Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 18, 19:49)
Man ju aliejai kazkodel nepatikimai atrodo unsure.gif na, maistui gal ir nieko, bet naudot kosmetinems priemonems tai nesiryzciau unsure.gif

Nors aš kai pagalvoju, tai man keistai ši frazė skamba - "maistui ok, o kosmetikai nesiryžčiau". Tai jei jau kosmetikai ne, tai valgyt tuo labiau negerai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 18, 18:49)
na, maistui gal ir nieko, bet naudot kosmetinems priemonems tai nesiryzciau unsure.gif

O turėtų būti atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
o čia tikrai natūrali kosmetika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2010 03 18, 19:04)
o čia  tikrai natūrali kosmetika?  g.gif

Aš naudoju kai kuriuos produktus, tai man atrodo - tikrai taip. Ir sertifikuoti, ir geri (bet apie visus aišku visko nežinau..ne visus išbandžiusi..)
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 18, 19:49)
Man ju aliejai kazkodel nepatikimai atrodo unsure.gif na, maistui gal ir nieko, bet naudot kosmetinems priemonems tai nesiryzciau unsure.gif

Del valgymo ir kosmetikos, tai ir as keisciau vietomis ax.gif
Bet ir man ji tokia idomi ta pard., nezinau kodel, bet nekelia pasitikejimo, gal kad pardavejos vis pasitaiko surugusios, nekoks ivaizdis iskart. Na tai uztat ir perklausinejau cia dar nuomoniu, bet juk parduotuve siaip ne pogrindine, viskas kaip ir gerai, perka merginos, yra internetinis adresas, na ne vienadiene pard. mastau.gif O ir kvapai, konsistencijos atrodo nieko. Nesinori but paranoike ir ieskoti kabliuku, dziaugtis reikia kai gauni daikta pigiau biggrin.gif Bet va blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 17, 11:05)
Anksciau nebuvau pastebejus sitos firmos  http://www.bellapier...ex.php?cPath=27
Raso, kad angliski celebriciai naudoja  biggrin.gif
Gal yra jau bandziusiu?

Sveikos mirksiukas.gif Aš irgi visai neseniai užmačiau Bellapierre kosmetikos ir vis svarstau nusipirkti mineralinės pudros, nes būtent jos galiu įsigyti savo mieste, nereikės siųstis ax.gif Jos sudedamosios dalys: Mica, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Iron Oxides ax.gif Sudėtis iš tikrųjų labai panaši į Everyday minerals, tai gal ir gera bus, nėra bismuto ax.gif Kokia jūsų nuomonė, merginos, gal mano akys tik nemato kokio blogiuko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2010 03 18, 20:04)
o čia  tikrai natūrali kosmetika?  g.gif

Turiu iš čia rankų kremą ir lūpų balzamą - sudėtys tikrai geros. Beje, produktai arba sertifikuoti BDIH, arba sertifikavimo procese.
Atsakyti
Tos, kurios naudojate dumblius veido kaukems, juos turite milteliu pavidalu, ar ne? As tokiu neturiu (ne LT gyvenu siuo metu). Turiu as juos tokius dziovintus, as juos susmulkinau pirstais, gavosi tokie trupinukai, pamirkiau ir dejau i molio kauke, bet vaziuoja zemyn (gal kiek skystai padariau), o ir nezinau, ar efektas bus, dabar uzsidejus sedziu. Galvoju, kaip kitaip juos galima butu kaukei panaudot? gal koki nuovira bandyt daryt... g.gif Ka manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 18, 21:33)
Tos, kurios naudojate dumblius veido kaukems, juos turite milteliu pavidalu, ar ne? As tokiu neturiu (ne LT gyvenu siuo metu). Turiu as juos tokius dziovintus, as juos susmulkinau pirstais, gavosi tokie trupinukai, pamirkiau ir dejau i molio kauke, bet vaziuoja zemyn (gal kiek skystai padariau), o ir nezinau, ar efektas bus, dabar uzsidejus sedziu. Galvoju, kaip kitaip juos galima butu kaukei panaudot? gal koki nuovira bandyt daryt...  g.gif Ka manot?  4u.gif

na is savo puses pasakysiu, kad milteliu 4u.gif
tai reiktu kogero susmulkinti kiek i manoma labiau, o nesupratau ar tik tie dumbliai vaziuoja zemyn ar visa kauke? jei visa kauke, tai per skysta, faktas. o jei tik dumbliai-tai per stambus smile.gif nesugalvoju ant greituju, o ir ju pavidalo nelabai zinau, bet gal sumalti reiktu pameginti ar panasiai?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 18, 10:27)
Merginos,būkit žmonės,padekit.
Čia va pagal lentelę,tai į 30 ml.balzamo man reikia tų KERAMIDŲ lašinti apie 30 lašų,kad išgauti iki 5 proc.koncentraciją,taip?
My Webpage

nes pagal Šilko FORMULĘ ,jooje yra pažymėta,kad vienas lašas atitinka 0,04g.Šilko.
O KERAMIDŲ ir ŠILKO tie lašai turėtų būti vienodo svorio.
My Webpage

o is ko tu sprendi, kad 5 % tai butu 30 lasu g.gif
o kodel manai, kad tie lasai turetu buti vienodo svorio g.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 03 18, 11:37)
Kunigunda, domejaisi kazkada la cure purvo sudetim, tai ji tokia: natural black mud, glycerin USP, sweet almond oil, honey, euxyl k400, perfume 4u.gif

4u.gif
doh.gif nu ir kodel toks noras sugadinti gera daikta

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 18, 11:51)
merginos ar geri A-Z hidrolatai, gundausi verbena, liepomis bei rosmarinu bet baisoka nepabandzius griebti didesnius kiekius, gal kuri turejusi kuri nors? 4u.gif

liepu sutikciau dalintis, nes 100 ir man nereikia, bet 50 tiktu ax.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 18, 15:48)
oi sruogelem tai neee, paskui plaukai trupet pradeda - bandziau jau.

g.gif nezinau nezinau, kol kas su plaukais, ir net labai ilgais, nors dazau tik tokiu budu

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 18, 16:53)
kazi blondinem yra kokiu milteliu, kad sviesintu labiau? mano per ziema nutamseja, noretus pavasariui pasisveisinti ax.gif

manau butum grazus visciukas velykoms blush2.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 03 18, 18:16)
kaip man patinka kokosu kvapas, bet KN kokosai man smirda schmoll.gif  grynai virtuvinis kvapas

Oij, kaip man KN kokosas, tas brangusis kvepia, as ji pasilepinimams naudoju

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 18, 18:53)
Nors aš kai pagalvoju, tai man keistai ši frazė skamba - "maistui ok, o kosmetikai nesiryžčiau". Tai jei jau kosmetikai ne, tai valgyt tuo labiau negerai...  rolleyes.gif

Taip, sutinku visu 100 %, bet realiai, tai maistiniu pilstomu alieju ant veido kazkaip ranka nekiltu uztepti blush2.gif, kaip ir tu parduotuviniu alyvuogiu ar saulegrazu alieju

QUOTE(Hibisco @ 2010 03 18, 20:33)
Tos, kurios naudojate dumblius veido kaukems, juos turite milteliu pavidalu, ar ne? As tokiu neturiu (ne LT gyvenu siuo metu). Turiu as juos tokius dziovintus, as juos susmulkinau pirstais, gavosi tokie trupinukai, pamirkiau ir dejau i molio kauke, bet vaziuoja zemyn (gal kiek skystai padariau), o ir nezinau, ar efektas bus, dabar uzsidejus sedziu. Galvoju, kaip kitaip juos galima butu kaukei panaudot? gal koki nuovira bandyt daryt...  g.gif Ka manot?  4u.gif

reiktu su kavamale pasmulkinti ir maisyti su moliu, kitaip tai nieko nebus
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 18, 20:54)
na is savo puses pasakysiu, kad milteliu  4u.gif 
tai reiktu kogero susmulkinti kiek i manoma labiau, o nesupratau ar tik tie dumbliai vaziuoja zemyn ar visa kauke? jei visa kauke, tai per skysta, faktas. o jei tik dumbliai-tai per stambus  smile.gif  nesugalvoju ant greituju, o ir ju  pavidalo nelabai zinau, bet gal sumalti reiktu pameginti ar panasiai?

4u.gif
Vaziavo viskas zemyn, kita karta reikes daryt ir tirstesne, ir labiau susmulkint. Galvoju, gal i marle suvyniot dumblius vienus ir atsigulus palaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 18, 22:02)
4u.gif
Vaziavo viskas zemyn, kita karta reikes daryt ir tirstesne, ir labiau susmulkint.  Galvoju, gal i marle suvyniot dumblius vienus ir atsigulus palaikyt  g.gif

zinok gerai kunigunda ir pasiule-kavamale. buvau pamirsus apie tokia, siandien negalvadienis lotuliukas.gif geriausias budas isgauti miltukus. o kaukes tirstumas turetu buti kaip grietines mazdaug smile.gif
Atsakyti