Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 19, 14:27)

Silkas su silikonu irgi nekantrauja buti isbandyti  ax.gif

ar ir veidukui bandysite ar tik plaukučiams? ax.gif
Atsakyti
Is migdolu aliejaus kazkodel tikejausi to nuostabiausio pasaulyje kvapo doh.gif  - jis bekvapis  biggrin.gif (o kaip gi kitaip) ir sakyciau toks riebokas... dabar mastau ka su juo veiksiu biggrin.gif

Taip taip, gaila, kad migdolais nė iš tolo nekvepia biggrin.gif
Man tai jis labai patinka, daugiausiai veidui naudoju tepti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 19, 14:54)
Svelnutis tai svelnutis, bet ar neprilenda jo i akis?  ax.gif

Kai užsimerkus prausiesi, tai man tikrai neprilenda. Aišku, atsimerkti kritiniu momentu gal nereikėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 19, 15:11)
ar ir veidukui bandysite ar tik plaukučiams? ax.gif

Labai vakar silko norejau isilasinti i hidrolata, bet kazkaip pabijojau-plaukams tai tikrai, o veidui silko lasa gal irgi galima butu ax.gif .Kvapas tai grynai sojos padazo- gali ant sushi pilti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 19 kovo 2010 - 14:17
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 19, 15:16)
Kai užsimerkus prausiesi, tai man tikrai neprilenda. Aišku, atsimerkti kritiniu momentu gal nereikėtų  mirksiukas.gif

thumbup.gif

beje, pasigirsiu ir cia. vakar isbandziau kokosu alieju plaukams-tepiau visus plaukus, nuo saknu iki galiuku, iki vakaro sedejau su ranksluosciku apsivyniojusi, pries miega nusirisau ir va tik siryt issiploviau.
vakar tamsesni plaukai atrode-gal po sampuno su rasulu g.gif nezinau.
o va siandien, ploviau vel su rasulo sampunu, bet matyt kokosai gal kiek pasviesina spalva, nes plaukai tokio pilkumo sviesaus gavo, zodziu chameleonas biggrin.gif patiko ir tiko man kokosai, kartosiu dar 100 kartu thumbup.gif tokie fainus plaukuciai, minksti, o ir spalva pagrazejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 19, 08:55)
Aš Sveikuose produktuose pirkau avokadų  aliejų 250 ml už 40 litų, jis ten kaip ir maistinis, bet aš jį kaip kosmetinį naudoju. Man niekuo nesiskiria nuo to, kurį pirkau kaip kosmetinį, tik kaina smile.gif

Man patiko visi bandyti aliejai iš SP drinks_cheers.gif, o išbandžiusi šiai dienai esu jau daug, ypač maistinių, nes į aliejaus gėrimą rytais įtraukiau visą šeimą biggrin.gif kartu juos panaudoju plaukams, kūnui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 19, 15:24)
vakar tamsesni plaukai atrode-gal po sampuno su rasulu  g.gif  nezinau.

Tikrai nepastebėjau, kad šampūnas su rasulu tamsintų... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 19, 15:16)
Taip taip, gaila, kad migdolais nė iš tolo nekvepia  biggrin.gif
Man tai jis labai patinka, daugiausiai veidui naudoju tepti smile.gif

Kaip vakar sakė Laimė, tai migdolų aliejus - vienas labiausiai tinkamų kremų gamybai, nes pats gerai emulsuojasi, didelė tikimybė, kad su juo gaminant kremą viskas gausis gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 19, 15:16)
Labai vakar silko norejau  isilasinti i hidrolata, bet kazkaip pabijojau-plaukams tai tikrai, o veidui silko lasa gal irgi galima butu ax.gif .Kvapas tai grynai sojos padazo- gali ant sushi pilti  biggrin.gif

As irgi imsiu is AZ silko ir silikono, idomu kaip plaukams patiks ax.gif
gal praleidau, jei pasakojai, bet paklausiu-kaip tau jie, kur naudoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 18, 20:07)
Aš naudoju kai kuriuos produktus, tai man atrodo - tikrai taip. Ir sertifikuoti, ir geri (bet apie visus aišku visko nežinau..ne visus išbandžiusi..)

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 18, 20:30)
Turiu iš čia rankų kremą ir lūpų balzamą - sudėtys tikrai geros. Beje, produktai arba sertifikuoti BDIH, arba sertifikavimo procese.

supratau, ačiū mačiau tą ženkliuką, bet vis vien suabejojau, nes dabar visur mėgstama vartoti sąvokas "natūralus" ir "ekologiškas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 03 19, 15:32)
Kaip vakar sakė Laimė, tai migdolų aliejus - vienas labiausiai tinkamų kremų gamybai, nes pats gerai emulsuojasi, didelė tikimybė, kad su juo gaminant kremą viskas gausis gerai  4u.gif

Na, kremų aš nesimaišau pati, užtat grynu tepuosi smile.gif
Atsakyti
Jei atrasit koki stebukla, rekit garsiai  biggrin.gif ! Ir man reikia nuo strazdanu...

Vakar beja gavau iz AZ siuntineli (Ugvile- dėkavonė  4u.gif  ) , tai turiu agurku ekstrakto...Tepaliosiu strazdanas, paakius- turetu truputi nusviesinti gal rolleyes.gif - isipyliau jo dar ir i hamameliu hidrolata kelis lasus- labai gaivinantis gavosi purskaliukas sakyciau - lengvas, gryn vandenelis ir sakyciau saldantis...
Is migdolu aliejaus kazkodel tikejausi to nuostabiausio pasaulyje kvapo doh.gif  - jis bekvapis  biggrin.gif (o kaip gi kitaip) ir sakyciau toks riebokas... dabar mastau ka su juo veiksiu biggrin.gif
Silkas su silikonu irgi nekantrauja buti isbandyti  ax.gif

ner uz ka wink.gif aciu tau uz zoleles,kaip tik dabar geriu ciobreliu arbata wub.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 03 19, 14:43)
Ugvile, pasipasakok, ka gydytoja sake del tavo demeliu...  ax.gif

kaip tik atejau parasyt, gi vepla, sumaisiau dienas, siandien buvau uzsiregistravusi doh.gif lotuliukas.gif
tai ka, sake cia kazkoks pavirsinis uzdegimas, israse Clotrimazolio tepalo, o antradieni bus atsakymas kas is tikruju ten yra, bet kam ta tepala israse, nesupratau, nes man ju beveik nesimato doh.gif visas raudonumas praejo doh.gif
tiesa pirmiausiai klause kokius miltelius skalbimo naudoju, sakau ekologiskus smile.gif tada kokius kremus, sakau naturalius aliejus smile.gif tada ar lankausi soliariume, sakau ne smile.gif nerado prie ko prisikabinti lotuliukas.gif
Papildyta:
kaip mane nustebino AZ rugiageliu hidrolatas, taip skaniai kvepia wub.gif vakar pasipurskiau su glicerino lalesiu, tai odai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 19 kovo 2010 - 14:52
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 19, 15:35)
As irgi imsiu is AZ silko ir silikono, idomu kaip plaukams patiks  ax.gif
gal praleidau, jei pasakojai, bet paklausiu-kaip tau jie, kur naudoji?  mirksiukas.gif

Dar nebandziau, tik vakar gavau smile.gif -savaitgali bus isbandyta.

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 19, 15:48)
kaip mane nustebino AZ rugiageliu hidrolatas, taip skaniai kvepia  wub.gif  vakar pasipurskiau su glicerino lalesiu, tai odai patiko  wub.gif

O mane tai atkalbejai imti ar ne??? Jau tik pati to gerio prisipirkai lotuliukas.gif lotuliukas.gif (juokauju)
Atsakyti