Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 18, 23:14)
matai, keramidai yra tasus (taip sprendziu is aprasymo ), o silkas skystos konsistencijos -tai ju mase tikrai skirsis manau  g.gif

tai va,kad jokio mazo matuoklio,kad isipilti po ranka neturejau,tai bandziau lasais atmieruoti tam 30 ml. balzamo. doh.gif Nusipirksiu kita karta svirksta ir tycia paziuresiu,kiek tu lasu maždaug gaunasi smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 18, 23:36)

O as kalbejau apie moteris, kurios kasvakara dedavosi vis kita kauke ir tada kibdavo i darbus - cia jau tikrai su proteliu nebesutariama  ax.gif

Pvz.eidavo bulvių kepti? lotuliukas.gif Labai gerai ant riebių garų-ir kaukė nesausėja,purkšt niekuo nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 18, 23:06)
na ir zinok dar karta paziurejus i veidrodi pasakysiu, kad dedu pliusa-arba akys mato, ka nori matyti, arba mato tai, kas yra-veidas svytintis, gan svarus ir sveikas atrodo  bigsmile.gif  thumbup.gif 

aš tą patį matau, tai arba mūsų akys meluoja, arba tikrai rodo teisingai biggrin.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 18, 23:54)
Atradau http://www.loccitane...8me-nature-.htm , įdomumo dėlei užeisiu pasižiūrėt sudėties. Bet kaina  doh.gif  118 Lt

pripažįstu, kad padarė su cinkeliu bigsmile.gif Gal kad tų ankstesnių, kiek buvo ekologiški, nelabai kas pirko? Bet man irgi atrodo, kad kaina pernelyg aukšta ir kad aš taip pat nesižaviu firmomis, kurios gamina ką nors eko "tiap liap" blush2.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 03 19, 01:51)
o paziurejus i sudeti, tai matosi, kad minimaliai laikomasi ECOCERT ar kt sertifikatuotu nuostatu ir dar pardavineja aukstesnem kainom nei sintetinius gaminius.

būtent - tikriausiai į mažiau išprususį vartotoją taiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 19, 08:55)
Aš Sveikuose produktuose pirkau avokadų  aliejų 250 ml už 40 litų, jis ten kaip ir maistinis, bet aš jį kaip kosmetinį naudoju. Man niekuo nesiskiria nuo to, kurį pirkau kaip kosmetinį, tik kaina smile.gif

o as marks and spencer maciau avokadu alieju 250ml- 18lt(atrodo)- ir tikrai zalios spalvos, parasyta kad pirmo spaudimo- gal reiks nusipirkt mastau smile.gif vistiek ant veido naudoju tik argano ir simondsiju, o kunui manau tikrai nebus blogas ax.gif
o tiesa kokios kainos toje parduotuveje "aliejus" ?
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 19, 02:51)
nezinau kaip kiti kvepia, tik su KN kokosus turejau. au rasiau, kad MB grasino su manim vienoj lovoj nemiegoti, nes as jam kvepejau ne kokosais, o "afrikieciu restorano vireja"  doh.gif  bet ir man jie virtuviniu aliejimu "kvepejo"

Aaaa, tai turbūt turėjai iš KN ne indišką, o afrikietišką kokosų aliejų smile.gif Indiškas tai nuostabiai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 19, 10:37)
aš tą patį matau, tai arba mūsų akys meluoja, arba tikrai rodo teisingai biggrin.gif

cia nuo aliejiniu ricinos kaukiu su lazdynu aliejumi, ar apskritai nuo aliejiniu kaukiu ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 19, 02:51)
Beje, jei kuri nuzmate, tai AZ rekomenduoja visus hidrolatus laikyti saldytuve.

Taip ir pradėjau daryti prieš kurį laiką. Be to, man labai patinka, kai užsipurškį tokį vėsų, šaltoką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arza @ 2010 03 18, 22:31)
Prisidek dar gintaro pudros, ir atipalaiduosi ir energizuosi oda ir smulku šveitima pasidarysi  smile.gif

O kaip jus zinote, ko tame gintare per tiek tukstanciu metu prisikaupe? Kad gintaro rugstis labai sveika ir pan, viskas gerai, bet KO DAR yra toje gintaro pudroje?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 19, 09:37)
pripažįstu, kad padarė su cinkeliu  bigsmile.gif Gal kad tų ankstesnių, kiek buvo ekologiški, nelabai kas pirko? Bet man irgi atrodo, kad kaina pernelyg aukšta ir kad aš taip pat nesižaviu firmomis, kurios gamina ką nors eko "tiap liap"  blush2.gif 
būtent - tikriausiai į mažiau išprususį vartotoją taiko  drinks_cheers.gif

Laba smile.gif .
O kuria eco firma labiausiai pasitiketum, kuri tikrai duotu efekta bigsmile.gif ? Nes ziuriu, kad kazka apie kazka siam gyvenime issiaiskint, tai vos ne specu reik tapt kiekvienos srities doh.gif (statant nama-statybininku, gydant vaika-gydytoju (nes daznai vaikas gali buti nugydytas)...)

O del pigesnio aliejaus is www.aliejus.com, tai sakot, kad jis tik maistui, bet aprasymuose ir apie kosmetini poveiki aprasyta. Veidui gal nepirksiu is ten, bet visam kunui, plaukams istisai tepti, mano kisene neisnestu brangius pirkt, tai tiks ir pigesnis:D
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 18, 22:48)
o cia tai naujiena man  unsure.gif  unsure.gif  as nezinodama,pastoviai uzsidedu ka ir ka nors darau doh.gif bet tai kaip man bus sunku istaikyti laisvo laiko ramiai su kauke pabuti  g.gif  g.gif  doh.gif

Nereikia visko taip giliai i sirdi imti kas ka pasako mirksiukas.gif Ir priimti kaip simtaprocentine tiesa, prisitaikyk dali sau pagal savo poreikius... Ne karta isitikinau, kad odos prieziuroje turi isiklausyt i save pirmiausiai, o ne pult klausyt kas ka sako, nes tada nieko gero nebus. O patarimus prisitaikyk pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 19, 10:42)
o tiesa kokios kainos toje parduotuveje "aliejus" ?

turiu nusirasiusi keliu alieju kainas, bet ipusejus rasyti posta pamaciau, kad neberandu to sas. Mistika kazkokia, einu versti namu, tikrai zinau, kad vakar parduotuveje dar ji turejau, negi plaikau blink.gif turiu nusirasius tik nerafinuotu al. kainas, be to nepabaigiau visu-dar argano turi maciau, nakvisu, dar kazkokiu. na is tu brangesniu jau. beje, avokadu nerafinuoto neturi. kiek dabar galiu pasakyti, tai kad tara-0.40lt., kokosu al.-8lt. (155gr.stikl.ind.), lazd.riesutu al.-5lt uz 100ml., abrikosu kauliuku aliejus tiksliai nepamenu, bet tam tarpe nuo 3.30lt.-3.80lt., tikrai ne daugiau. Man ant cekiuko ismusta 3.37lt, tai cia apie 100ml., gal kiek maziau.
kai atrasiu sas., nurasysiu visus, kuriuos turiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 18, 21:56)
Nea, nepirkau iš ecoland nieko schmoll.gif ir tikrai nerašiau, kad ketinu..gal mane sumaišei su kokiu kitu nick'u iš R raidės mirksiukas.gif

4u.gif reik atmintim susirupint tada biggrin.gif

Po vakar kalbu net issitraukiau savo gintariukus ir pabandziau su siek tiek vandens pasveist veida, tai tas sveitimas toks labai svelnus ir malonus pasirode, patiko.
Atsakyti
dar atsiminiau, jojobos 100ml.-9.50lt.
Atsakyti