QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 22, 01:30)
Taip drastiskai nereiketu, nes tikrai yra moteru, kurios tokiu malonumu sau negaletu leisti.
O as susimasciau, kad sau per mazai leidziu
. Aciu
Oij kaip klysti manydama, kad viskas slypi pinigu kiekyje
Pazistu ne viena, kuri maudosi piniguose, o atrodo kaip is kokio sabakstyno islindusios
Realiai, kuo daugiau pinigu, tuo daugiau prisiperkama nereikalingu dalyku. Tikrai puikiai galima issiversti su butiniausiais produktais, bet jie net neprivalo buti super duper brangus, taciau kokybiski. Pvz., tos, kurios negali sau leisti KN produkcijos, gali sau leisti AN produkcija. Ir tikrai geriaus vienas aliejukas is KN ar AN nei 5 aliejai is pilstomu alieju.
Tiesiog, is gyvenimo galiu pasakyti, kad jei moteris
neipranta[COLOR=red] savimi rupintis iki 30, tai po 30 reta kuri susigriebia. As turiu puikiu pvz., kuo pavirto labai grazios 30-metes, sulaukusios 50, nes visada pirmoje vietoje buvo vaikai ir vyras, puodai ir skalbiniai ir t.t.
Mano kaimyne gan skurdziai gyvena, bet visada uzsitepa grietines ant veido, ir turi puikia oda. Mano mama niekada nera uzsidejus pirktines kaukes, tik savo gamybos - ir tikrai negaletu ja skustis.
Va tep
QUOTE(wilike @ 2010 03 22, 07:42)
kunigunda78 maceruoti , tai ištrauką daryti?
taip, daryti istrauka
QUOTE(Satura @ 2010 03 22, 08:58)
gal nutuoki, kiek lašų KN šaltalankių reiktų į 50 ml kūno kremo, kad neuždažytų odos geltonai?
net nezinau, as i kazkur 80 ml is akies sliukstelejau, tai man viskas ok, tikrai ne morkine. I 30 ml morku krema lasinau 10 lasu saltalankio, tia zinok, kai istrini krema, tai nieko ir nesimato.
QUOTE(wilike @ 2010 03 22, 09:53)
na žinok beveik visada, būna išimčių, kaip ir visur. Bet kaip ir visur reikia susiformuoti įprotį
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 22, 19:00)
O kokios konsistencijos tas silikonas yra? klampus skystis?
jis tirstokas, malonaus kvapo