkšt ir prisitraukiau,kiek reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar viska supratau su tuomi - "atskirai" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 22, 20:00)
man nuo šilko tai taaaaaip blizga plaukai wub.gif  jie pas mane tokie sausi, šiaušias, o po šilko, tai lediniai...  wub.gif  dabar to silikono užsimaniau doh.gif  reikia man to tiesumo lotuliukas.gif

Primink, kaip tu ji naudoji? I balzama dedi?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 22, 22:58)
Primink, kaip tu ji naudoji? I balzama dedi?

taip smile.gif vienam kartui įsilašinu kokius 5 lašiukus. Palaikau kelias minutes ir viskas smile.gif
Vieną plovimą dedu šilką, kitą keramidus smile.gif

O kaži ne per dažnai dėt tiek šilką, tiek keramidus kiekvieną plovimą nors ir pakaitom? g.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu kazko veidas apsispuogavo, ko jau nebuvo buve seniai. Ilgai galvojau nuo ko, ir perskaiciau Palominos minti, kad tokia oda reikia raminti. Tai jau keleta dienu vakarais veida pamasazuoju ir plaunu su avizu nuoviru, na ir zinokit, tikrai nusiramino, tfu tfu ax.gif Nes anksciau buvo, kaip diena, taip naujiena, o dabar oda labai lygi ir nuraminta pasidare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 19:19)
Gerai, kad supratai mane ka norejau pasakyti 4u.gif
O as beja kaip tik maniau, kad tie maiseliai brangu gaunasi g.gif , maniau- nu jau cia prabangiai, galima paprasciau...

O plonas gėlių pakavimo popierius netiktų? bigsmile.gif
Ir aš dabar DG muiliukų užsinorėjau lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
mane irgi kai ismete unsure.gif viska darau, ir kaukes ir valau, ir dekoratyvine naturali, sakau tikrai cia "is vidaus", bet kad mityba tikrai sveika, nesuprantu... verysad.gif
Hibisco, aciu uz ideja, reiks pamegint ta nuovira..
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 22, 22:33)
mane irgi kai ismete  unsure.gif viska darau, ir kaukes ir valau, ir dekoratyvine naturali, sakau tikrai cia "is vidaus", bet kad mityba tikrai sveika, nesuprantu... verysad.gif
Hibisco, aciu uz ideja, reiks pamegint ta nuovira..

As sakau, gal cia ziemos pabaiga, oda isvarginta sildymo sezono... Pas mane ji tokia issausejusi buvo, itariu, kad del to. Nes kai pas mane oda issauseja, pradeda spuogai dygti... rolleyes.gif
Atsakyti