Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(gizma @ 2010 03 20, 17:29)
Logonos sviestu buna dvieju rusiu - tiksliau kvapu - Tropic ir Orient. Man labiau patinka Orient, nes Tropic man per saldus. Dezutes Jums tikrai ilgam uzteks mirksiukas.gif

va kaip skiriasi skoniai. Man oriental pasirode labai saldus, net galva sukasi, o paskui net rubai to kvapo prisigere. As perku Tropic. Siaip svietas labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Labukas!
Man irgi drauge rekomendavo Logonos sviesta ir tikrai laaaba patiko ir patinka, man arciau sirdies tropic thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 20, 21:44)
http://www.kvapunama.../produktas/111/

Yra knyga kvapu namuose. Gal aplamai kas skaitet, ar verta demesio?

turiu sia knygele, bet lyginant su aromaterapija nuo aiki z, tai pastaroji man zymiai labiau patinka, nes placiau viskas aprasyta, o ten tokia pagrindai ax.gif bet paskaitineju abi, kai kazkas domina smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Norėjau paklausti kokį aliejuką masažui nusipirkti kūno, profilaktikai prieš celiulitą blush2.gif Nes šiomis dienomis tai su avokadų masažavausi, kiek paskaičiau tai jis turbūt nelabai į temą g.gif Galvoju gal tada pabandyti nusipirkti migdolų aliejaus ir dar greipfurtų eterinio įlašinti ax.gif Kaip manote ar geras sprendimas, o gal kitokį aliejų pasiūlysite? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 03 21, 09:39)
Sveikos mirksiukas.gif  Norėjau paklausti kokį aliejuką masažui nusipirkti kūno, profilaktikai prieš celiulitą blush2.gif  Nes šiomis dienomis tai su avokadų masažavausi, kiek paskaičiau tai jis turbūt nelabai į temą g.gif  Galvoju gal tada pabandyti nusipirkti migdolų aliejaus ir dar greipfurtų eterinio įlašinti ax.gif  Kaip manote ar geras sprendimas, o gal kitokį aliejų pasiūlysite? smile.gif  4u.gif

Manau, kad svarbiau ne bazinis aliejus, o tai kokius eterinius naudosi smile.gif , kiek atsimenu, tinka ne tik vienas šitas eterinis bet ir dauguma citrusinių EA ir kiti.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 03 20, 23:51)
va kaip skiriasi skoniai. Man oriental pasirode labai saldus, net galva sukasi, o paskui net rubai to kvapo prisigere. As perku Tropic. Siaip svietas labai geras thumbup.gif

g.gif vat įdomiai, kaži kurį pirkti g.gif
saldumynų išvis nevalgau ir saldūs kvapai man nepatinka aplamai g.gif
pagal pavadinimus, manau, gal oriental g.gif

beje, čia taip tyliai, gal kas kooperuojasi siuntimui blush2.gif mielai prisijungčiau 4u.gif

nes reikia kuo greičiau užsisakyt, nes pilvukas jau didėja kas valandą lotuliukas.gif tempiasi smarkokai 4u.gif reikia tepliotis rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimeli toms, kurios i krema dedate gintaro miltelius, kokio smulkumo jie yra? ar kai krema uztepate ant veido jie jauciasi, ar ne? Man paciu gintaro milteliu rasti nepavyko, tai as bandziau pasigaminti ju pati. Man jie gavosi tokie kaip smelio grudeliai ir kai uztepi ant veido jie jauciasi. Toks gaunasi veido kremas su pilingu biggrin.gif Ar jum irgi panasiai gaunas, ar mano gintaro milteliai per stambus yra ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 21, 11:28)
g.gif vat įdomiai, kaži kurį pirkti g.gif

tropic nesu turejus, bet oriental labai patiko kvapas ax.gif man jis tikrai nepasirode saldus, dabar jau nebeapibudinsiu, nes senokai turejau. kazkas rase, kad rytietiskas, bet as rytietisku irgi nepavadinciau biggrin.gif

pirmoje zinuteje Satura yra idejusi nuoroda, kur galima pasiziureti kelioniu tvarkarascius, gal kazka rasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 21, 10:51)
pirmoje zinuteje Satura yra idejusi nuoroda, kur galima pasiziureti kelioniu tvarkarascius, gal kazka rasi ax.gif

drinks_cheers.gif supratau, dėkui hihihi.gif

beje, jeigu bloge pamačiau, kad pvz nėra įdėta tokia priemonė, kurią išbandžiau ir galiu pasidalinti komentarai- galima pridėti pačiai ar kažkieno prašyti reikia...na čia kaip pasakius įvairumo dėlei, kad kitos užsisakinėjant jau turėtų bent numanymą apie tą prekę mirksiukas.gif duomenų bazė noriu papildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 21 kovo 2010 - 10:58
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 21, 10:19)
kiek atsimenu, tinka ne tik vienas šitas eterinis bet ir dauguma citrusinių EA ir kiti.

Naudingi ea, esant celiulitui:
Gerina kraujo apytaką: kiparisas – netinka esant krūtinės ligoms, kedras, arbatmedis.
Šalina susikaupusius skysčius:kajaputas, šlamutis
Gerina limfos drenažą:santalas, atlasinis kedras,
Tirpdo riebalus:vaistinis šalavijas,atlasinis kedras, citrina
Jei atsiranda dėl hormonų įtakos, tikslinga naudoti rozmariną
Taip pat naudingi šie ea:citrinžolė, greifrutas, petitgreinas,čiobrelis, kadagys,pelargonija, niaolis.

imta is cia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 21, 10:19)
Manau, kad svarbiau ne bazinis aliejus, o tai kokius eterinius naudosi smile.gif

aisku, kad anticeliulitiniam misiniui svarbiausia tinkami eteriniai, bet ir bazini reiktu pasirinkti tinkamesni. kiek pamenu, esu skaiciusi, kad siam reikalui tinkamiausi riesutu aliejai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 21, 10:28)

beje, čia taip tyliai, gal kas kooperuojasi siuntimui blush2.gif mielai prisijungčiau 4u.gif

Tai gal ir Oriental tuomet patiktų wink.gif
Mūsųblog'ą stebėk, gal kas ir užsakinės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanciux @ 2010 03 21, 11:46)
Merginos, turiu klausimeli toms, kurios i krema dedate gintaro miltelius, kokio smulkumo jie yra? ar kai krema uztepate ant veido jie jauciasi, ar ne? Man paciu gintaro milteliu rasti nepavyko, tai as bandziau pasigaminti ju pati. Man jie gavosi tokie kaip smelio grudeliai ir kai uztepi ant veido jie jauciasi. Toks gaunasi veido kremas su pilingu  biggrin.gif Ar jum irgi panasiai gaunas, ar mano  gintaro milteliai per stambus yra ? g.gif

as turiu is astrominerologijos centro, tai uztepus ant veido jie man irgi siek tiek jautesi, bet tikrai smulkesnis nei smelis smile.gif nebent as per stambiai smeli isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti