Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 22, 00:31)

Aisku, labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
papildysiu TekiląSunrise - žiūrim ir sakomės iš prancūziškojo varianto, čia asortimentas platus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 21, 23:58)
papildysiu TekiląSunrise - žiūrim ir sakomės iš prancūziškojo varianto, čia asortimentas platus smile.gif

tai jau tikrai platus bigsmile.gif bankrotas visiskas piniginei doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Del HA klauset -tai jis tirpus vandenyje, o gaminant krema galima deti i pacia pabaiga ir gerai ismaisyti. I aliejus tinka Q10.

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 20, 02:06)
Na matai, as ne tik apie save galvoju, o visai seimai tepliotis visais galais brangius aliejus - brangoka  biggrin.gif , bet reiks pamastyt apie tai  smile.gif

Na nemokysiu kaip savo uki tvarkytis, bet mes cia visos turim seimas, ir jei ne vaikais, tai tikrai turim kuo rupintis smile.gif, o save mylinti moteris visada sugebes ir kitais pasirupinti, Ir nereikia pasaku, kad nusipirkus sau geresni alieju vyras ir vaikai mirs badu schmoll.gif - kai labai norima -viskas imanoma

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 21, 14:55)
Dar dėl rankų norėjau paklausti, vaistinėje pastebėjau ir forume neblogų atsiliepimų skaičiau apie tirpalą "Šilkinės rankelės" g.gif sudėtis tokia: Glycerin, Salicylic Acid, Alcohol, Melaleuca Alternifolia (Tea tree), Leaf Oil, Water g.gif
čia bloga sudėtis? nerašo, kad natūralus produktas, bet kažkaip užkliuvo akys... cool.gif

Labai skurdi sudetis unsure.gif ir kaip jau minejo, maza tikimybe, kad glicerinas naturalus

Beje, jus cia kalbejote apie vazalinini Air D vit tepala -tai "pradziuginsiu", kad jo sudetis yra petrolatum apie 94 %, tuo viskas ir pasakyta ax.gif

Man rankoms labai patiko sviestmedis su saltalkankiu, kai vienas sviestmedis jau negelbejo

QUOTE(Babi* @ 2010 03 21, 20:37)
Ar galima kur nors panaudoti rožių žiedlapius(vasarą kieme auga rožės, tai gal kaiką iš jų galima ir grožiui padaryti)? blush2.gif

su salyga, kad jos auga labai svarioje aplinkoje, nepurskiamos nuo vabalu ir t.t. - tada galima ir daryti visokias spirtines istraukas, galima dziovinti ir maceruoti, virti arbatas, i vonia ir t.t.

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 21, 23:13)
tai jau tikrai platus bigsmile.gif bankrotas visiskas piniginei doh.gif  biggrin.gif

butu gerai, jei iki ryt ryto kaip nors apsisprestum ko reiktu, nes sumele tai jau susidare tokia nemaza nemaza.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 22, 00:09)
o save mylinti moteris visada sugebes ir kitais pasirupinti, Ir nereikia pasaku, kad nusipirkus sau geresni alieju vyras ir vaikai mirs badu  schmoll.gif - kai labai norima -viskas imanoma

Taip drastiskai nereiketu, nes tikrai yra moteru, kurios tokiu malonumu sau negaletu leisti.
O as susimasciau, kad sau per mazai leidziu biggrin.gif . Aciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 21, 23:58)

prancūzų puslapiuką žiūrinėju vis laisvalaikiu rolleyes.gif aprašymų begalės.
Labai patinka kad prie kiekvieno ingridiento yra receptai.
Man kaip pradedančiai labai geras puslapiukas, viskas vienoje vietoje ir aliejų, ir voskių miltelių aprašymai thumbup.gif

kunigunda78 maceruoti , tai ištrauką daryti? blush2.gif
O gal žinot kaip džiovinti kad rožių žiedlapiai spalvos neprarastų g.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 22, 02:30)
Taip drastiskai nereiketu, nes tikrai yra moteru, kurios tokiu malonumu sau negaletu leisti.
O as susimasciau, kad sau per mazai leidziu  biggrin.gif . Aciu tongue.gif

Na tikrai ne visos moterys gali sau leisti tokius malonumus. Bet esmė, kad moterys išvis per mažai dėmesio skiria sau. Darbas, vaikai, namai (kaip pas ką ir ūkis) tiesiog per tokią rutiną moterys pamiršta save unsure.gif
Kad taip nebūtų man, turiu tokį mini grafikėlį tongue.gif Pirmadienis pradedam nuo galvos ir iki penktadienio leidžiuosi žemyn. Savaitgalis malonumai visam kūnui wub.gif
O kad vyrai nebambėtų, reikia ir juos karts nuo karto palepinti cool.gif Tik ne tokiom dumblių kaukėm lotuliukas.gif O kuo nors malonesniu.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 22, 00:09)
Beje, jus cia kalbejote apie vazalinini Air D vit tepala -tai "pradziuginsiu", kad jo sudetis yra petrolatum apie 94 %, tuo viskas ir pasakyta  ax.gif

Man rankoms labai patiko sviestmedis su saltalkankiu, kai vienas sviestmedis jau negelbejo

geras smile.gif Labai seniai jį rankose turėjau - kai dar sudėtys nelabai domino biggrin.gif

gal nutuoki, kiek lašų KN šaltalankių reiktų į 50 ml kūno kremo, kad neuždažytų odos geltonai? 4u.gif

QUOTE(wilike @ 2010 03 22, 07:42)
Pirmadienis pradedam nuo galvos ir iki penktadienio leidžiuosi žemyn. Savaitgalis malonumai visam kūnui  wub.gif

įdomiai kaip rolleyes.gif Ir nuoširdžiai kas savaitę pavyksta to laikytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 22, 09:58)
įdomiai kaip  rolleyes.gif Ir nuoširdžiai kas savaitę pavyksta to laikytis?  g.gif

na žinok beveik visada, būna išimčių, kaip ir visur. Bet kaip ir visur reikia susiformuoti įprotį cool.gif
Atsakyti
Noriu pasidziaugti DG muiliukais, kuriuos pagaliau jau isbandziau, prdaziai silkini:
Kvapas nerealus, gerai putoja, labai lengvai nusiplauna, palyginus su kitais.
Mano vyrukai isbande, sunui tai jis labai nuostabus pasirode, kad net sumaste ne tik veida, kuna, bet ir galva issiplauti rolleyes.gif , siryt tikrai plaukai atrodo nuostabiai, svelnus, blizga.
Buvo pirmas bandymas siu muilu, likau suzaveta ir tikrai nepaskutinis smile.gif
O kaip smagiai kiekvienas muiliukas maisely nuostabiam, zodziu ispuoseleti iki galo 4u.gif
ACIU tau DadyGirl 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tik iskilo klausimukas kur kokie?
Su levandom, tai ir pagrazinti levandu ziedeliais, su silku roziniai maisiukai, o kaip atskirti:Alijosiaus nuo Morku ?
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 03 22, 10:50)
Noriu pasidziaugti DG muiliukais,

Tik iskilo klausimukas kur kokie?
Su levandom, tai ir pagrazinti levandu ziedeliais, su silku roziniai maisiukai, o kaip atskirti:Alijosiaus nuo Morku ?

wub.gif 4u.gif
labai man smagu

idesiu vel nuoroda i parasa, gal atsirinksi kur koks smile.gif morku muile geltona/ruda spalvos, alijosiaus muile balsva/zalsva spalvos.

kazkada labai labai seniai taip 'pakuodavau' savo muilus. gal geriau nei maiseliuose?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 22 kovo 2010 - 12:37
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 22, 14:11)
wub.gif  4u.gif
labai man smagu

idesiu vel nuoroda i parasa, gal atsirinksi kur koks smile.gif morku muile geltona/ruda spalvos, alijosiaus muile balsva/zalsva spalvos.

kazkada labai labai seniai taip 'pakuodavau' savo muilus. gal geriau nei maiseliuose?
user posted image

Na man maiseliose labai miela, na nebent, dar kad pavadinimas butu, kad ir ant lapelio, naujokam tokie kaip as smile.gif o su laiku manau jau lengvai bus galima atsirinkti mirksiukas.gif
Kokia tu rupestinga thumbup.gif
Atsakyti
Daddygirl nebeturiu žodžių wub.gif
Nirida teisingai parašė, kad užrašo trūksta ant muilo. bet aš ir nuėjau į tavo puslapiuką ir atsirinkau. rolleyes.gif
Dabar eigoje su alijošium ir agurku. Man nuostabus wub.gif Kur tau man , visai šeimai thumbup.gif
Atsakyti