Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 19, 18:08)
tai jei sake pavirsinis uzdegimas, tai kokio velnio man jo israse, gerai, kad dar nepirkau  doh.gif  cia kauno klinikos taip jei ka... nu sakes, tyliu  unsure.gif

O ko tu tyli? Ji visais tokiais ir ne tik atvejais raso- jis tikrai padeda ir gydo- o del stiprumo ar siaip kokiu nenoru tai cia kita kalba... Man karta buvo tokia baisybe, kad tik su juo ir issigydziau...

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 19, 13:27)
Is migdolu aliejaus kazkodel tikejausi to nuostabiausio pasaulyje kvapo doh.gif  - jis bekvapis  biggrin.gif (o kaip gi kitaip) ir sakyciau toks riebokas... dabar mastau ka su juo veiksiu biggrin.gif
Man atrodo jis plaukams labai turėtų patikti, pati savuosius(simondsijų, avokadų) išbaigusi planuoju įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 18, 12:45)
Pas mane pleiskanų atsirado, tai su kokosais noriu susitvarkyt šitą bėdą.

Man visai padeda i šampūna įmaišytas arbatmedis thumbup.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 18, 14:37)
Is vis man galiukai nepatinka mano plauku-ziuriu daug issisakojimu.... Anksciau taip nebudavo. Ka naudojat butent galiukams? Ta prasme ant sausu gal galima kazka tepti nuolatos? g.gif

Pas mane dvi sruogos yra su labai sausais galai... niekaip nesuprantu kodėl taip keistai, tai jas sausas sutepu kokosais...

QUOTE(Peach18 @ 2010 03 19, 16:02)
Ką naudotate nuolatos nusausėjančiom ir suskeldėjusiom lūpom? ax.gif  Pastoviai tepliojuos sviestmedžiu, bet nepadeda....

Aš nežinau kiek ekologiškas,bet eurovaistinej atsirado tepaliukas su vit A ir D. Man labai patinka lūpoms: minkštos ir švelnios thumbup.gif

Kažkada klausiau ką daryti su paraudusia panose, tai lyg gelbėja tamanai...
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 03 19, 20:03)
Aš nežinau kiek ekologiškas,bet eurovaistinej atsirado tepaliukas su vit A ir D. Man labai patinka lūpoms: minkštos ir švelnios  thumbup.gif

Ar tokiame mažame pakelyje jis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 03 19, 20:03)
Man visai padeda i šampūna įmaišytas arbatmedis  thumbup.gif
Pas mane dvi sruogos yra su labai sausais galai... niekaip nesuprantu kodėl taip keistai, tai jas sausas sutepu kokosais...
Aš nežinau kiek ekologiškas,bet eurovaistinej atsirado tepaliukas su vit A ir D. Man labai patinka lūpoms: minkštos ir švelnios  thumbup.gif

Kažkada klausiau ką daryti su paraudusia panose, tai lyg gelbėja tamanai...

Kadangi šiuo metu sloguoju, mano irgi visa panosė paraudus ir nusausėjus.. Teplioju sviestmedžiu, tai jis priešingai nei lūpoms padeda smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 19, 19:12)
Ar tokiame mažame pakelyje jis? bigsmile.gif

taip taip. buvo dinges, dabar vel atsirado...
Atsakyti
Gal turite kokių kūno kremų/sviestų receptukų, kai nereikėjo, neužfiksavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 19, 17:02)
Ką naudotate nuolatos nusausėjančiom ir suskeldėjusiom lūpom? ax.gif  Pastoviai tepliojuos sviestmedžiu, bet nepadeda....

Man sviestmedis irgi nelabai, padeda Logona lupu balzamas, bent jau man jis abai geras, ypac ziema thumbup.gif

Beja, labai dekui Saturai uz tarpininkavima 4u.gif

DG muiliukai neispasakytai kvepia, dabar laukiu nesulaukiu kada baigsiu savo Druide muila ir i trasa keliaus ranku darbo DG muiliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 19, 22:32)
Man sviestmedis irgi nelabai, padeda Logona lupu balzamas, bent jau man jis abai geras, ypac ziema  thumbup.gif
Beja, labai dekui Saturai uz tarpininkavima  4u.gif

DG muiliukai neispasakytai kvepia, dabar laukiu nesulaukiu kada baigsiu savo Druide muila ir  i trasa keliaus ranku darbo DG muiliukai  wub.gif

Gal galėtumėte įkelti foto kaip tiksliai tas balzamas atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 19, 22:50)
Gal galėtumėte įkelti foto kaip tiksliai tas balzamas atrodo? 4u.gif

Vat sitas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 19, 16:46)
ar ne grybelius juo gydo, pienligę?

Grybelius klotrimazoliu tikrai gydo. Bet dėl stiprumo sunku pasakyti, nes šiaip nemažai kas jį ir profilaktiškai naudoja tarpupirščiams po baseino g.gif Nemanau, kad pasitepliojus lokaliai juo kažkas negero būtų wink.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 19, 22:32)
Beja, labai dekui Saturai uz tarpininkavima  4u.gif
DG muiliukai neispasakytai kvepia, dabar laukiu nesulaukiu kada baigsiu savo Druide muila ir  i trasa keliaus ranku darbo DG muiliukai  wub.gif

drinks_cheers.gif
Aš išbandžiau jau šilko/apelsinų/cinamono - mmm, labai malonus wub.gif Visa duše prausiausiu, nutariau negailėti ir visam kūnui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 19, 18:08)
tai jei sake pavirsinis uzdegimas, tai kokio velnio man jo israse, gerai, kad dar nepirkau  doh.gif  cia kauno klinikos taip jei ka... nu sakes, tyliu  unsure.gif

Tai ko jau taip reaguoti...? doh.gif Taigi viskas ok, kad išrašė, nieko čia blogo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 19, 23:10)
Grybelius klotrimazoliu tikrai gydo. Bet dėl stiprumo sunku pasakyti, nes šiaip nemažai kas jį ir profilaktiškai naudoja tarpupirščiams po baseino  g.gif Nemanau, kad pasitepliojus lokaliai juo kažkas negero būtų wink.gif
Papildyta:
Tai ko jau taip reaguoti...?  doh.gif Taigi viskas ok, kad išrašė, nieko čia blogo  biggrin.gif

nu ka zinau, jei dar diagnoze nenustatyta, o raso priesgrybelinius vaistus g.gif o jei ne grybeline infekcija, jei dar labiau pakenks, kazkaip is savo puses ziuriu, nerasyciau, kol nezinociau kas tikrai yra, juo labiau, kad nera tragiska bukle, kad verkiant reikia tepalo doh.gif
o kai parase, kad stiprus vaistai, tai ir issigandau doh.gif

labanakt visoms, einu kaifuot su rugiageliu hidrolatu lotuliukas.gif man toks geras jo kvapas, negaliu biggrin.gif
Atsakyti