Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 22, 13:11)
kazkada labai labai seniai taip 'pakuodavau' savo muilus. gal geriau nei maiseliuose?

as pabusiu praktiskas ir paprastas zmogus, ir pasakysiu, kad man gal geriau, patogiau butu ankstesnis pakavimas 4u.gif nors dabartinis ipakavimas wub.gif bet kaip padarysi, taip bus gerai mirksiukas.gif man svarbu turinys wub.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz sirdutes blush2.gif 4u.gif Nu, reiks pagalvot dar.

Islindus saulutei, pamenu, buvo kalba apie strazdanas. Nors as is tu, kurie nemano, kad yra koks budas karta ir visiems laikams panaikint, bet va ka radau, gal ka sudomins. Noreciau ir as pabandyt, bet kazkaip idomiai skamba tas ilgas kiausinio laikymas smile.gif Nors...

Naikinanti strazdanas kauke
Kiausinio tryni uzpilti kinietisku vynu, laikyti saldytuve savaite. Tada gerai ismaisyti ir tepti ant veido kiekviena ryta ar vakara. Palikti ant veido valandai. Nuplauti kamb temperaturos vandeniu.

(idomu, ar labai pasikeistu poveikis, naudojant 'musiska' raudona vyna ir kiausini uzpilta laikant ne savaite, o pvz diena smile.gif)

Dar viena smagi kauke smile.gif
Isvalanti ir sutraukianti poras kauke
Susmulkinti blenderiu ekologiska agurka (2-3cm), ilasinti 1 lasa rozmarino ea ir sumaisyti su pries tai isplaktu kiausinio baltymu.
Uztepti ant veido vengiant odos aplink lupas ir akis. Nuplauti po 15 min.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 22 kovo 2010 - 14:42
QUOTE(Satura @ 2010 03 22, 00:58)
papildysiu TekiląSunrise - žiūrim ir sakomės iš prancūziškojo varianto, čia asortimentas platus smile.gif

toks platus, kad neaišku nuo pradėti biggrin.gif Pradėjau nuo pristatymo kainų bei sąlygų ir... nesupratau. Ar labai brangiai išeina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 22, 08:42)
Kad taip nebūtų man, turiu tokį mini grafikėlį  tongue.gif  Pirmadienis pradedam nuo galvos ir iki penktadienio leidžiuosi žemyn. Savaitgalis malonumai visam kūnui  wub.gif

Kaip įdomiai sugalvota, reikėtų ir man taip pabandyti bigsmile.gif

QUOTE(krepsyte @ 2010 03 22, 15:39)
toks platus, kad neaišku nuo pradėti biggrin.gif Pradėjau nuo pristatymo kainų bei sąlygų ir... nesupratau. Ar labai brangiai išeina? ax.gif

Nuo 60eurų siuntimas nemokamas, todėl dauguma jungiasi ir kartu siunčiasi prekes, kadangi už siuntimą nebereikia mokėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 22, 13:11)
wub.gif  4u.gif
labai man smagu

idesiu vel nuoroda i parasa, gal atsirinksi kur koks smile.gif morku muile geltona/ruda spalvos, alijosiaus muile balsva/zalsva spalvos.

kazkada labai labai seniai taip 'pakuodavau' savo muilus. gal geriau nei maiseliuose?
user posted image

thumbup.gif
Visai neturiu laiko cia ilysti, ale ilindau minutei biggrin.gif .DG- man popieriniai graziau blush2.gif , man tie maiseliai labai labai grazu, labai miela ir taip dovaniskai atrodo, na bet man truputi sintetika nuo ju dvelkia...
Bet as cia tik siaip-man tokiam naturaliam muilui noretusi medvilnes gal, popieriaus ar siaip kokios drobeles biggrin.gif - bet as cia tik taip pamasciau, man grazu tie maiseliai- pasidejau namie kokiems daikteliams susideti wub.gif
Isbandziau ir silka, ir silikona ir kaip plaukai issitiesina ir t.t. - neturiu kada papletkint karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 kovo 2010 - 15:32
mergiukai kokie aliejukai butu tinkamiausi riebesnems saknims su sausais luzinejanciais plaukais kad palikti per nakti ir neriebintu... kazko man po kokoso antra dien jau nors ir plauk galva, nors anksciau nebuvo taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 22, 16:58)
mergiukai kokie aliejukai butu tinkamiausi riebesnems saknims su sausais luzinejanciais plaukais kad palikti per nakti ir neriebintu... kazko man po kokoso antra dien jau nors ir plauk galva, nors anksciau nebuvo taip g.gif

Ar bandei avokadų aliejų? Man jis labai wub.gif antrą dieną plaukai irgi lieka purūs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 22, 15:30)
man tokiam naturaliam muilui noretusi medvilnes gal, popieriaus ar siaip kokios drobeles biggrin.gif

aha, dar pasiųskim Daddygirl koja minamą prieštvaninę siuvimo mašiną ir tegul pluša, siuva drobeles. O ką? bigsmile.gif Bus jai kas veikt - iš muilų fėjos taps siuvėjėlė biggrin.gif

o man patinka perregimi maišiukai - juose muilai puikiai džiūsta, vėdinasi, nereikia sukti galvos, kuris yra kuris, nes puikiai matosi biggrin.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 22, 15:58)
mergiukai kokie aliejukai butu tinkamiausi riebesnems saknims su sausais luzinejanciais plaukais kad palikti per nakti ir neriebintu...

avokadų nebandei? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 22, 17:04)
aha, dar pasiųskim Daddygirl koja minamą prieštvaninę siuvimo mašiną ir tegul pluša, siuva drobeles. O ką?  bigsmile.gif Bus jai kas veikt - iš muilų fėjos taps siuvėjėlė biggrin.gif

o man patinka perregimi maišiukai - juose muilai puikiai džiūsta, vėdinasi, nereikia sukti galvos, kuris yra kuris, nes puikiai matosi biggrin.gif

Parasiau ir galvoju- nu jau reakcija bus! biggrin.gif As visai nieko blogo nenoriu pasakyti-tik savo nuomone parasiau 4u.gif As nesakau, kad tai blogis, bet sintetika nu biggrin.gif
Ir ne maiseliai cia kalti, o muilai biggrin.gif - per daug jie geri ir per daug grazus, per daug naturalus ir per daug norimi rolleyes.gif

Taukmedzio sviestas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 kovo 2010 - 16:13
Gal kas pades kas yra: Shea Butter ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 03 22, 17:02)
Ar bandei avokadų aliejų? Man jis labai wub.gif antrą dieną plaukai irgi lieka purūs. ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 22, 17:04)

bandziau, niu visai nieko toks, bet nedauk teturejau tai tik karteliui ir teuzteko blush2.gif db ziurineju A-Z sezamus bei migdolus kazkodel nusizurejau, gal bandete, kaip jie? db itrauksiu i sarasiuka ir avokada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 03 22, 16:10)
Gal kas pades kas yra: Shea Butter ? g.gif

Sviestmedis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 22, 15:58)
mergiukai kokie aliejukai butu tinkamiausi riebesnems saknims su sausais luzinejanciais plaukais kad palikti per nakti ir neriebintu...

Siūlyčiau kamelijų al., merginos gyrė, kad padeda mirksiukas.gif Arba simondsijų al. - jis lengvas ir tinkamas plaukų priežiūrai, dar galima pettigrain ea įlašinti (galvos odai) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 22 kovo 2010 - 16:17