Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(dipladenija @ 2010 03 22, 18:46)
o kur ta silka ir silikona perkat rolleyes.gif

cia- reikia siustis smile.gif - http://www.aroma-zone.com/
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 22, 18:49)
o kaip su minkštumu?  g.gif

Nelabai.... bet kita diena truputi suminkstejo...
Dar manau, kad reikia laaabai laaabai nedaug , as gal kiek per daug pritepiau - tiesa sakant dariau toki kaip eksperimenta, nes zinau,kad su sintetiniu silikonu isgaunamas taip efektas- tai cia toks buvo tycia pabandymas...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 16:41)
Ne nu, negi negalima pasakyti ir kitokiu dalyku apart kad girti, liaupsinti?  unsure.gif 

As lygiai taip pat pasakiau savo nuomone 4u.gif tikrai nenorejau butent kazko akcentuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 22 kovo 2010 - 18:07
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 22, 19:07)
As lygiai taip pat pasakiau savo nuomone 4u.gif tikrai nenorejau butent kazko akcentuoti

Viskas gerai group.gif , cia as jautruole biggrin.gif
Atsakyti
cia- reikia siustis - http://www.aroma-zone.com/

Aaaaaciu
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 18:40)
pastebejau  lotuliukas.gif

I temos tema dabartes  biggrin.gif - norejau tiesinamojo efekto plaukams is silikono ir gavau rolleyes.gif - i sampuna pyliau siek tiek silikono ir siek tiek silko.
I kondicionieriu kazkodel pabijojau- ir taip labai geras biggrin.gif ! Issitrinkus ( kas sugalvojo sita zodi? doh.gif ) galva, nusausinus juos, dar i dregnus itryniau siek tiek silikono. Kaip maniau taip ir buvo- silikonas apgaube plauka ir neleido jam pustis, o tai yra - banguotis.Isdziuvo plaukai tiesus, beveik virve biggrin.gif , BET jokio svelnumo, jokio slidumo plaukuose nebuvo, tik tiesinamasis efektas.
Silko nepastebejau jokio poveikio- ko gero mazai isilasinau, be to viska uzmusiau silikonu biggrin.gif  .
Plaukus tikrai tiesina toks budas- i dregnus itrinti ir nenusiplauti, tik reikia labai nedaug, bet del plauku svelnumo jei kam nera aktualus tiesinimas- nedaryciau taip ax.gif 
Sekanti karta  daugiau silko i sampuna isilasinsiu, dar mastau po kondicionieriaus pasidaryti tokia kosele silkas+silikonas , issitepti ir nusiplauti gal...
Blizgesys tiesa- niekur nedingo silikonui apgaubus plauka biggrin.gif , bet as cia dedu pliusa kondicionieriui ko gero ...   smile.gif

man nuo šilko tai taaaaaip blizga plaukai wub.gif jie pas mane tokie sausi, šiaušias, o po šilko, tai lediniai... wub.gif dabar to silikono užsimaniau doh.gif reikia man to tiesumo lotuliukas.gif

O kokios konsistencijos tas silikonas yra? klampus skystis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 22 kovo 2010 - 19:03
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 22, 20:00)

na toks kaip kisielius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 16:40)

I temos tema dabartes  biggrin.gif - norejau tiesinamojo efekto plaukams is silikono ir gavau rolleyes.gif - i sampuna pyliau siek tiek silikono ir siek tiek silko.

pabandyk atskirai. vien silka.vien silikona. nenori?

QUOTE(Satura @ 2010 03 22, 16:49)
amlą bandysiu  drinks_cheers.gif

idomu, kaip tavo plaukams patiks.

as tai kazkaip abejoju tuo, kad kiekvienam zmogui geriausia naudot savo salies augalus.. g.gif man net labai tinka visokie indiski, afrikietiski augalai, sviestai ir kt smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 17:12)
Viskas gerai  group.gif , cia as jautruole  biggrin.gif

uztai as nejautruole smile.gif
supratau, kad merginoms ipakavimas neturi dideles reiksmes - turiu pasirinkima thumbup.gif bet nuomones man labai idomios ir naudingos.
nusiskundimu net i az kolkas negaunu doh.gif smile.gif bet dvi merginos neseniai parase, kad muilas 'rasoja'. tai prie progos parasysiu, gal dar bus kam idomu.
man, tiesa, taip nera nutike. taciau karstai ir dregnai laikomas muilas gali pradeti rasoti. tai normalu, netgi parodo, kad muilas geras smile.gif - jame daug naturalaus glicerino, kuris pritraukia dregme. kai kurie muilai labiau linke pradeti rasoti nei kiti (muilai su pienu, medum..).
Iseitis butu tiesiog nelaikyti muilo karstose ir dregnose patalpose. Mano vonia, matomai, nera tiek karsta ir dregna, bet as vistiek joje laikau tik naudojamus muilus.
O jei taip atsitinka, kad muilas pradeda 'prakaituoti', tiesiog isnesti ji i sausa, ventiliuojama vieta - turetu naturaliai isdziuti.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 22, 01:30)
Taip drastiskai nereiketu, nes tikrai yra moteru, kurios tokiu malonumu sau negaletu leisti.
O as susimasciau, kad sau per mazai leidziu  biggrin.gif . Aciu tongue.gif

Oij kaip klysti manydama, kad viskas slypi pinigu kiekyje ax.gif Pazistu ne viena, kuri maudosi piniguose, o atrodo kaip is kokio sabakstyno islindusios
Realiai, kuo daugiau pinigu, tuo daugiau prisiperkama nereikalingu dalyku. Tikrai puikiai galima issiversti su butiniausiais produktais, bet jie net neprivalo buti super duper brangus, taciau kokybiski. Pvz., tos, kurios negali sau leisti KN produkcijos, gali sau leisti AN produkcija. Ir tikrai geriaus vienas aliejukas is KN ar AN nei 5 aliejai is pilstomu alieju.
Tiesiog, is gyvenimo galiu pasakyti, kad jei moteris neipranta[COLOR=red] savimi rupintis iki 30, tai po 30 reta kuri susigriebia. As turiu puikiu pvz., kuo pavirto labai grazios 30-metes, sulaukusios 50, nes visada pirmoje vietoje buvo vaikai ir vyras, puodai ir skalbiniai ir t.t.
Mano kaimyne gan skurdziai gyvena, bet visada uzsitepa grietines ant veido, ir turi puikia oda. Mano mama niekada nera uzsidejus pirktines kaukes, tik savo gamybos - ir tikrai negaletu ja skustis.
Va tep 4u.gif

QUOTE(wilike @ 2010 03 22, 07:42)
kunigunda78 maceruoti , tai ištrauką daryti?  blush2.gif

taip, daryti istrauka

QUOTE(Satura @ 2010 03 22, 08:58)
gal nutuoki, kiek lašų KN šaltalankių reiktų į 50 ml kūno kremo, kad neuždažytų odos geltonai?  4u.gif

net nezinau, as i kazkur 80 ml is akies sliukstelejau, tai man viskas ok, tikrai ne morkine. I 30 ml morku krema lasinau 10 lasu saltalankio, tia zinok, kai istrini krema, tai nieko ir nesimato.

QUOTE(wilike @ 2010 03 22, 09:53)
na žinok beveik visada, būna išimčių, kaip ir visur. Bet kaip ir visur reikia susiformuoti įprotį  cool.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 22, 19:00)

jis tirstokas, malonaus kvapo
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 22, 20:17)
pabandyk atskirai. vien silka.vien silikona. nenori?

Ta prasme viena plovima silka, kita plovima silikona? Ar pirma silka- isskalauti, tada silikona, vel iskalauti- vienu kartu plaunant galva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 kovo 2010 - 19:51
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 20:50)
Ta prasme viena plovima silka, kita plovima silikona? Ar pirma silka- isskalauti, tada silikona, vel iskalauti- vienu kartu plaunant galva?

o tu isbandyk visaip, papasakosi mums hihihi.gif as irgi isigysiu silko ir silikono, laukiu nesulaukiu, kazkokio stebuklo tikiuosi, bet cia paskaiciau, kad neaisku kaip ir su kuo ji naudoti, kad isgauti puiku efekta, tai kiek nusivyliau.kogero reiks pirmus pirkinius isleisti "na ura", pasibandymams, kaip geriau veikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 18:40)
pastebejau  lotuliukas.gif

I kondicionieriu kazkodel pabijojau- ir taip labai geras biggrin.gif ! Issitrinkus ( kas sugalvojo sita zodi? doh.gif ) galva, nusausinus juos, dar i dregnus itryniau siek tiek silikono. Kaip maniau taip ir buvo- silikonas apgaube plauka ir neleido jam pustis, o tai yra - banguotis.Isdziuvo plaukai tiesus, beveik virve biggrin.gif , BET jokio svelnumo, jokio slidumo plaukuose nebuvo, tik tiesinamasis efektas.
Silko nepastebejau jokio poveikio- ko gero mazai isilasinau, be to viska uzmusiau silikonu biggrin.gif  .
Plaukus tikrai tiesina toks budas- i dregnus itrinti ir nenusiplauti, tik reikia labai nedaug, bet del plauku svelnumo jei kam nera aktualus tiesinimas- nedaryciau taip ax.gif 
Sekanti karta  daugiau silko i sampuna isilasinsiu, dar mastau po kondicionieriaus pasidaryti tokia kosele silkas+silikonas , issitepti ir nusiplauti gal...
Blizgesys tiesa- niekur nedingo silikonui apgaubus plauka biggrin.gif , bet as cia dedu pliusa kondicionieriui ko gero ...  smile.gif

O aš juos kaip tik dėjau į balzamą.Bet dėjau atskirai šilką,atskirai keramidus ir atskirai silikona.Atsimieravau 3 indelius po 30 ml. balzamo ir pagal AZ duotas naudojimo lenteles į juos dėjau g.gif
Plaukas mano šviesintas,iš prigimties sausas ,pūstas,plonas,tai davė minkštumo,bet po silikono ir keramidų plaukai vis tiek pūtėsi.
Šilko va dar nebandžiau,ryt rytui laukia paruoštas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 22, 00:09)
Beje, jus cia kalbejote apie vazalinini Air D vit tepala -tai "pradziuginsiu", kad jo sudetis yra petrolatum apie 94 %, tuo viskas ir pasakyta  ax.gif

Nežinau kuo ji pakeisti... Pradėjus jį naudoti dingo mano herpesai... Galvojau kad jie kildavo dėl organizmo, o dabar galvoju kad dėl prastų vazelinų, per mažai drėkinančių... Tepliodavau ir Sante balzamu ir sviestmedžiu...
Atsakyti