QUOTE(adrija @ 2010 03 18, 10:27)
Merginos,būkit žmonės,padekit.
Čia va pagal lentelę,tai į 30 ml.balzamo man reikia tų KERAMIDŲ lašinti apie 30 lašų,kad išgauti iki 5 proc.koncentraciją,taip?
My Webpage
nes pagal Šilko FORMULĘ ,jooje yra pažymėta,kad vienas lašas atitinka 0,04g.Šilko.
O KERAMIDŲ ir ŠILKO tie lašai turėtų būti vienodo svorio.
My Webpage
o is ko tu sprendi, kad 5 % tai butu 30 lasu
o kodel manai, kad tie lasai turetu buti vienodo svorio
QUOTE(agnuta @ 2010 03 18, 11:37)
Kunigunda, domejaisi kazkada la cure purvo sudetim, tai ji tokia: natural black mud, glycerin USP, sweet almond oil, honey, euxyl k400, perfume
nu ir kodel toks noras sugadinti gera daikta
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 18, 11:51)
merginos ar geri A-Z hidrolatai, gundausi verbena, liepomis bei rosmarinu bet baisoka nepabandzius griebti didesnius kiekius, gal kuri turejusi kuri nors?
liepu sutikciau dalintis, nes 100 ir man nereikia, bet 50 tiktu
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 18, 15:48)
oi sruogelem tai neee, paskui plaukai trupet pradeda - bandziau jau.
nezinau nezinau, kol kas su plaukais, ir net labai ilgais, nors dazau tik tokiu budu
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 18, 16:53)
kazi blondinem yra kokiu milteliu, kad sviesintu labiau? mano per ziema nutamseja, noretus pavasariui pasisveisinti
manau butum grazus visciukas velykoms
QUOTE(Chippie @ 2010 03 18, 18:16)
kaip man patinka kokosu kvapas, bet KN kokosai man smirda
grynai virtuvinis kvapas
Oij, kaip man KN kokosas, tas brangusis kvepia, as ji pasilepinimams naudoju
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 18, 18:53)
Nors aš kai pagalvoju, tai man keistai ši frazė skamba - "maistui ok, o kosmetikai nesiryžčiau". Tai jei jau kosmetikai ne, tai valgyt tuo labiau negerai...
Taip, sutinku visu 100 %, bet realiai, tai maistiniu pilstomu alieju ant veido kazkaip ranka nekiltu uztepti
, kaip ir tu parduotuviniu alyvuogiu ar saulegrazu alieju
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 18, 20:33)
Tos, kurios naudojate dumblius veido kaukems, juos turite milteliu pavidalu, ar ne? As tokiu neturiu (ne LT gyvenu siuo metu). Turiu as juos tokius dziovintus, as juos susmulkinau pirstais, gavosi tokie trupinukai, pamirkiau ir dejau i molio kauke, bet vaziuoja zemyn (gal kiek skystai padariau), o ir nezinau, ar efektas bus, dabar uzsidejus sedziu. Galvoju, kaip kitaip juos galima butu kaukei panaudot? gal koki nuovira bandyt daryt...
Ka manot?
reiktu su kavamale pasmulkinti ir maisyti su moliu, kitaip tai nieko nebus