Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 19, 15:53)
O mane tai atkalbejai imti ar ne??? Jau tik pati to gerio prisipirkai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (juokauju)

as tik parasiau,kad ten ne melyniu lotuliukas.gif paskui sakytum atiduok melynes, pati pasiemei lotuliukas.gif
Atsakyti
[Kai užsimerkus prausiesi, tai man tikrai neprilenda. Aišku, atsimerkti kritiniu momentu gal nereikėtų mirksiukas.gif
[/quote]

isbandziau rasulo moli kaip prausikli, patiko, bet ateityje padarysiu daugiau, idesiu aliejaus ar glicerino, kokiu miltuku ax.gif beje bendziau atsimerkti, tai neprilenda jo i akis, nes vienas kartui nusiprausti jo visai nedaug reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 19, 16:04)
isbandziau rasulo moli kaip prausikli, patiko, bet ateityje padarysiu daugiau, idesiu aliejaus ar glicerino, kokiu miltuku ax.gif  beje bendziau atsimerkti, tai neprilenda jo i akis, nes vienas kartui nusiprausti jo visai nedaug reikia 4u.gif

Tikrai, net labai nedaug reikia drinks_cheers.gif Aš turiu 0,5 kg., tai žiūriu, kad ilgaaaaai naudosiu biggrin.gif
Tiesa, moliai turi galiojimo laiką? Nes man atrodo, kad nelabai ten yra kam gesti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 19, 14:48)
tai ka, sake cia kazkoks pavirsinis uzdegimas, israse Clotrimazolio tepalo,

tai lygis.... Nežinia nuo ko, iškart stiprų tepalą įkišo. Ką darysi? g.gif
Atsakyti
Tiesa, klausimas-pasvarstymas ax.gif
Citrusiniai EA fototoksiški, todėl tepti ant odos dienai negalima. O kaip su maišymu į šampūną? Galvą išsiplauni ryte ir eini. Bet iš esmės tai nelabai kas ten lieka, nes nuskalauji juk paskui viską. Be to, plaukai - ne oda smile.gif
Kaip manot?
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 19, 16:13)
tai lygis.... Nežinia nuo ko, iškart stiprų tepalą įkišo. Ką darysi?  g.gif

Stiprų, užtat garantuotą ax.gif Negi gydytojas rizikuos, kad nepadėtų. Geriau išrašyti tai, kad tikrai padės smile.gif O stiprų ar nestiprų, tai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 19, 15:29)
Man patiko visi bandyti aliejai iš SP  drinks_cheers.gif, o išbandžiusi šiai dienai esu jau daug, ypač maistinių, nes į aliejaus gėrimą rytais įtraukiau visą šeimą biggrin.gif kartu juos panaudoju plaukams, kūnui  ax.gif

kokius aliejus geriate? Ir kokiu rezultatu sulauket?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 19, 16:13)
tai lygis.... Nežinia nuo ko, iškart stiprų tepalą įkišo. Ką darysi?  g.gif

cia stiprus?? g.gif nieko dar nezianu apie ji, tai gal tada netepsiu, o lauksiu antradienio atsakymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 19, 15:16)

Stiprų, užtat garantuotą  ax.gif Negi gydytojas rizikuos, kad nepadėtų. Geriau išrašyti tai, kad tikrai padės smile.gif O stiprų ar nestiprų, tai...  blush2.gif

Kenkia ar nekenkia, kam tai svarbu, vot p ciom diela doh.gif . Kai mano mazei (5 menesiu) buvo didelis berimas ant veido, tai iskart israse alergologe hormoniniu tepalu, tai gerai, kad netepiau doh.gif , o drauges paklausius tepiau homeopatini medetuku tepala thumbup.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 03 19, 15:31)
kokius aliejus geriate? Ir kokiu rezultatu sulauket?

Labai idomu del aliejaus gerimo, tipo imuniteta stiprint , nes mano mazoji katik baige koset, atkosejus 7 menesius, alergine sloga, bronchitas, astma, ko tik jai nepripaise....... o kiek proceduru privaiksciojom blink.gif blink.gif blink.gif , 87 per 2.5men... Sorry, kad ne apie kosmetika, o apie aliejaus poveiki organizmo stiprinimui 4u.gif , seniai norejau kazkur apie tai prabilti, bet vis nezinojau i kuria tema sokt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 19, 15:16)
Citrusiniai EA fototoksiški, todėl tepti ant odos dienai negalima. O kaip su maišymu į šampūną?

maišyčiau be baimės smile.gif Šiaip tai pati veido kremą kurį laiką esu kvėpinusi kažkokiu Primavera mišiniu, kuriame buvo ar apelsinų, ar mandarinų. Kasdien, prieš išeidama į darbą - ir nieko blogo nenutiko biggrin.gif Bet tai buvo mišinys, kiti EA jame buvo nefotoksiški.

kitoms nerekomenduočiau imti vien citrusinį EA ir su juo rizikuoti eiti į saulę, nes kažkada ir mūsų būrelio vienai atstovei buvo nutikę, kad nuo citrusinio atsirado nemaža pigmentinė dėmė. Tai nesinorėtų savo patirties plėsti dar ir tokių pigmentinių dėmių naikinimu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 19, 15:39)
cia stiprus??  g.gif 

ar ne grybelius juo gydo, pienligę?
Atsakyti
Ką naudotate nuolatos nusausėjančiom ir suskeldėjusiom lūpom? ax.gif Pastoviai tepliojuos sviestmedžiu, bet nepadeda....
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 19, 15:39)
cia stiprus??  g.gif  nieko dar nezianu apie ji, tai gal tada netepsiu, o lauksiu antradienio atsakymu  doh.gif

Nei stiprus, nei nestiprus - tiesiog priešgrybelinis.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 19, 16:46)
ar ne grybelius juo gydo, pienligę?

QUOTE(Rasma @ 2010 03 19, 17:35)
Nei stiprus, nei nestiprus - tiesiog priešgrybelinis.

tai jei sake pavirsinis uzdegimas, tai kokio velnio man jo israse, gerai, kad dar nepirkau doh.gif cia kauno klinikos taip jei ka... nu sakes, tyliu unsure.gif
Atsakyti