QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 20, 22:00)
Ką rekomenduotumėte nuo psoriazės?
nakvišos aliejų, mairūno, raudonėlio EA
QUOTE(jolanciux @ 2010 03 21, 10:46)
Merginos, turiu klausimeli toms, kurios i krema dedate gintaro miltelius, kokio smulkumo jie yra? ar kai krema uztepate ant veido jie jauciasi, ar ne?
ir iš Astromineralogijos centro jaučiasi pylingiukas, jei vienus naudoji ar pridedi per daug. reikia dėti jų vos vos į kremą
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 21, 10:54)
beje, jeigu bloge pamačiau, kad pvz nėra įdėta tokia priemonė, kurią išbandžiau ir galiu pasidalinti komentarai- galima pridėti pačiai ar kažkieno prašyti reikia...
bryyla administruoja blogą, tiesiog parašyk jai až ar į e-mailą, kokios priemonės pasigedai
Gal yra bandžiusių dezodorantą su sidabru?
QUOTE(Brilliant @ 2010 03 21, 09:39)
Sveikos Norėjau paklausti kokį aliejuką masažui nusipirkti kūno, profilaktikai prieš celiulitą Nes šiomis dienomis tai su avokadų masažavausi, kiek paskaičiau tai jis turbūt nelabai į temą Galvoju gal tada pabandyti nusipirkti migdolų aliejaus ir dar greipfurtų eterinio įlašinti Kaip manote ar geras sprendimas, o gal kitokį aliejų pasiūlysite?
Jei iš gatavų, tai yra Weledos su beržų ekstraktu fainas. Ir kvapas
http://imunitetas.lt...d...&prekid=111
Jei gaminimuisi, vienas receptukas yra čia: http://www.aromanatu...smetini-poveiki
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 03 21, 11:59)
as turiu is astrominerologijos centro, tai uztepus ant veido jie man irgi siek tiek jautesi, bet tikrai smulkesnis nei smelis nebent as per stambiai smeli isivaizduoju
Taip, gintaro pudra ir iš Barocos truputį jaučiasi užsitepus, todėl aš tik kaukėms/pylingui naudoju. Kreme turėtų būti nemalonu
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 03 21, 13:12)
Bryyla tiek daug pridėjo Benecos dekoratyvinės kosmetikos produktų į blog'ą, gal yra jau naudojančių merginų šią produkciją ir galėtumėte pasidalinti įspūdžiais, nes kainos tikrai nesikandžiojančios
Kai ką naudoju, einu rašyt
QUOTE(gizma @ 2010 03 20, 11:53)
Del ranku kremo nieko negaliu patarti, nes irgi baisia beda turiu su rankom - siaubingai skilineja, oda sausa. Merginos rekomenduoja sviestmedi, bet man jis mazai tepadeda - tam kartui gerai, bet oda vistiek negyja.
Man labai patinka natuderm. Pirkau Eurikos ar RIMI dar yra. Turiu tiek rankom tiek kojom. Abu tikrai riebūs ir malonūs. O sudirgusiom rankom tai aš prieš plaudama indus užsitepu ne menką sluoksnį, tada gumines pirštines ir einu plauti (taip galima ir kojines ar apatini trikotaža išsiskalbti, jei indų neplaunat).
QUOTE(agnuta @ 2010 03 21, 08:14)
turiu sia knygele, bet lyginant su aromaterapija nuo aiki z, tai pastaroji man zymiai labiau patinka, nes placiau viskas aprasyta, o ten tokia pagrindai bet paskaitineju abi, kai kazkas domina
Sita? :
http://www.patogupir...N=9955-9585-2-9
Dar dėl rankų norėjau paklausti, vaistinėje pastebėjau ir forume neblogų atsiliepimų skaičiau apie tirpalą "Šilkinės rankelės" sudėtis tokia: Glycerin, Salicylic Acid, Alcohol, Melaleuca Alternifolia (Tea tree), Leaf Oil, Water
čia bloga sudėtis? nerašo, kad natūralus produktas, bet kažkaip užkliuvo akys...
čia bloga sudėtis? nerašo, kad natūralus produktas, bet kažkaip užkliuvo akys...
QUOTE(wilike @ 2010 03 21, 15:26)
norėjau pasidalinti kad radau blogą apie grožį. Gal kam bus įdomu
įdomu Tik įtartina, kad tiekėjas žaliavų tai vienas - KN klonas
Kaip seniai berašiau O jūs vis pliurpiat dideliais tempais, kol viską perskaičiau...čia ir pražilti galima
Krepšeliai visų gražūs, yra į ką pasižiūrėti. Gal laisvesniu metu ir aš savo įmesiu
Dar keletas atsiliepimų apie mano naujai išbandytas priemones:
Lavera basis sensitive plaukų kondicionierius - labai ne daug reikia, riebus, plaukai šilkiniai, o beto kvapas, na, laveriškas
Lavera plaukų putos - pirmiausia, patiko kvapas, toks malonus ir neįkyrus, negalėčiau pasakyti, kad itin stiprios fiksacijos, bet lengvas bangeles man atlaikė, beto nesulipino ir nesukietino plaukų.
Lavera dantų pasta su mėta - nagi tikrai puiki, putoja ne ką prasčiau už sintetines, gaivi, taip pat pastebėjau, kad puikiai balina man dantukus, tikrai dar kartosiu
Lavera rožių kaukė plaukams - kai skubu ir reikia pamaitinti plaukus, pats tas, bet maitinimo prasme tikrai neatstoja aliejinių kaukių
Lavera dušo kremas (persikas) - koks nuostabus kvapas maudausi, giliai kvėpuoju ir kaifuoju gerai putoja, lyg nenusausino odos, bet pati puta nėra tokia slidi kaip kad Weledos, bet kaip pakeitimui, tai tikrai smagus dušo kremas.
Kažkaip šį kartą viskas laveriškai
Krepšeliai visų gražūs, yra į ką pasižiūrėti. Gal laisvesniu metu ir aš savo įmesiu
Dar keletas atsiliepimų apie mano naujai išbandytas priemones:
Lavera basis sensitive plaukų kondicionierius - labai ne daug reikia, riebus, plaukai šilkiniai, o beto kvapas, na, laveriškas
Lavera plaukų putos - pirmiausia, patiko kvapas, toks malonus ir neįkyrus, negalėčiau pasakyti, kad itin stiprios fiksacijos, bet lengvas bangeles man atlaikė, beto nesulipino ir nesukietino plaukų.
Lavera dantų pasta su mėta - nagi tikrai puiki, putoja ne ką prasčiau už sintetines, gaivi, taip pat pastebėjau, kad puikiai balina man dantukus, tikrai dar kartosiu
Lavera rožių kaukė plaukams - kai skubu ir reikia pamaitinti plaukus, pats tas, bet maitinimo prasme tikrai neatstoja aliejinių kaukių
Lavera dušo kremas (persikas) - koks nuostabus kvapas maudausi, giliai kvėpuoju ir kaifuoju gerai putoja, lyg nenusausino odos, bet pati puta nėra tokia slidi kaip kad Weledos, bet kaip pakeitimui, tai tikrai smagus dušo kremas.
Kažkaip šį kartą viskas laveriškai
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 21, 15:55)
Dar dėl rankų norėjau paklausti, vaistinėje pastebėjau ir forume neblogų atsiliepimų skaičiau apie tirpalą "Šilkinės rankelės" sudėtis tokia: Glycerin, Salicylic Acid, Alcohol, Melaleuca Alternifolia (Tea tree), Leaf Oil, Water
Mano nuomone, sudėtis nebloga
merginos sakykite o Q10 is A-Z galima deti tiesiog i hidrolata? noreciau mamai hidrolata padaryti turtinga....ka dar pasiulytumete brandziai odai? akis uzkliuvo dar uz agurku ekstrakto bei haliurono ....