buvo praeitoje temoje įdėtas filmukas apie palmių aliejų. Bet tarkim ir sezamų aliejaus gamyba turi ir tamsiąją aplinkosauginę pusę.
Laimė per seminarą pasakojo, kaip auginami ir perdirbami sezamai. Ar niekad nekilo jums klausimas, jei tos sėklos su luobele, tai kaip jas nuima nuo tokių mažų sėklyčių?
pasirodo, sėklas sumerkia į labai sūrų vandenį, jos pamirksta ir atšoka nuo branduolių. Perdirbimo procesas vyksta toliau, o nereikalingos sėklų luobelės tampa savotiškais kapinynais, užteršia, užsūdo žemę
viskas taip dviprasmiška, iš tikrųjų
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 14:30)
oi, ne imbierai - į imbierus žiūrėjau tiesiog neseniai
anyway, man įdomūs bus atsiliepimai apie ženšenį irgi
anyway, man įdomūs bus atsiliepimai apie ženšenį irgi
butinai parasysiu, labiau pirkau mamukui, bet ir man viena kita mini raukslele reikia palyginti, galvoju pabandysiu
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 14:36)
Tai ka manot apie arbuzo alieju? Mane tik viena jis domina?
domina, domina ypac ta dalis apie kudikiu odele o kur tu ji pirksi
noreciau ir as parodyti savo krepseli naturalia kosmetika naudoju nuo lapkricio kazkur, pries tai buvo bandymai tik
1.plaukams-natura siberica sampunas neutralus ir visu giriamas sante kondicionerius.
2. veidui-nakciai madara tonikas misriai odai, ryte-rozmarinu hidrolatas arba ledukai, argital kremas su varnelesom, dr.hauschka skystas bronzantas, o mazas indukas-weledos kremukas su vilkdagiais pagerintas pelargoniju EA.
3. kunui, rankoms, pedoms-logonos duso zele, ranku kremas sante su imbieru, weleda pedu kremas, earth friendly baby kuno lasjonas su mandarinais (cia dukros, bet ji draugiska gi
4. sviestai, aliejai-kakavos, sviestmedis, ricinos, makadamiju, kokosu, pasifloru
5. EA-pelargoniju, arbatmiedziu, rozmarinu, apelsinu...
6. milteliai, moliai-rasulas, zalias, levendu, aloe, alksnio zieves milteliai, cinko oksidas
dar turiu laveros roziu kauke, sante pylinga su lotosu ir lupu balzama sante, uterkam ir savo pagamintus. kaip matot esu istikimas aromanatual gerbeja man mano krepselis pakankamai didelis atrodo
1.plaukams-natura siberica sampunas neutralus ir visu giriamas sante kondicionerius.
2. veidui-nakciai madara tonikas misriai odai, ryte-rozmarinu hidrolatas arba ledukai, argital kremas su varnelesom, dr.hauschka skystas bronzantas, o mazas indukas-weledos kremukas su vilkdagiais pagerintas pelargoniju EA.
3. kunui, rankoms, pedoms-logonos duso zele, ranku kremas sante su imbieru, weleda pedu kremas, earth friendly baby kuno lasjonas su mandarinais (cia dukros, bet ji draugiska gi
4. sviestai, aliejai-kakavos, sviestmedis, ricinos, makadamiju, kokosu, pasifloru
5. EA-pelargoniju, arbatmiedziu, rozmarinu, apelsinu...
6. milteliai, moliai-rasulas, zalias, levendu, aloe, alksnio zieves milteliai, cinko oksidas
dar turiu laveros roziu kauke, sante pylinga su lotosu ir lupu balzama sante, uterkam ir savo pagamintus. kaip matot esu istikimas aromanatual gerbeja man mano krepselis pakankamai didelis atrodo
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 16, 15:22)
dr.hauschka skystas bronzantas
earth friendly baby kuno lasjonas su mandarinais (cia dukros, bet ji draugiska gi
earth friendly baby kuno lasjonas su mandarinais (cia dukros, bet ji draugiska gi
šaunus krepšelis - tik tai, ko realiai reikia
kaip patinka bronzantas? Aš jo atsiprašiau, ir dabar labai patenkinta
kaip kvepia, koksai poveikis?
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 16:28)
Siandien buvau pasimatyme su Ugvile , tai jau kaip iskest iki rytdienos ?? Taip reikia isbandyti kad negaliu
Aciu dar karta
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 16:28)
šaunus krepšelis - tik tai, ko realiai reikia
bronzantas patinka, man maskavimo noretusi, bet nebutina. veidas sveikiau atrodo, svyti, o pudru nemesgstu...pavasaris, rudumo norisi, tai super
losjonas?na kvapas, man reikejo priprasti, nelabai as tuos mandarinus uzuodziu, bet drekina gerai, greit isigeria.man kazkaip kokosu aliejum pasitepus truksta dregmes. noreciau kazkoki sviesta ar krema pasidaryt?gal turi koki receptuka?beje, atsiprasiau kakavos sviesta, vis pasiteplioju lupu balzamu is jo pagamintu, tai uostau, uostau
o dar, patinka argital kremas, sutraukia poras ir ar man atrodo, kazkiek padziovina iskilusius spuogus
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 16, 15:30)
tai jau kaip iskest iki rytdienos ?? Taip reikia isbandyti kad negaliu
kad tik padėtų Aišku, kad palauk, matysi, kaip visą dieną ant veido elgiasi
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 16, 15:34)
losjonas?na kvapas, man reikejo priprasti, nelabai as tuos mandarinus uzuodziu, bet drekina gerai, greit isigeria.
o dar, patinka argital kremas, sutraukia poras ir ar man atrodo, kazkiek padziovina iskilusius spuogus
aišku
man atrodo, kad tau dvi priemonės kartu taip veikia: Argital kremas ir Hauschkos bronzantas
Na tai štai mano krepšius stambiu planu Beveik visas. Beveik, nes yra dar porelė nenatūralių priemonių (deo, kreminė pudra)...
Kūnui
kairiajam šone savos gamybos kūno kremas/sviestas, mažesniame indelyje kūno pienelis su papajų enzimais, buteliukyje abrikosų kauliukų aliejus su pelargonijų bei ylang-ylang ea, na ir dantų pastos prisiglaudė
Plaukams
čia logonos medaus šampūnas miniukas pamiršo nusifotkint, na ir aliejines kaukes dar plaukams naudoju
Veidui
dešinėje du buteliukai su pipetėm- aliejų mišinys su skirtingais ea (kapiliarams stiprinti). Dr.Hauschka rožių kremo miniukas guli, ir AO tūbelė pasislėpus- tai ten kaukė jautriai odai
Dekoratyvinė
skurdoka tušo net neturiu. Sante lūpų balzamas, bet man jis kaip blizgesys, neblogą spalvą suteikia.
Įvairenybės
Kitos gėrybės
Aliejai (sviestmedžio, kakavos, jojobos, avokadų, puiklapių, erškėtrožių), medetkų ir vanilės fitoliai, glicerinas, čampaku vaškas, vit.E, solubolas, bičių vaškas, įvairūs ea (levandų, petražolių, kiparisų, pelargonijų, vaistinių šalavijų, ylang ylang, arbatmadžio, manukos, rozmarinų, apelsinų, palmarosos, greipfrutų) ir miltukai (alūno, spanguolių, mėlynių, papajų enzimai), dar emulsinis vaškas ir rasulo molis...
suskaičiavau, vadinasi, savo viščiukus
Kūnui
kairiajam šone savos gamybos kūno kremas/sviestas, mažesniame indelyje kūno pienelis su papajų enzimais, buteliukyje abrikosų kauliukų aliejus su pelargonijų bei ylang-ylang ea, na ir dantų pastos prisiglaudė
Plaukams
čia logonos medaus šampūnas miniukas pamiršo nusifotkint, na ir aliejines kaukes dar plaukams naudoju
Veidui
dešinėje du buteliukai su pipetėm- aliejų mišinys su skirtingais ea (kapiliarams stiprinti). Dr.Hauschka rožių kremo miniukas guli, ir AO tūbelė pasislėpus- tai ten kaukė jautriai odai
Dekoratyvinė
skurdoka tušo net neturiu. Sante lūpų balzamas, bet man jis kaip blizgesys, neblogą spalvą suteikia.
Įvairenybės
Kitos gėrybės
Aliejai (sviestmedžio, kakavos, jojobos, avokadų, puiklapių, erškėtrožių), medetkų ir vanilės fitoliai, glicerinas, čampaku vaškas, vit.E, solubolas, bičių vaškas, įvairūs ea (levandų, petražolių, kiparisų, pelargonijų, vaistinių šalavijų, ylang ylang, arbatmadžio, manukos, rozmarinų, apelsinų, palmarosos, greipfrutų) ir miltukai (alūno, spanguolių, mėlynių, papajų enzimai), dar emulsinis vaškas ir rasulo molis...
suskaičiavau, vadinasi, savo viščiukus
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 16, 15:46)
Veidui
Dr.Hauschka rožių kremo miniukas guli,
Dekoratyvinė
Įvairenybės
Dr.Hauschka rožių kremo miniukas guli,
Dekoratyvinė
Įvairenybės
kur tą miniuką pirkai?
koia Nvey blizgio spalva ir kaip nešiojasi? Jis su blizgučiais? Kažkaip niekaip nesusieja man jis su matyta palete
kas kairėj viršuj? Ar pasiteisino migdolais kvepianti Logonos priemonė rankoms?
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 16, 16:46)
Na tai štai mano krepšius stambiu planu
gausus krepsys, yra kur akis paganyt
noriu paklaust, kaip tau ta dantu pasta su alijosium? ir kokia pas tave (maciau, kad yra balinanti ir dar kazkokios 2 )
ir kas ten prie ivairenybiu apacioje tubele su uzrasu rusco?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 13:33)
cia as, as! tave supainiojau nusisnekejau...is AZ sakemes
placebo, noreciau atsiliepumu apie logonos sveitikli?cia kur misriai/riebiai odai?
gal galima kuno sviesto dar receptuka?
o naturdem ten kuno sveitiklis?
gal galima kuno sviesto dar receptuka?
o naturdem ten kuno sveitiklis?