Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Turiu plaukų kondicionierių su alkoholiu ir glicerinu, kažin, ten galima įlašinti ea? Ar tirptų?
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 03 21, 20:26)
Merginos be pykciu, nu bet bukit biski atidesnes ir skaitykit, Satura tau atsake praeitame puslapyje  mirksiukas.gif

Atsiprašau, nepamačiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 21, 15:26)
norėjau pasidalinti kad radau blogą apie grožį. Gal kam bus įdomu  rolleyes.gif 

GROŽIS

Ir aš šiandien užmačiau šitą blog'ą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 21, 20:08)
kažkur ievvvva rašė kokie ea tinka kokiems plaukams, bet nerandu doh.gif

Man atrodo aš čia iš ievvvvos ir pasižymėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 21, 20:27)
supratau, aciu, gal ji uzmatys mano kl ir atsakys 4u.gif

tuomet tiktu deti pvz i argano alieju? o kaip tuomet su haliuronu? agurku ekstrakta berods panos rase deda i hidrolata? g.gif

apie hialiurona nezinau, o agurku ekstraktas AZ vandeninis su glicerinu, tai manau tiktu i hidrolata smile.gif o Q10 i argano alieju irgi manau tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 21, 14:55)
Dar dėl rankų norėjau paklausti, vaistinėje pastebėjau ir forume neblogų atsiliepimų skaičiau apie tirpalą "Šilkinės rankelės" g.gif sudėtis tokia: Glycerin, Salicylic Acid, Alcohol, Melaleuca Alternifolia (Tea tree), Leaf Oil, Water g.gif
čia bloga sudėtis? nerašo, kad natūralus produktas, bet kažkaip užkliuvo akys... cool.gif
Manau glicerinas šiame produkte gali būti sintetinis, o tai nėra gerai rolleyes.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 21, 16:13)
kokie EA tiktu drekinti sausus plaukucius bei kurie tiktu kad plaukuciams blizgesio suteikti? aciu
Mandarinų ea tinka tiek sausiems plaukams, tiek blizgesiui suteikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar galima kur nors panaudoti rožių žiedlapius(vasarą kieme auga rožės, tai gal kaiką iš jų galima ir grožiui padaryti)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 21, 14:55)
Dar dėl rankų norėjau paklausti, vaistinėje pastebėjau ir forume neblogų atsiliepimų skaičiau apie tirpalą "Šilkinės rankelės" g.gif sudėtis tokia: Glycerin, Salicylic Acid, Alcohol, Melaleuca Alternifolia (Tea tree), Leaf Oil, Water g.gif
čia bloga sudėtis? nerašo, kad natūralus produktas, bet kažkaip užkliuvo akys... cool.gif

Man tai neatrodo, kad čia galėtų būti pilna kremo sudėtis... unsure.gif
Atsakyti
Pilna sudėtis smile.gif Esu naudojusi..toks labai veiksmingas 'greitai pagalbai' skystaliukas smile.gif Kai pvz. turiu eiti į kokį vakarėlį, balių, pasimatymą ir noriu labai švelnių gražių rankų - nors tam kartui biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas laukia traukinuko? bigsmile.gif Užsukite į blogą: nail.gif

http://naturkosmetik...9.html#comments
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 21 kovo 2010 - 21:36
QUOTE(agnuta @ 2010 03 21, 11:57)
Naudingi ea, esant celiulitui:
Gerina kraujo apytaką: kiparisas – netinka esant krūtinės ligoms, kedras, arbatmedis.
Šalina susikaupusius skysčius:kajaputas, šlamutis
Gerina limfos drenažą:santalas, atlasinis kedras,
Tirpdo riebalus:vaistinis šalavijas,atlasinis kedras, citrina
Jei atsiranda dėl hormonų įtakos, tikslinga naudoti rozmariną
Taip pat naudingi šie ea:citrinžolė, greifrutas, petitgreinas,čiobrelis, kadagys,pelargonija, niaolis.

imta is cia ax.gif
Papildyta:
aisku, kad anticeliulitiniam misiniui svarbiausia tinkami eteriniai, bet ir bazini reiktu pasirinkti tinkamesni. kiek pamenu, esu skaiciusi, kad siam reikalui tinkamiausi riesutu aliejai ax.gif

Ačiū, Agnuta, už naudingą informaciją 4u.gif Nustebino, kad net iš eterinių ir arbatmedžio tinka, turiu, bet nepagalvojau įsilašinti į bazinį aliejų g.gif Bet jaučiu reikės ir kitokį eterinį įsigyti iš jūsų išvardintų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 21, 17:37)
merginos sakykite o Q10 is A-Z galima deti tiesiog i hidrolata? noreciau mamai hidrolata padaryti turtinga....ka dar pasiulytumete brandziai odai? akis uzkliuvo dar uz agurku ekstrakto bei haliurono .... ax.gif

Ar galėtumėt paaiškinti "tundrai" kas ta A-Z? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2010 03 21, 23:25)
Ar galėtumėt paaiškinti "tundrai" kas ta A-Z? ax.gif

http://www.aroma-zone.com/
Atsakyti