Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 18, 16:53)
kazi blondinem yra kokiu milteliu, kad sviesintu labiau? mano per ziema nutamseja, noretus pavasariui pasisveisinti ax.gif

As pernai Droge maciau chna blondinems, bet nebandziau. O paauglystej propagavau ramuneliu arbata, tai kazkiek sviesino smile.gif Bet dabar jau biski rimtesniu priemoniu reikia nei ramuneliu arbata rolleyes.gif

Ir nezinau ka man su savim ir natur kosmetika daryt, jau naktim sapnuoju biggrin.gif Sianakt sapnavau kad rugiageles ir ramuneles rinkau hidrolatui darytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 03 18, 17:27)
Bet dabar jau biski rimtesniu priemoniu reikia nei ramuneliu arbata  rolleyes.gif

Ir nezinau ka man su savim ir natur kosmetika daryt, jau naktim sapnuoju  biggrin.gif  Sianakt sapnavau kad rugiageles ir ramuneles rinkau hidrolatui darytis  lotuliukas.gif

tai va, mano plauku ramuneles ir neima, reikes bandyt ta kurkuma kitam kartui is AZ pasiimt, vistiek tas atspalvis nusiplaus,kad ir koks jis butu biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 18, 18:30)
tai va, mano plauku ramuneles ir neima, reikes bandyt ta kurkuma kitam kartui is AZ pasiimt, vistiek tas atspalvis nusiplaus,kad ir koks jis butu biggrin.gif

thumbup.gif  lotuliukas.gif

Žiūrint apie kokį šviesumą kalbama. Bet kurkuma tai turėtų geltonumo daug duoti - nes viską geltonai dažo - puodus, pirštus... biggrin.gif
Atsakyti
nusipirkau 3 aliejus ir gal galite pasakyti ar tikrai jie nerafinuoti, nepasitikiu iki galo ax.gif
kokosu al. parasyta "virgin coconut oil". salto spaudimo, nerafinuotas. o kvapas blink.gif kaip bounty, tikras kokosas, na drozliu toks kvapas, zodziu, saldus ir tooooks skanus, nesusilaikiau ir suvalgiau kazkiek lotuliukas.gif tai del sito nekyla abejoniu, bet jei jau rasau, tai visus biggrin.gif .
o lazdynu riesutu aliejus toks labiau i ruduma, ne geltonuma, nelabai tamsus, bet jau labiau i ta puse, tamsesnis. kvapas prasukus buteliuka kaip riebaluose kepto batono, toks sunkokas (vaizdziau nebemoku apibudinti) biggrin.gif parasyta "salto spaudimo,nerafinuotas"
abrikosu kauliuku aliejus sviesiai gelsvos spalvos, turi vos juntama vaisiu (koservuotu abrikosu) kvapa, beje jau bandziau valytis juo blakstienas, tai toks labai lengvas pasirode-nepalieka riebumo jausmo, kaip pvz. migdolu kad palikdavo. parasyta "nerafinuotas"
tai ar geri aliejai atrodo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 18 kovo 2010 - 17:46
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 18, 17:35)
Žiūrint apie kokį šviesumą kalbama. Bet kurkuma tai turėtų geltonumo daug duoti - nes viską geltonai dažo - puodus, pirštus... biggrin.gif

vasara nusvieseja blondiniskai, rudeni tampa auksu, o ziema papilkeja ax.gif
bandysiu, kas bus tas bus biggrin.gif as taip galvoju, kad turetu aukso atspalvi suteikt g.gif
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 18, 17:45)
nusipirkau 3 aliejus ir gal galite pasakyti ar tikrai jie nerafinuoti, nepasitikiu iki galo  ax.gif
o lazdynu riesutu aliejus  parasyta "salto spaudimo,nerafinuotas"
abrikosu kauliuku aliejus   parasyta "nerafinuotas"
tai ar geri aliejai atrodo? rolleyes.gif

na jei jau parasyta, kad nerafinuotas, tai jis ir turetu but nerafinuotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 18, 18:30)

kad kurkuma tai ta pati ciberžolė mirksiukas.gif lietuvoj tikrai galima rasti. Bet jau kad nudažys tai nudažys. Ryški geltona spalva.
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 18, 18:45)
nusipirkau 3 aliejus ir gal galite pasakyti ar tikrai jie nerafinuoti, nepasitikiu iki galo  ax.gif

Panašu, kad nerafinuoti wink.gif Be to, jei jau taip rašo, turbūt verta tikėti, dar neteko susidurti, kad rašytų nerafinuoti ant rafinuotų... ax.gif Nebent jau visiška šaraškino kontora būtų.
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2010 03 18, 19:00)
kad kurkuma tai ta pati ciberžolė  mirksiukas.gif  lietuvoj tikrai galima rasti. Bet jau kad nudažys tai nudažys. Ryški geltona spalva.

Tai taip taip - čia sinonimai smile.gif
Atsakyti
etamo21 kur kokosu alieju pirkai?

kaip man patinka kokosu kvapas, bet KN kokosai man smirda schmoll.gif grynai virtuvinis kvapas
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 18, 19:16)

kaip man patinka kokosu kvapas, bet KN kokosai man smirda schmoll.gif  grynai virtuvinis kvapas

KN kokosai smirda??? blink.gif O tai ką, kiti kitaip kvepia?
Atsakyti
Ar galetu kuri parasyti kokio kremo vyrams po skutimosi receptuka? blush2.gif na, kad ramintu, o oda liktu svelni ax.gif
Atsakyti
eglute 82 , TekilaSunrise, tada ok drinks_cheers.gif kazkaip nelabai patikimai atrodo, kad kaina maza tokia, uztat dar sakau pasiklausiu, gal bus vistiek kazkas neto su jais lotuliukas.gif pirkau aliejus pard., nu ne kontora belekokia, bet va tos kainos kiek glumina biggrin.gif ai atsarga gedos nedaro ax.gif
QUOTE(Chippie @ 2010 03 18, 19:16)

kaip man patinka kokosu kvapas, bet KN kokosai man smirda schmoll.gif  grynai virtuvinis kvapas

pirkau parduotuvej aliejus , anksciau turedavo tik rafinuoto, bet dabar jau ir nerafinuoto yra. zinok kvapas man tai dieviskas, sakau puse ant plauku-puse i burna lotuliukas.gif siaip visa galva istepliojau, ir saknis. apsirisau ranksluosciu ir sedziu, ziuresiu, gal net nebeplausiu siandien, tegu geriasi ax.gif kvapas taip apzavejo, kad ten nebetirpdziau, rankose kiek tirpo, tiek tepiau biggrin.gif
siaip raso ir salto spaudimo, ir nerafinuotas, ir kad "coconut virgin oil". kazkur buvau atradusi sarasa visa, ka reiskia "extra virgin", "virgin", "organic" ir pan., visi sutinkami zodziai ant aliejaus pakuociu. bet numeciau ir neberandu, ot gaila. atsimenu tik, kad extra virgin lyg auksciausiai skaitosi-pirmo spaudimo, etc... tai ir virgin turbut geras bus, gal sekantis po extra virgin mastau.gif
perdaug jau gilinuos, bet megstu pasismulkmeninti sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 18, 19:38)
pirkau parduotuvej aliejus

Man ju aliejai kazkodel nepatikimai atrodo unsure.gif na, maistui gal ir nieko, bet naudot kosmetinems priemonems tai nesiryzciau unsure.gif
Atsakyti