Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(etamo21 @ 2010 03 18, 22:57)
Gerai, kad yra kas apsviecia,-pastebiu vis geru minciu ir pasiulymu is tavo puses  4u.gif  thumbup.gif  Nelabai supratau su tuo 10d. kursu  blush2.gif , gal pasiulysi kaip cia geriau masazintis, t.p. 10d. kasdien, o po to kazkiek laiko pertrauka? blush2.gif    As dar tik antra karta darausi to aliejaus masaza, savaime gavosi tarpas berods 5-6 dienos mastau.gif

Na taip, galima daryti 10 dienu is eiles, o tada daryti pertrauka kad ir kelis menesius. Per ta laika, zinoma, kad galima per savaite 1 karta ji pasidaryti. Taciau, as sau veido masazo nedaryciau, nes nemokant tiesiog galima istampyti oda ten kur nereikia. va tep ax.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 03 19, 01:51)
tai, kad tikrai nedaug tas 100ml ax.gif  o dar ji ir veidui, ir plaukams ir i vidu, ir net maisto gaminime ar i arbata galima naudoti thumbup.gif  jauciu, kad mano saldytuve jis greitai neuzsilaikys.

tai jo, bet kai as ju turiu jau gal 10, tai dar vienas 100 ml jau tikrai per daug lotuliukas.gif

QUOTE(Ilaria @ 2010 03 19, 07:55)
Aš Sveikuose produktuose pirkau avokadų  aliejų 250 ml už 40 litų, jis ten kaip ir maistinis, bet aš jį kaip kosmetinį naudoju. Man niekuo nesiskiria nuo to, kurį pirkau kaip kosmetinį, tik kaina smile.gif

tai nesakau,kad cia jau toks pigus

QUOTE(adrija @ 2010 03 19, 09:11)
tai va,kad jokio mazo matuoklio,kad isipilti po ranka neturejau,tai bandziau lasais atmieruoti tam 30 ml. balzamo.

as turiu svarstykles, tai tokiu problemu kaip ir nekyla ax.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 19, 11:04)
O del pigesnio aliejaus is www.aliejus.com, tai sakot, kad jis tik maistui, bet aprasymuose ir apie kosmetini poveiki aprasyta. Veidui gal nepirksiu is ten, bet visam kunui, plaukams  istisai tepti, mano kisene neisnestu brangius pirkt, tai tiks ir pigesnis:D

tikrai gali sau leisti nusipirkti ([COLOR=yellow]ir is vis, moteros, ismeskite is savo zodynu zodzius, kad negalite sau ko nors leisti, nes tikrai niekada ir negalesite doh.gif ) koki ekologiska maistini sertifikuota, nes as bandziau tikrai ne viena ten ta ju alieju, net ir a la sertifikuotus. Nu fui, toks bjaurus riebalas oda aptraukia, net negalima lyginti su kokybiskais aliejais. Visi iki vieno iskeliavo i konteineri, nei vienas nebuvo tinkamas naudojimui schmoll.gif
As ir galiu pasakyti, kad mano kaciaus kakis daro stebuklus ir atjaunina 20 metu, bet nereiskia, kad taip ir yra. Visi savo produktus giria ir pristato kaip geriausius ir tinkamiausius, todel is manes niekad nebutu gera pardaveja, nes nemokeciau taip smegenu dulkinti blush2.gif
Atsakyti
idedu zadetasias kaukes plaukams,
dedu taip http://picasaweb.goo...kasMusuGroziui#, nes kotai nesidaro kitaip siandien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 19, 22:52)
tikrai gali sau leisti nusipirkti (ir is vis, moteros, ismeskite is savo zodynu zodzius, kad negalite sau ko nors leisti, nes tikrai niekada ir negalesite  doh.gif )

Na matai, as ne tik apie save galvoju, o visai seimai tepliotis visais galais brangius aliejus - brangoka biggrin.gif , bet reiks pamastyt apie tai smile.gif

Visos giriat KN ir AN aliejus. KN jau supratau pirkimo principa, jie ten iesko, vaziuoja, ziuri (jei gerai supratau), o koks AN alieju pirkimo principas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 20 kovo 2010 - 02:25
Kovo 23-31 dienomis prekybos centre „Gedimino 9“ vyks Indijoje gaminamų prekių mugė „Made in India“. Mugės lankytojai galės įsigyti įvairiaspalvių tekstilės gaminių iš medvilnės, šilko ir kašmyro, juvelyrinių ir bižuterijos dirbinių, natūralios kosmetikos, rankų darbo suvenyrų. Indų virtuvės mėgėjai mugėje ras ryžių, prieskonių, saldumynų, arbatos ir kitų maisto prekių.

viskas vyks trečiame aukšte smile.gif Kas nueis ir apžiūrės kosmetiką, visoms parašykit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 20 kovo 2010 - 10:00
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 19, 23:45)
nu ka zinau, jei dar diagnoze nenustatyta, o raso priesgrybelinius vaistus  g.gif  o jei ne grybeline infekcija, jei dar labiau pakenks, kazkaip is savo puses ziuriu, nerasyciau, kol nezinociau kas tikrai yra, juo labiau, kad nera tragiska bukle, kad verkiant reikia tepalo  doh.gif

Daug kartų išbandyta - ir mamos, ir brolio, ir pačiai reikėjo, tikrai niekas ten nepakenkia wink.gif Nu, kam taip panikuoti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 19, 23:52)
(ir is vis, moteros, ismeskite is savo zodynu zodzius, kad negalite sau ko nors leisti, nes tikrai niekada ir negalesite  doh.gif )

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 20, 10:06)
Daug kartų išbandyta - ir mamos, ir brolio, ir pačiai reikėjo, tikrai niekas ten nepakenkia wink.gif

kaip tu nebijai gydyti Ugvilę priešgrybeliniu tepalu, kai net neaišku, kas jai yra? g.gif Vaistas rimtas ir konkrečiai priežasčiai gydyti skirtas blink.gif Pati jį naudojau, kai reikia, bet ne šiaip sau, šaudydama į langus, mažu į kurį pataikysiu smile.gif

gal užteks jai arbatų, ekstraktų, vitaminų A ir E (smagu šiaip, kad vėl atsirado vaistinėse) mirksiukas.gif Ar vaisto, kuris paaiškės tyrimus atlikus, ne diagnozę nustačius iš akies?

pati esu ne kartą taip nugydyta - davė man ir hormoninių tepalų rankoms, kai realiai užteko tik riebių kremų ir vonelių, akims antibakterinių lašų, o ne antivirusinių - ir viskas principu nežinau, kas yra, na bet gal padės? O paskui po tokių gydymo nežinai nei kaip pastiprinti nugydytas vietas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 20 kovo 2010 - 10:17
QUOTE(Satura @ 2010 03 20, 11:14)
kaip tu nebijai gydyti Ugvilę priešgrybeliniu tepalu, kai net neaišku, kas jai yra?  g.gif

Mes čia ne gydyti susirinkom wink.gif Man atrodo, Ugvilė pati nuspręs kaip elgtis, be mūsų pagalbos biggrin.gif Tik man kartais kažkokios nepamatuotos panikos per daug atrodo...
Atsakyti
Rašiau į ekologijos skyrelį, bet ten nedažnai kas rašo, o reikia patarimo...
Šiuo metu aktualios tokios natūralios kosmetikos priemonės, reikia nusipirkti, bet ko pirkti nenoriu, tad klausinėjuosi bigsmile.gif
Domina rankų kremas- rankos labai sausos, darbe tenka dažnai naudoti įvairius tirpalus, dirbti su pirštinėmis, taigi būtinas geras drėkinimas, rankos alergiškos verysad.gif
Domina kūno losjonas, kremas ar aliejus- kaži kas geriau g.gif ir pilvukas jau auga labai intensyviai nestuke.gif reikia drėkint,ir visa oda sausa sausa, net jau kasytis pradėjau.
Domina burnos skalvimo skystis.
Ir dar gaivus veido valiklis- oda sausa ir labai alergiška...kažkas siūlė hidrolatą, bet o koks kaži konkrečiau tiktų 4u.gif
Gal ką patarsit 4u.gif dėkui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 20 kovo 2010 - 11:21
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 20, 11:19)
Domina rankų kremas- rankos labai sausos, darbe tenka dažnai naudoti įvairius tirpalus, dirbti su pirštinėmis, taigi būtinas geras drėkinimas, rankos alergiškos verysad.gif
Domina kūno losjonas, kremas ar aliejus- kaži kas geriau g.gif ir pilvukas jau auga labai intensyviai nestuke.gif reikia drėkint,ir visa oda sausa sausa, net jau kasytis pradėjau.

Del ranku kremo nieko negaliu patarti, nes irgi baisia beda turiu su rankom - siaubingai skilineja, oda sausa. Merginos rekomenduoja sviestmedi, bet man jis mazai tepadeda - tam kartui gerai, bet oda vistiek negyja. Tiesa sakant, tepu kol kas cheminiu, is vaistines (Hospital hand cream - gal 5 lt kainuoja). Tai nuo jo nors zaizdos neplinta.
Kadangi pati esu nestuke.gif , tai pasiulyciau isigyti ir aliejuka, ir krema. Tikrai zinau ta beda, kai pilvo oda niezti doh.gif . Nakciai as pilva ir krutine trinu Weledos alieju misiniu nescioms. Gerai imasazuoju - po keliu dienu naudojimo tikrai praeina niezulys mirksiukas.gif O dienai tepu Logonos kuno sviestu. Jis riebesnis nei paprastas kremas, bet man patinka, kad oda tokia riebesne islieka. Rubu netepa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 20, 11:19)

Ir dar gaivus veido valiklis- oda sausa ir labai alergiška...kažkas siūlė hidrolatą, bet o koks kaži konkrečiau tiktų 4u.gif

Iš naudojamų dalykų rekomenduoju Lavera rankų kremą ir Rugiagėlių hidrolatą(tik aš juo nevalau veidą, o nusipraususi apsiprškiu mirksiukas.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2010 03 20, 11:53)
Kadangi pati esu  nestuke.gif , tai pasiulyciau isigyti ir aliejuka, ir krema. Tikrai zinau ta beda, kai pilvo oda niezti doh.gif . Nakciai as pilva ir krutine trinu Weledos alieju misiniu nescioms. Gerai imasazuoju - po keliu dienu naudojimo tikrai praeina niezulys mirksiukas.gif O dienai tepu Logonos kuno sviestu. Jis riebesnis nei paprastas kremas, bet man patinka, kad oda tokia riebesne islieka. Rubu netepa biggrin.gif
4u.gif dėkui 4u.gif pabandysiu,o Logona sviestas, tai čia koks? ar čia koks mišinys?
QUOTE(ernesin @ 2010 03 20, 12:16)
Iš naudojamų dalykų rekomenduoju Lavera rankų kremą ir Rugiagėlių hidrolatą(tik aš juo nevalau veidą, o nusipraususi apsiprškiu mirksiukas.gif ) 4u.gif

dėkui 4u.gif labai dėl to hidrolato susidomėjau...tai tiesiog pasipurškiat iš to buteliuko ir paliekat nudžiūt ax.gif nealergizuoja? g.gif dar sudomino, jog rašė, kad naudojamas akių praplovimams, nes mano akys taip pat labai alergiškos, tai gal nepakenks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 20, 12:19)
Rašiau į ekologijos skyrelį, bet ten nedažnai kas rašo, o reikia patarimo...
Šiuo metu aktualios tokios natūralios kosmetikos priemonės, reikia nusipirkti, bet ko pirkti nenoriu, tad klausinėjuosi bigsmile.gif
Domina burnos skalvimo skystis.

Girdėjau, kad nėštukėms labai gerai tepti pilvuką ir kitas vietas kuriose gali atsirasti strijų kakavos sviestu, o rugiagėlių hidrolatas turėtų jums tikti, nes tinka jautriai odai smile.gif . Aš rankoms naudoju sviestmedį ir man labai patinka, tiesa, draugei jį parekomendavau, o jai kartais pasireiškia dermatitas, tai tikrai padeda ax.gif .
Atsakyti