Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 19, 11:04)
O kuria eco firma labiausiai pasitiketum, kuri tikrai duotu efekta bigsmile.gif ?

O del pigesnio aliejaus is www.aliejus.com, tai sakot, kad jis tik maistui, bet aprasymuose ir apie kosmetini poveiki aprasyta.

Hauschka, Argital smile.gif Čia veidui. Nes kūnui, plaukams jau atskirai eitų smile.gif

tai nebent kūnui ir tiktų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 19, 12:22)
turiu nusirasiusi keliu alieju kainas, bet ipusejus rasyti posta pamaciau, kad neberandu to sas. Mistika kazkokia, einu versti namu, tikrai zinau, kad vakar parduotuveje dar ji turejau, negi plaikau  blink.gif  turiu nusirasius tik nerafinuotu al. kainas, be to nepabaigiau visu-dar argano turi maciau, nakvisu, dar kazkokiu. na is tu brangesniu jau. beje, avokadu nerafinuoto neturi. kiek dabar galiu pasakyti, tai kad tara-0.40lt., kokosu al.-8lt. (155gr.stikl.ind.), lazd.riesutu al.-5lt uz 100ml., abrikosu kauliuku aliejus tiksliai nepamenu, bet tam tarpe nuo 3.30lt.-3.80lt., tikrai ne daugiau. Man ant cekiuko ismusta 3.37lt, tai cia apie 100ml., gal kiek maziau.
kai atrasiu sas., nurasysiu visus, kuriuos turiu  doh.gif

aciu labai, o kurioj parduotuvej pirkot? ar ta kur halej, ar siaures miestelyje? kainos tai tikrai laaabai mazos smile.gif o kokia tara? plastikiniai buteliukai ar stikliniai?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 19, 12:45)
aciu labai, o kurioj parduotuvej pirkot? ar ta kur halej, ar siaures miestelyje? kainos tai tikrai laaabai mazos smile.gif o kokia tara? plastikiniai buteliukai ar stikliniai?

plastmasiniai buteliukai, budavo seniau vienokios formos-tamsiai rudi, o sikart ipyle i kitokios formos, skaidrius. kiek zinau, galima ir savo tara atsinesti smile.gif
pirkau kitame mieste, bet manau nera skirtumo, i kuria eisit 4u.gif tikrai nerandu niekur sasiuvinio, dabar tai prisidirbau, negi palikau parduotuvej vepla doh.gif ar pameciau kur mieste, baisu net pagalvot, ten mano uzrasai ir svarbus, ir asmens duomenys, ojetau...reiks eit ieskoti, gal parduotuveje liko, duok die, kad ne kur gatveje doh.gif
Atsakyti
ar prausiantis rasulu orausiat ir akis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 19, 13:17)
ar prausiantis rasulu orausiat ir akis? 4u.gif

taip thumbup.gif
Atsakyti
sveikos
Ateinu as pas jus su klausimeliu 4u.gif Ziuriu kad lauke vis dazniau saulyte islenda, o ji pavasari labai megsta mano veiduka nubuciuoti ir is karto strazdaneles lenda. Tai norejau paklaust gal kas irgi su tuo kovoja ir zino koki kremuka su apsauga.
Mano oda tokia tarp normalios ir misrios, kartais ji pradeda riebaluotis arba nusauseje, priklausomai kaip as ja pasirupinu blush2.gif

Ziurejau si, gal visai tiktu
http://www.sveikipro...u-spf-15-118-ml

Planuoju kelione i vln, tai dbr rasausi pirkiniu krepsiuka smile.gif

Aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_plunksnele @ 2010 03 19, 14:18)
sveikos
Ateinu as pas jus su klausimeliu  4u.gif Ziuriu kad lauke vis dazniau saulyte islenda, o ji pavasari labai megsta mano veiduka nubuciuoti ir is karto strazdaneles lenda. Tai norejau paklaust gal kas irgi su tuo kovoja ir zino koki kremuka su apsauga.
Mano oda tokia tarp normalios ir misrios, kartais ji pradeda riebaluotis arba nusauseje, priklausomai kaip as ja pasirupinu  blush2.gif

Ziurejau si, gal visai tiktu
http://www.sveikipro...u-spf-15-118-ml

Planuoju kelione i vln, tai dbr rasausi pirkiniu krepsiuka  smile.gif

Aciu uz pagalba  smile.gif

Jei atrasit koki stebukla, rekit garsiai biggrin.gif ! Ir man reikia nuo strazdanu...

Vakar beja gavau iz AZ siuntineli (Ugvile- dėkavonė 4u.gif ) , tai turiu agurku ekstrakto...Tepaliosiu strazdanas, paakius- turetu truputi nusviesinti gal rolleyes.gif - isipyliau jo dar ir i hamameliu hidrolata kelis lasus- labai gaivinantis gavosi purskaliukas sakyciau - lengvas, gryn vandenelis ir sakyciau saldantis...
Is migdolu aliejaus kazkodel tikejausi to nuostabiausio pasaulyje kvapo doh.gif - jis bekvapis biggrin.gif (o kaip gi kitaip) ir sakyciau toks riebokas... dabar mastau ka su juo veiksiu biggrin.gif
Silkas su silikonu irgi nekantrauja buti isbandyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 19 kovo 2010 - 13:34
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 19, 13:57)

bet pries tai tusa nuvalot su valikliu ar alieuku? blush2.gif
Atsakyti
Ugvile, pasipasakok, ka gydytoja sake del tavo demeliu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 19, 14:38)
bet pries tai tusa nuvalot su valikliu ar alieuku? blush2.gif

tai kad ir taip turi viska nuvalyti irnesakyk.gif kaip paciai jausmas fainesnis pasibandyk, bet siaip jis gi labai svelnutis mirksiukas.gif i mane TUjink biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 19 kovo 2010 - 13:45
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 19, 13:44)
tai kad ir taip turi viska nuvalyti irnesakyk.gif kaip paciai jausmas fainesnis pasibandyk, bet siaip jis gi labai svelnutis  mirksiukas.gif  i mane TUjink biggrin.gif   4u.gif

Svelnutis tai svelnutis, bet ar neprilenda jo i akis? ax.gif
Atsakyti
sakykit, o jus ta alijosiu is AZ uzskaitot uz gera? ax.gif va sita)
nezinau ar vera imt ax.gif ir kazi kiek jis galioja? jei didesni prigriebciau tai nesugestu greitai? g.gif
Atsakyti