QUOTE(etamo21 @ 2010 03 18, 22:57)
Gerai, kad yra kas apsviecia,-pastebiu vis geru minciu ir pasiulymu is tavo puses Nelabai supratau su tuo 10d. kursu , gal pasiulysi kaip cia geriau masazintis, t.p. 10d. kasdien, o po to kazkiek laiko pertrauka? As dar tik antra karta darausi to aliejaus masaza, savaime gavosi tarpas berods 5-6 dienos
Na taip, galima daryti 10 dienu is eiles, o tada daryti pertrauka kad ir kelis menesius. Per ta laika, zinoma, kad galima per savaite 1 karta ji pasidaryti. Taciau, as sau veido masazo nedaryciau, nes nemokant tiesiog galima istampyti oda ten kur nereikia. va tep
QUOTE(Chippie @ 2010 03 19, 01:51)
tai, kad tikrai nedaug tas 100ml o dar ji ir veidui, ir plaukams ir i vidu, ir net maisto gaminime ar i arbata galima naudoti jauciu, kad mano saldytuve jis greitai neuzsilaikys.
tai jo, bet kai as ju turiu jau gal 10, tai dar vienas 100 ml jau tikrai per daug
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 19, 07:55)
Aš Sveikuose produktuose pirkau avokadų aliejų 250 ml už 40 litų, jis ten kaip ir maistinis, bet aš jį kaip kosmetinį naudoju. Man niekuo nesiskiria nuo to, kurį pirkau kaip kosmetinį, tik kaina
tai nesakau,kad cia jau toks pigus
QUOTE(adrija @ 2010 03 19, 09:11)
tai va,kad jokio mazo matuoklio,kad isipilti po ranka neturejau,tai bandziau lasais atmieruoti tam 30 ml. balzamo.
as turiu svarstykles, tai tokiu problemu kaip ir nekyla
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 19, 11:04)
O del pigesnio aliejaus is www.aliejus.com, tai sakot, kad jis tik maistui, bet aprasymuose ir apie kosmetini poveiki aprasyta. Veidui gal nepirksiu is ten, bet visam kunui, plaukams istisai tepti, mano kisene neisnestu brangius pirkt, tai tiks ir pigesnis:D
tikrai gali sau leisti nusipirkti ([COLOR=yellow]ir is vis, moteros, ismeskite is savo zodynu zodzius, kad negalite sau ko nors leisti, nes tikrai niekada ir negalesite ) koki ekologiska maistini sertifikuota, nes as bandziau tikrai ne viena ten ta ju alieju, net ir a la sertifikuotus. Nu fui, toks bjaurus riebalas oda aptraukia, net negalima lyginti su kokybiskais aliejais. Visi iki vieno iskeliavo i konteineri, nei vienas nebuvo tinkamas naudojimui
As ir galiu pasakyti, kad mano kaciaus kakis daro stebuklus ir atjaunina 20 metu, bet nereiskia, kad taip ir yra. Visi savo produktus giria ir pristato kaip geriausius ir tinkamiausius, todel is manes niekad nebutu gera pardaveja, nes nemokeciau taip smegenu dulkinti