Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

buvo praeitoje temoje įdėtas filmukas apie palmių aliejų. Bet tarkim ir sezamų aliejaus gamyba turi ir tamsiąją aplinkosauginę pusę.

Laimė per seminarą pasakojo, kaip auginami ir perdirbami sezamai. Ar niekad nekilo jums klausimas, jei tos sėklos su luobele, tai kaip jas nuima nuo tokių mažų sėklyčių?

pasirodo, sėklas sumerkia į labai sūrų vandenį, jos pamirksta ir atšoka nuo branduolių. Perdirbimo procesas vyksta toliau, o nereikalingos sėklų luobelės tampa savotiškais kapinynais, užteršia, užsūdo žemę doh.gif

viskas taip dviprasmiška, iš tikrųjų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 14:30)
oi, ne imbierai - į imbierus žiūrėjau tiesiog neseniai  doh.gif  lotuliukas.gif

anyway, man įdomūs bus atsiliepimai apie ženšenį irgi  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif

butinai parasysiu, labiau pirkau mamukui, bet ir man viena kita mini raukslele reikia palyginti, galvoju pabandysiu g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 14:36)
Tai ka manot apie arbuzo alieju?  smile.gif Mane tik viena jis domina?

domina, domina ypac ta dalis apie kudikiu odele drinks_cheers.gif o kur tu ji pirksi
Atsakyti
noreciau ir as parodyti savo krepseli blush2.gif naturalia kosmetika naudoju nuo lapkricio kazkur, pries tai buvo bandymai tik 4u.gif
1.plaukams-natura siberica sampunas neutralus ir visu giriamas sante kondicionerius.
user posted image
2. veidui-nakciai madara tonikas misriai odai, ryte-rozmarinu hidrolatas arba ledukai, argital kremas su varnelesom, dr.hauschka skystas bronzantas, o mazas indukas-weledos kremukas su vilkdagiais pagerintas pelargoniju EA.
user posted image
3. kunui, rankoms, pedoms-logonos duso zele, ranku kremas sante su imbieru, weleda pedu kremas, earth friendly baby kuno lasjonas su mandarinais (cia dukros, bet ji draugiska gi biggrin.gif
user posted image
4. sviestai, aliejai-kakavos, sviestmedis, ricinos, makadamiju, kokosu, pasifloru
user posted image
5. EA-pelargoniju, arbatmiedziu, rozmarinu, apelsinu...
user posted image
6. milteliai, moliai-rasulas, zalias, levendu, aloe, alksnio zieves milteliai, cinko oksidas
user posted image
dar turiu laveros roziu kauke, sante pylinga su lotosu ir lupu balzama sante, uterkam ir savo pagamintus. kaip matot esu istikimas aromanatual gerbeja tongue.gif man mano krepselis pakankamai didelis atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bozkakoszka20: 16 kovo 2010 - 15:28
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 16, 15:22)
dr.hauschka skystas bronzantas

earth friendly baby kuno lasjonas su mandarinais (cia dukros, bet ji draugiska gi biggrin.gif

šaunus krepšelis - tik tai, ko realiai reikia thumbup.gif

kaip patinka bronzantas? 4u.gif Aš jo atsiprašiau, ir dabar labai patenkinta wub.gif

kaip kvepia, koksai poveikis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 16:28)
kaip patinka bronzantas?  4u.gif Aš jo atsiprašiau, ir dabar labai patenkinta  wub.gif

Siandien buvau pasimatyme su Ugvile biggrin.gif , tai jau kaip iskest iki rytdienos ?? Taip reikia isbandyti kad negaliu doh.gif biggrin.gif
Aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 16 kovo 2010 - 15:31
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 16:28)
šaunus krepšelis - tik tai, ko realiai reikia  thumbup.gif

kaip patinka bronzantas?  4u.gif Aš jo atsiprašiau, ir dabar labai patenkinta  wub.gif

kaip kvepia, koksai poveikis?  biggrin.gif

bronzantas patinka, man maskavimo noretusi, bet nebutina. veidas sveikiau atrodo, svyti, o pudru nemesgstu...pavasaris, rudumo norisi, tai super drinks_cheers.gif

losjonas?na kvapas, man reikejo priprasti, nelabai as tuos mandarinus uzuodziu, bet drekina gerai, greit isigeria.man kazkaip kokosu aliejum pasitepus truksta dregmes. noreciau kazkoki sviesta ar krema pasidaryt?gal turi koki receptuka?beje, atsiprasiau kakavos sviesta, vis pasiteplioju lupu balzamu is jo pagamintu, tai uostau, uostau 4u.gif

o dar, patinka argital kremas, sutraukia poras ir ar man atrodo, kazkiek padziovina iskilusius spuogus drinks_cheers.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 16, 15:30)
tai jau kaip iskest iki rytdienos ?? Taip reikia isbandyti kad negaliu  doh.gif  biggrin.gif 

kad tik padėtų biggrin.gif Aišku, kad palauk, matysi, kaip visą dieną ant veido elgiasi cool.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 16, 15:34)
losjonas?na kvapas, man reikejo priprasti, nelabai as tuos mandarinus uzuodziu, bet drekina gerai, greit isigeria.

o dar, patinka argital kremas, sutraukia poras ir ar man atrodo, kazkiek padziovina iskilusius spuogus drinks_cheers.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

aišku smile.gif

man atrodo, kad tau dvi priemonės kartu taip veikia: Argital kremas ir Hauschkos bronzantas 4u.gif
Atsakyti
Na tai štai mano krepšius stambiu planu biggrin.gif Beveik visas. Beveik, nes yra dar porelė nenatūralių priemonių (deo, kreminė pudra)...

Kūnui
user posted image
kairiajam šone savos gamybos kūno kremas/sviestas, mažesniame indelyje kūno pienelis su papajų enzimais, buteliukyje abrikosų kauliukų aliejus su pelargonijų bei ylang-ylang ea, na ir dantų pastos prisiglaudė smile.gif

Plaukams
user posted image
čia logonos medaus šampūnas miniukas pamiršo nusifotkint, na ir aliejines kaukes dar plaukams naudoju ax.gif

Veidui
user posted image
dešinėje du buteliukai su pipetėm- aliejų mišinys su skirtingais ea (kapiliarams stiprinti). Dr.Hauschka rožių kremo miniukas guli, ir AO tūbelė pasislėpus- tai ten kaukė jautriai odai smile.gif

Dekoratyvinė
user posted image
skurdoka doh.gif tušo net neturiu. Sante lūpų balzamas, bet man jis kaip blizgesys, neblogą spalvą suteikia.

Įvairenybės biggrin.gif
user posted image

Kitos gėrybės wub.gif
user posted image
Aliejai (sviestmedžio, kakavos, jojobos, avokadų, puiklapių, erškėtrožių), medetkų ir vanilės fitoliai, glicerinas, čampaku vaškas, vit.E, solubolas, bičių vaškas, įvairūs ea (levandų, petražolių, kiparisų, pelargonijų, vaistinių šalavijų, ylang ylang, arbatmadžio, manukos, rozmarinų, apelsinų, palmarosos, greipfrutų) ir miltukai (alūno, spanguolių, mėlynių, papajų enzimai), dar emulsinis vaškas ir rasulo molis... biggrin.gif
suskaičiavau, vadinasi, savo viščiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 16, 15:46)
Veidui
Dr.Hauschka rožių kremo miniukas guli,

Dekoratyvinė

Įvairenybės biggrin.gif

kur tą miniuką pirkai? wink.gif

koia Nvey blizgio spalva ir kaip nešiojasi? Jis su blizgučiais? Kažkaip niekaip nesusieja man jis su matyta palete blush2.gif smile.gif

kas kairėj viršuj? Ar pasiteisino migdolais kvepianti Logonos priemonė rankoms? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 16, 16:46)
Na tai štai mano krepšius stambiu planu biggrin.gif 

bigsmile.gif gausus krepsys, yra kur akis paganyt biggrin.gif

noriu paklaust, kaip tau ta dantu pasta su alijosium? ir kokia pas tave (maciau, kad yra balinanti ir dar kazkokios 2 ax.gif ) 4u.gif

ir kas ten prie ivairenybiu apacioje tubele su uzrasu rusco? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 kovo 2010 - 15:57
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 13:33)
[
o ka as cia uzfiksavau, kad nupirko is uk?.. primaisiau kazka?

cia as, as! biggrin.gif tave supainiojau blush2.gif nusisnekejau...is AZ sakemes 4u.gif
Atsakyti
placebo, noreciau atsiliepumu apie logonos sveitikli?cia kur misriai/riebiai odai?

gal galima kuno sviesto dar receptuka?

o naturdem ten kuno sveitiklis? 4u.gif
Atsakyti