Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 20, 12:29)
nealergizuoja? g.gif dar sudomino, jog rašė, kad naudojamas akių praplovimams, nes mano akys taip pat labai alergiškos, tai gal nepakenks g.gif

kai neaišku,kam esi alergiška, niekas negali atsakyti, alergizuos hidrolatas ar ne smile.gif
Atsakyti
4u.gif dėkui 4u.gif pabandysiu,o Logona sviestas, tai čia koks? ar čia koks mišinys?

dėkui 4u.gif labai dėl to hidrolato susidomėjau...tai tiesiog pasipurškiat iš to buteliuko ir paliekat nudžiūt ax.gif nealergizuoja? g.gif dar sudomino, jog rašė, kad naudojamas akių praplovimams, nes mano akys taip pat labai alergiškos, tai gal nepakenks g.gif

Jo jo, ir aš rekomenduoju Logonos kūno sviestas, nuostabus wub.gif

Taip, tiesiog purški(tik jei AN pirksi, tai purkštuką nepamiršk užsisakyti, nes bus užsuktas kamšteliu). Tikrai neturėtų alergizuoti, man jis atvirkščiai labai nuramina ir sudrėkina odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 20 kovo 2010 - 14:13
QUOTE(Satura @ 2010 03 20, 14:12)
kai neaišku,kam esi alergiška, niekas negali atsakyti, alergizuos hidrolatas ar ne smile.gif

lotuliukas.gif mirksiukas.gif aš čia tikriausiai iš įpročio retoriškai savęs paklausiau biggrin.gif

dėkui visoms už patarimus, reiks organizuoti...
va gal dar kas patars dėl skalavimo skysčio ir galėsiu siųstis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 20, 15:27)

kai ieskojau MB, tai buvau skaiciusi neblogu atsiliepimu apie weledos skysti, tai ji ir pirkau, bet dar kol kas neisbandytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 20, 14:27)

žinau, kad yra Vitadent skalavimo skystis, girdėjau gerų įvertinimų, bet pati jo nebandžiau smile.gif
Atsakyti
Ekologiški burnos skalavimo skysčiai: Vitadent http://www.juara.lt/...param=cat&id=27 (šitų taip pat yra ir pvz., didelėse "Eurovaistinėse")
Apeiron ir Miessence: http://www.essenza.l...rieziura-43/lt/
Ir dar yra Biopasaulyje, lyg "Logonos" firmos.
Atsakyti
Sveiki, esu visiška naujokė natūralioje kosmetikoje, ypač užsisakinėjant produktus internetu. Tarkim lietuviškai viskas daugmaž aišku pagal aprašymus, bet angliškai (pvz. ebay) ar būna parašyta, kad aliejai nerafinuoti? Jie rašo "100% PURE ESSENTIAL OIL ~ EXCELLENT QUALITY'" ar to užtenka, kad gaučiau kokybišką produktą? Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

ar gal galetu kuri papasaskoti trumpai apie manukos ir kanukos ea ? kuom jie skiriasi ? noriu nuo spuogu, lokaliai patepti. turiu arbatmedi, bet perskaiciau , kad manuka stipriau veikia. O kaip su kanukos ?
pagooglinau ir radau tokia info: "Manukos ir kanukos eterinių aliejų kompozicija su arbatmedžio eteriniu aliejumi yragerokai pranašesnė už gryną arbatmedžio eterinį aliejų, nes keliskart didina veikimo efektyvumą " ir "Arbatmedžio aliejus su manuka ir kanuka veikia kaip plataus spektro antibiotikas. Tai efektyvi antivirusinė ir priešgrybelinė priemonė. Pasižymi priešuždegiminėmis ir skausmą malšinančiomis savybėmis, šalina alergines reakcijas, efektyviai veikia stafilokokus ir streptokokus.
Pagrindiniai parodymai, dėl kurių naudotinas Arbatmedžio aliejus su manuka ir kanuka – įvairūs odos susirgimai ir infekcijos, nes jis švarina, dezinfekuoja žaizdas, ramina nudegimų skausmą, padeda užgydyti įpjovimus, sumušimus ir kitaip traumuotą odą, šalina grybelinius odos pažeidimus, egzemą, niežulį, patinimus dėl vabzdžių įgėlimo, ramina alergines reakcijas, padeda atsikratyti karpų, užgydo herpes viruso sukeltą pūslelinę." ir t.t.

be to dar perskaiciau, kad ypac gerai, kai plinta virusai, ypac roto: tiek vartoti i vidu, tiek garinant ir kt budais. nors jau ateina pavasaris, gal virusai praeina, taciau ateiciau butu gera info, kaip apsaugoti maziukus nuo virusu ea pagalba. bet kitu budu, t.y. ne tik garinant patalpas, bet ir lasiuka su medumi/cukrumi isgeriant ? ar maziems vaikams ea per stiprus ?
apsktritai, kur panasaus info galima rasti, kad pasiskaityti apie ea gydomasias savybes ?
Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2010 03 20, 14:53)
Sveiki, esu visiška naujokė natūralioje kosmetikoje, ypač užsisakinėjant produktus internetu. Tarkim lietuviškai viskas daugmaž aišku pagal aprašymus, bet angliškai (pvz. ebay) ar būna parašyta, kad aliejai nerafinuoti? Jie rašo "100% PURE ESSENTIAL OIL ~  EXCELLENT QUALITY'" ar to užtenka, kad gaučiau kokybišką produktą? Ačiū už pagalbą  4u.gif

neuztenka
Atsakyti
pabandysiu,o Logona sviestas, tai čia koks? ar čia koks mišinys?

Logonos sviestu buna dvieju rusiu - tiksliau kvapu - Tropic ir Orient. Man labiau patinka Orient, nes Tropic man per saldus. Dezutes Jums tikrai ilgam uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 20, 15:53)

apsktritai, kur panasaus info galima rasti, kad pasiskaityti apie ea gydomasias savybes ?

http://www.kvapunama.../produktas/111/

Yra knyga kvapu namuose. Gal aplamai kas skaitet, ar verta demesio?
Atsakyti
Ką rekomenduotumėte nuo psoriazės?
Atsakyti