Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 18, 22:14)
Esu daug kartu apie tai rasiusi forume, bet visada buvo protingesniu ir geriau ismananciu, nes kaukes net kasdien dedavosi  lotuliukas.gif

aš dabar kas antrą dieną aliejinį masažą nutariau darytis - atsipalaidavimo ne kaži kiek, bet kažko organizmas pats reikalauja
g.gif

QUOTE(Arza @ 2010 03 18, 22:21)
Tai ir yra sutrumpinimas o ne vardas.

tada iš didžiųjų ir be kabučių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 18, 22:28)
aš dabar kas antrą dieną aliejinį masažą nutariau darytis - atsipalaidavimo ne kaži kiek, bet kažko organizmas pats reikalauja

Prisidek dar gintaro pudros, ir atipalaiduosi ir energizuosi oda ir smulku šveitima pasidarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 18, 23:28)
g.gif

koki aliejini masaza darysiesi? ax.gif

as katik po ranksluoscio-aliejaus proceduros insktirams pravalyti, naudojau ricinos al.+lazd. riesutu al., tai sakyciau sikart nesvarumus pravale thumbup.gif reiks neapleisti, dazniau kartoti, tai turetu buti isvis gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 18, 22:28)

turi omeny veido masaza? tai viskas gerai, 10 d. kursas yra tas reikalingas minimumas, bet jei visa menesi kasdien daryti aliejini masaza veidui, tai galiausiai gali pamatyti ir nekokius rezultatus ax.gif Visokie masazai ir serumai yra itin intensyvi prieziuros priemone, bet tai turi buti daroma kursais, ir su pertraukom. Kitaip oda gali ir sudirgti, ir poros kimstis ir nebereaguoti i priemones - viskas gerai, kas turi ribas 4u.gif
O as kalbejau apie moteris, kurios kasvakara dedavosi vis kita kauke ir tada kibdavo i darbus - cia jau tikrai su proteliu nebesutariama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arza @ 2010 03 18, 22:31)
Prisidek dar gintaro pudros, ir atipalaiduosi ir energizuosi oda ir smulku šveitima pasidarysi  smile.gif

gera idėja biggrin.gif Bet gal kas antrą dieną jau per dažnai būtų g.gif

QUOTE(etamo21 @ 2010 03 18, 22:32)
koki aliejini masaza darysiesi?  ax.gif

masažuoju su sėjamosios judros aliejumi, paprastai, ricinos nededu. Kažkaip per vėl sugrįžusią žiemą taip pasausėjo man oda, kad gal geriau jos nenervint dar labiau blush2.gif Bandžiau ir mėlynių aliejų, bet nepatiko - tąsesnis, klampesnis, prasčiau slysta. Džiugu šiaip, jis ir per brangus tokiems masažams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 18, 22:36)
Visokie masazai ir serumai yra itin intensyvi prieziuros priemone, bet tai turi buti daroma kursais, ir su pertraukom. Kitaip oda gali ir sudirgti, ir poros kimstis ir nebereaguoti i priemones - viskas gerai, kas turi ribas  4u.gif 

ačiū už puikų patarimą 4u.gif Irgi, kažkaip organiškai priėjau, nes jokia kaukė, kremas pradėjo neduoti odai minkštumo - tik šiltas masažas su aliejais ax.gif
Atsakyti
Dėl to, kad ramiai pabūt su kauke tai geras.. Bet pilnai tikiu ax.gif niekada net nepagalvojau apie tai doh.gif užsidėdavau ir davai darbuotis lotuliukas.gif na kitą kartą bandysiu pabūt ramiai ir lauksiu dar geresnių rezultatų wub.gif
[/quote]

o cia tai naujiena man unsure.gif unsure.gif as nezinodama,pastoviai uzsidedu ka ir ka nors darau doh.gif bet tai kaip man bus sunku istaikyti laisvo laiko ramiai su kauke pabuti g.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 18, 23:40)
masažuoju su sėjamosios judros aliejumi, paprastai, ricinos nededu. Kažkaip per vėl sugrįžusią žiemą taip pasausėjo man oda, kad gal geriau jos nenervint dar labiau  blush2.gif Bandžiau ir mėlynių aliejų, bet nepatiko - tąsesnis, klampesnis, prasčiau slysta. Džiugu šiaip, jis ir per brangus tokiems masažams biggrin.gif

As ricinos niekad nebuciau sugalvojusi naudoti veidu, bet kazkurioj is temu perskaiciau, kad naudoja, tai ir as sugalvojau ismeginti. Stai antra karta jau darau, pirmasyk maisiau su ersketroziu al., nes neturejau kito, o dabar spec. tam isigijau lazdynu riesutu al., tai is tikruju sikart siek tiek pavale, istrauke inkstiriuku blink.gif uztat labai dziaugiuosi thumbup.gif o su ersketr. al. tai tik oda buvo labai faina po to-minksta tokia, lygi, svelni, bet pravalymo nepastebejau schmoll.gif
Kaip mes ieskom savo islaidavimams pasiteisinimu lotuliukas.gif , tai dar gerai, kad ir randam biggrin.gif thumbup.gif
Sejamosios judros aliejaus as irgi laukiu, ne pirma karta pastebiu apie ji uzsimenant, kazkodel susidomejau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 18, 23:36)
turi omeny veido masaza? tai viskas gerai, 10 d. kursas yra tas reikalingas minimumas, bet jei visa menesi kasdien daryti aliejini masaza veidui, tai galiausiai gali pamatyti ir nekokius rezultatus  ax.gif Visokie masazai ir serumai yra itin intensyvi prieziuros priemone, bet tai turi buti daroma kursais, ir su pertraukom. Kitaip oda gali ir sudirgti, ir poros kimstis ir nebereaguoti i priemones - viskas gerai, kas turi ribas  4u.gif 

Gerai, kad yra kas apsviecia,-pastebiu vis geru minciu ir pasiulymu is tavo puses 4u.gif thumbup.gif Nelabai supratau su tuo 10d. kursu blush2.gif , gal pasiulysi kaip cia geriau masazintis, t.p. 10d. kasdien, o po to kazkiek laiko pertrauka? blush2.gif As dar tik antra karta darausi to aliejaus masaza, savaime gavosi tarpas berods 5-6 dienos mastau.gif Norisi patyrusiu zmoniu rekomendaciju, neseniai pradejus su visom tom naturaliom priemonem, kaukem/masazais/t.t., nelabai drasu belekaip eksperimentuoti, visko norisi atsiklausti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 18 kovo 2010 - 22:59
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 18, 22:49)
As ricinos niekad nebuciau sugalvojusi naudoti veidu, bet kazkurioj is temu perskaiciau, kad naudoja, tai ir as sugalvojau ismeginti.

tai čia juk ir buvo originalus kaukės receptas 4u.gif Bet kiekviena darom iš to, ką turim, ir kas į galvą šauna ax.gif

sėjamosios judros man ir kvapas labai patikti pradėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 18, 23:58)
tai čia juk ir buvo originalus kaukės receptas  4u.gif Bet kiekviena darom iš to, ką turim, ir kas į galvą šauna  ax.gif

sėjamosios judros man ir kvapas labai patikti pradėjo  bigsmile.gif

Temose buvau skaiciusi, bet praleidau pro akis, tai kai susidomejau, bandziau ieskotis visais varpais ir kazkur radau, kur buvo uzsiminta kaip ir is ko daryti rolleyes.gif tai gerai, kad pataikiau "ant" gerojo receptelio, o kita alieju i kompanija renkuosi irgi pagal aprasymus ir atsiliepimus, sikart isskaiciau, kad lazd. riesutu al. gerai sutraukia ir valo poras, tinkamas inkstirams ir gerina odos spalva, kai kraujagysles issiplete, tai akim staciom bigsmile.gif lekiau pirkti, na ir zinok dar karta paziurejus i veidrodi pasakysiu, kad dedu pliusa-arba akys mato, ka nori matyti, arba mato tai, kas yra-veidas svytintis, gan svarus ir sveikas atrodo bigsmile.gif thumbup.gif man jis tinka, bet del ivairoves, ismeginsiu ir su sej. judros al., kai tik gausiu, ir su jojobos, ir gal dar kanors naujo atrasiu bigsmile.gif ech, kaip pakelia nuotaika clap.gif kiek moteriai tereikia hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 18 kovo 2010 - 23:07
Atradau http://www.loccitane...8me-nature-.htm , įdomumo dėlei užeisiu pasižiūrėt sudėties. Bet kaina doh.gif 118 Lt
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 18, 19:18)
KN kokosai smirda???  blink.gif  O tai ką, kiti kitaip kvepia?

nezinau kaip kiti kvepia, tik su KN kokosus turejau. au rasiau, kad MB grasino su manim vienoj lovoj nemiegoti, nes as jam kvepejau ne kokosais, o "afrikieciu restorano vireja" doh.gif bet ir man jie virtuviniu aliejimu "kvepejo"

QUOTE(etamo21 @ 2010 03 18, 19:38)

pirkau parduotuvej aliejus ,

aciu uz info 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 18, 22:01)
liepu sutikciau dalintis, nes 100 ir man nereikia, bet 50 tiktu  ax.gif

tai, kad tikrai nedaug tas 100ml ax.gif o dar ji ir veidui, ir plaukams ir i vidu, ir net maisto gaminime ar i arbata galima naudoti thumbup.gif jauciu, kad mano saldytuve jis greitai neuzsilaikys.

Beje, jei kuri nuzmate, tai AZ rekomenduoja visus hidrolatus laikyti saldytuve.

QUOTE(ashtri @ 2010 03 19, 00:54)
Atradau http://www.loccitane...8me-nature-.htm , įdomumo dėlei užeisiu pasižiūrėt sudėties. Bet kaina  doh.gif  118 Lt

g.gif kazkaip nemanau, kad vertas tu pinigu.

O Prancuzijoje BIO manija izenge i visas sritis, dabar kas netingi tas raso BIO, beveik visos firmo isleidzia savo BIO kosmetikos ar kt linijas doh.gif o paziurejus i sudeti, tai matosi, kad minimaliai laikomasi ECOCERT ar kt sertifikatuotu nuostatu ir dar pardavineja aukstesnem kainom nei sintetinius gaminius.
Siandien issiziojau nuejus i supermarketa, viskas zalia ir tiek daug BIO prekiu blink.gif ir visoms akcija, viena perki antras nemokamai, matyt nori pratinti zmones pirkti BIO. O as jau ruosiausi puse pardes isnesti, kai prsisiminiau, kad kita savaite nemie nebusiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 18, 21:01)
Taip, sutinku visu 100 %, bet realiai, tai maistiniu pilstomu alieju ant veido kazkaip ranka nekiltu uztepti  blush2.gif, kaip ir tu parduotuviniu alyvuogiu ar saulegrazu alieju

Aš Sveikuose produktuose pirkau avokadų aliejų 250 ml už 40 litų, jis ten kaip ir maistinis, bet aš jį kaip kosmetinį naudoju. Man niekuo nesiskiria nuo to, kurį pirkau kaip kosmetinį, tik kaina smile.gif
Atsakyti