Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 16:09)
Parasiau ir galvoju- nu jau reakcija bus!  biggrin.gif 

normali ta reakcija ax.gif Bent aš tai viskuo patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 03 22, 18:16)
Sviestmedis 4u.gif
Papildyta:

Siūlyčiau kamelijų al., merginos gyrė, kad padeda mirksiukas.gif Arba simondsijų al. - jis lengvas ir tinkamas plaukų priežiūrai, dar galima pettigrain ea įlašinti (galvos odai) 4u.gif

Aciu 4u.gif , panasiai ir itariau smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as galiu paciupineti muiliukus, asmeniskai ipakavimas man nesvarbu, svarbu turinys ir tai, kad is viso yra galimybe tureti tokius muiliukus. labai dziaugiuos 4u.gif
Daddy girl ar reikia kuriuos nors dar padziovinti? Morku man minkstesnis pasirode, o galcia jo tokia tekstura?
Atsakyti
Ne nu, negi negalima pasakyti ir kitokiu dalyku apart kad girti, liaupsinti? unsure.gif Baikit, man labai patinka tie muiliukai, labai wub.gif -zadu visada juos uzsisakineti - nereikia cia akcentuoti dabar kiekvienai tu maiseliu unsure.gif
Be to gi klause DG- tai ir atsakiau- man grazesni popieriniai ir dar kaip beprote parasiau kodel unsure.gif - nu reikia gi aisku patyleti gyvenime, negalima visko sakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 kovo 2010 - 17:00
Aisku, kad as pati prasiau nuomoniu, minciu, ideju drinks_cheers.gif Aciu labai uz visas. Gi ju deka galiu tobuleti rolleyes.gif biggrin.gif, t.y. keisti i geraja puse.

As ir pati jau daug kartu masciau apie ipakavima, ir apie 'naturaliau' drinks_cheers.gif Todel pilnai sutinku, kad idealiau butu kazkaip kitaip, kazkaip meniskiau naturaliau...
Kaip Satura rase, ir as galvoju, kad muilas turetu 'kvepuoti'. Be to noretus, kad jis butu kazkiek apsaugotas (galima butu apvyniot graziai kokia raffia, bet kad labai plikas liktu g.gif ). Nu, ir kad butu ekonomiska (kad nekainuotu kiek ir pats muilas). Tai va, ir nelabai as ka sugalvojau...
Yra fainu popieriniu dezuciu, bet radau tik usa, brangokai gaunas. Maciau drobiniu maiseliu, labai patiko, bet kazko as juos atmeciau tada, jau nepamenu, gal brangoki buvo..
Ale labai gerai, kalba uzejo smile.gif, prie progos bus galima paieskot alternatyvu.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 22, 18:16)
Ale labai gerai, kalba uzejo smile.gif, prie progos bus galima paieskot alternatyvu.[/color]

Gerai, kad supratai mane ka norejau pasakyti 4u.gif
O as beja kaip tik maniau, kad tie maiseliai brangu gaunasi g.gif , maniau- nu jau cia prabangiai, galima paprasciau...
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 22, 14:58)
mergiukai kokie aliejukai butu tinkamiausi riebesnems saknims su sausais luzinejanciais plaukais kad palikti per nakti ir neriebintu... kazko man po kokoso antra dien jau nors ir plauk galva, nors anksciau nebuvo taip g.gif

gal ne visai tai ko ieskai - suprantu, aliejaus nori, bet parasysiu vel smile.gif, kad man tu indisku milteliu kaukes labiausiai sulaiko plaukus nuo greito riebalavimosi.
tik terlione siek tiek su jais, bet kai prisiruosiu, labai dziaugiuos rezultatu.

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 22, 15:27)
Daddy girl ar reikia kuriuos nors dar padziovinti? Morku man minkstesnis pasirode, o galcia jo tokia tekstura?

Dziovinti nereikia, bet galima smile.gif
Avizu ir morku muilams ilgesnis dziovimas butu i nauda - jie taupiau naaudotusi, siek tiek geriau putotu.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 16:19)
Gerai, kad supratai mane ka norejau pasakyti 4u.gif
O as beja kaip tik maniau, kad tie maiseliai brangu gaunasi g.gif , maniau- nu jau cia prabangiai, galima paprasciau...

nu, santykinai smile.gif galima ir pigiau rast - pvz i koki uzspaudziama poliet maiseli arba raffia...popierius turbut butu pigiau, ypac jei be be uzrasu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 22 kovo 2010 - 17:32
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 16:41)
Ne nu, negi negalima pasakyti ir kitokiu dalyku apart kad girti, liaupsinti?  unsure.gif 

čia tikriausiai ne apie mane, nes jeigu kas nepatinka, nepraleidžiu progos pasiputoti tongue.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 22, 17:29)
man tu indisku milteliu kaukes labiausiai sulaiko plaukus nuo greito riebalavimosi.
tik terlione siek tiek su jais, bet kai prisiruosiu, labai dziaugiuos rezultatu.

ar tik su vandeniu maišau, ar į aliejų, ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 22, 16:30)
čia tikriausiai ne apie mane, nes jeigu kas nepatinka, nepraleidžiu progos pasiputoti  tongue.gif
ar tik su vandeniu maišau, ar į aliejų, ar kaip?  g.gif

raso maisyt su vandeniu. as su aloe sultim maisau.
bet skaiciau, galima ir su aliejum. o dar geriau istraukas aliejuj daryti.

as vadinu terlione del to, kad jie siek tiek dazo, siek tiek byra... nu bet nera labai baisu, o toms, kurios su zolemis dazo plaukus, tai isvis vieni niekai turbut tokios proceduros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 22 kovo 2010 - 17:36
QUOTE(Satura @ 2010 03 22, 18:30)
čia tikriausiai ne apie mane, nes jeigu kas nepatinka, nepraleidžiu progos pasiputoti  tongue.gif

pastebejau lotuliukas.gif

I temos tema dabartes biggrin.gif - norejau tiesinamojo efekto plaukams is silikono ir gavau rolleyes.gif - i sampuna pyliau siek tiek silikono ir siek tiek silko.
I kondicionieriu kazkodel pabijojau- ir taip labai geras biggrin.gif ! Issitrinkus ( kas sugalvojo sita zodi? doh.gif ) galva, nusausinus juos, dar i dregnus itryniau siek tiek silikono. Kaip maniau taip ir buvo- silikonas apgaube plauka ir neleido jam pustis, o tai yra - banguotis.Isdziuvo plaukai tiesus, beveik virve biggrin.gif , BET jokio svelnumo, jokio slidumo plaukuose nebuvo, tik tiesinamasis efektas.
Silko nepastebejau jokio poveikio- ko gero mazai isilasinau, be to viska uzmusiau silikonu biggrin.gif .
Plaukus tikrai tiesina toks budas- i dregnus itrinti ir nenusiplauti, tik reikia labai nedaug, bet del plauku svelnumo jei kam nera aktualus tiesinimas- nedaryciau taip ax.gif
Sekanti karta daugiau silko i sampuna isilasinsiu, dar mastau po kondicionieriaus pasidaryti tokia kosele silkas+silikonas , issitepti ir nusiplauti gal...
Blizgesys tiesa- niekur nedingo silikonui apgaubus plauka biggrin.gif , bet as cia dedu pliusa kondicionieriui ko gero ... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 kovo 2010 - 17:42
pasidaryti tokia kosele silkas+silikonas , issitepti ir nusiplauti gal...
Blizgesys tiesa- niekur nedingo silikonui apgaubus plauka , bet as cia dedu pliusa kondicionieriui ko gero

o kur ta silka ir silikona perkat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 22, 17:34)
raso maisyt su vandeniu. as su aloe sultim maisau.

amlą bandysiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 17:40)
Isdziuvo plaukai tiesus, beveik virve biggrin.gif , BET jokio svelnumo, jokio slidumo plaukuose nebuvo, tik tiesinamasis efektas.

o kaip su minkštumu? g.gif
Atsakyti