Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 21, 16:37)
merginos sakykite o Q10 is A-Z galima deti tiesiog i hidrolata? noreciau mamai hidrolata padaryti turtinga....ka dar pasiulytumete brandziai odai? akis uzkliuvo dar uz agurku ekstrakto bei haliurono .... ax.gif

jungiuos prie klausimo bigsmile.gif
Atsakyti
merginos kadangi pastebejau kad temoje kyla nemazai kl apie ivairius gerius is A-Z, kilo mintis sukurti atskira tema, kur galetume diskutuoti apie ivairius dalykelius kurie mus domina... kaip manot? 4u.gif

kokie EA tiktu drekinti sausus plaukucius bei kurie tiktu kad plaukuciams blizgesio suteikti? aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 21 kovo 2010 - 16:16
Gal kas galite patarti, kaip natūraliai gydyti psoriazę? Taip norisi draugą atpratinti nuo sintetinių kremų...
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 21, 17:07)
Gal kas galite patarti, kaip natūraliai gydyti psoriazę? Taip norisi draugą atpratinti nuo sintetinių kremų...

turėčiau patarimų ir nemažai, bet tai nebūtų vien tik iš tepimosi pusės ax.gif pati ne su psoriaze vargstu (buvo įtarta, bet atmesta), bet vargo turiu irgi daug blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 21, 15:35)
Mano nuomone, sudėtis nebloga smile.gif

4u.gif dėkui 4u.gif

Ramintėle, turi omeny dėl sudėties komponentų?na pvz kaip aš, tokia dar žalia, man labai praverstų tokia tema, kur būtų galima paklausti g.gif tik ar prie kosmetikos gamintojų ji turi būti sukurta? kažkur kitur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 21, 19:05)
Ramintėle, turi omeny dėl sudėties komponentų?na pvz kaip aš, tokia dar žalia, man labai praverstų tokia tema, kur būtų galima paklausti g.gif tik ar prie kosmetikos gamintojų ji turi būti sukurta? kažkur kitur? g.gif

A-Z galima isigyti visko nuo indeliu iki ivairiu ekstraktu, alieju, ea ir kt geriu reikalingu ivairiu produktu gamybai, pagerinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 21, 15:36)

taip, sita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 21, 17:13)
merginos kadangi pastebejau kad temoje kyla nemazai kl apie ivairius gerius is A-Z, kilo mintis sukurti atskira tema, kur galetume diskutuoti apie ivairius dalykelius kurie mus domina... kaip manot? 4u.gif

kokie EA tiktu drekinti sausus plaukucius bei kurie tiktu kad plaukuciams blizgesio suteikti? aciu

Aš už smile.gif
Aš pasižymėjusi, kad sausiems plaukams tinka pelargonijų, levandų, sandalmedžio, morkų, muskat. riešuto, šalavijo, čiobrelių EA. Ir dar va ką turiu pasirašiusi:kad plaukai įgautų stulbinančio žvilgesio, gyvybingumo, juos išskalaukite su levandomis, kurių galite įlašinti ir į natūralesnį šampūną. Tikiuosi padėjau kuo nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 21, 19:56)
Aš už smile.gif
Aš pasižymėjusi, kad sausiems plaukams tinka pelargonijų, levandų, sandalmedžio, morkų, muskat. riešuto, šalavijo, čiobrelių EA. Ir dar va ką turiu pasirašiusi:kad plaukai įgautų stulbinančio žvilgesio, gyvybingumo, juos išskalaukite su levandomis, kurių galite įlašinti ir į natūralesnį šampūną. Tikiuosi padėjau kuo nors ax.gif

Aciu pasizymejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 21, 20:04)
Aciu pasizymejau 4u.gif

kažkur ievvvva rašė kokie ea tinka kokiems plaukams, bet nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 21, 16:37)
merginos sakykite o Q10 is A-Z galima deti tiesiog i hidrolata? noreciau mamai hidrolata padaryti turtinga....ka dar pasiulytumete brandziai odai? akis uzkliuvo dar uz agurku ekstrakto bei haliurono .... ax.gif

Q10 aliejinis skystis- konsistencija laaabai panasi i vitamino E- na toks labai klampus, parasyta kad maisyt i aliejine faze, tai hidrolate tikrai neistirps ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 21, 17:07)

Merginos be pykciu, nu bet bukit biski atidesnes ir skaitykit, Satura tau atsake praeitame puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 21, 20:08)
kažkur ievvvva rašė kokie ea tinka kokiems plaukams, bet nerandu doh.gif

supratau, aciu, gal ji uzmatys mano kl ir atsakys 4u.gif
QUOTE(ne mama @ 2010 03 21, 20:22)
Q10 aliejinis skystis- konsistencija laaabai panasi i vitamino E- na toks labai klampus, parasyta kad maisyt i aliejine faze, tai hidrolate tikrai neistirps ax.gif

tuomet tiktu deti pvz i argano alieju? o kaip tuomet su haliuronu? agurku ekstrakta berods panos rase deda i hidrolata? g.gif
Atsakyti