Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2010 03 18, 17:11)
rašo, kad visų trijų kaina - 1.5 Eur 4u.gif

drinks_cheers.gif turiu situs indelius
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 18, 17:11)
rašo, kad visų trijų kaina - 1.5 Eur 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 03 18, 17:14)
drinks_cheers.gif  turiu situs indelius

Ačiū 4u.gif Gražūs? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 18, 16:58)
Man buvo pradėję šakotis, tai patepiau morkų fitoliu ir daugiau neberandu išsišakojusių.

Morku neturiu, bet turiu vaniles sezamu aliejuje bigsmile.gif - turetu juk tikti...Reikes pasiteplioti kuri laika, ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 18, 16:19)

grožis subjektyvu, bet už LT randamus tuos baltus plastmasinius tikrai žymiai gražiau atrodo smile.gif Dalinai permatomi dar plius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 18, 13:20)
tu apie kokosus? Tada reikia rinktis lengvesnį aliejų, man tam avokadų labai patinka - nei kokių problemų jį išplauti, nei plaukai riebaluoti lieka  rolleyes.gif

likau patenkinta avokadais, tokie papure, lengvuciai plaukai, bet ir per daug neissipute, uzskaitau bigsmile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 03 18, 14:56)
blink.gif  nuo kokosu puciasi plaukai  blink.gif  va kaip plaukai skirtingai reaguoja, man nuo kokosu labai greitai susiriebaluodavo, tai apie puruma net kalbos nebuvo, antra diena jau prie galvos buna prisiploje  doh.gif

va va, man ir lygiai toks pat poveikis buvo, labai nepatiko.

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 18, 15:25)
(as plauku neplovus pati buvau apie 7 metus biggrin.gif  , tiesiog poreikio nebuvo- kirpeja tai darydavo)

blink.gif cia gerai supratau kazin biggrin.gif ar cia pas kirpeja taip daznai lankomasi?

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 18, 15:30)
norit anekdota papasakosiu?  lotuliukas.gif

blink.gif siaubs.

QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 18, 15:41)
ne eksperimentu - plauku grozio noriu, kencia jei man nuo to sviesinimo, bet kad tamsus man netinka, jauciuosi sena  doh.gif

biggrin.gif turbut ir man nebesinori del to tamsiu, o daba jau sviesesniu tik biggrin.gif bijau pasent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 18, 14:30)
norit anekdota papasakosiu?  lotuliukas.gif

nagi galvoju reik isbandyt savo nors viena nauja preke, gavau shikakai miltelius  biggrin.gif ,  pirkau juos plaukams, rase, kad nedazo sviesiu, na ka, susimakalavau kosele, issitepiau, pasiziuriu i veidrodi - RUDAI RYZA  blink.gif  staigiai susiruosiau po dusu, plaunu plaunu, visvien ryza, a jop - tik neseniai is kirpejos  doh.gif  bet pasidziovinau dabar, tai nenudaze plauku  biggrin.gif  dabar tokia atsipalaidavus jauciuosi  lotuliukas.gif ziuresiu ka turesiu kai plaukai isdzius  cool.gif
Raso apie miltelius, kad atkuria spindesį ir stiprina plaukus, skatina augima, tinka pazeistiems plaukam, tai ir susigundziau  biggrin.gif

turbut praleidai kai as vis apie tuos indiskus miltelius rasiau smile.gif
dazo jie ten beveik visi smile.gif as jau neatrenku, nes darausi kaukes is kokiu 4-6 rusiu. bet mano plaukams - kaip tik smile.gif
ir dar man patinka kaip veida nudazo ax.gif
as tokia prie 'babaju' vistiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(weirdo @ 2010 03 18, 12:16)
labai gaila. taip norėtųsi galėti nežudant savęs kovoti su prakaitavimu, bet nežinau apie tokias priemones, kurios būtų efektyvios ir nekenksmingos.

as taipogi kiek esu uzfiksavusi, nat. priemones tik naikina kvapa sukeliancias bakterijas, o dregmes, deja, nekontroliuoja
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 18, 17:25)
grožis subjektyvu, bet už LT randamus tuos baltus plastmasinius tikrai žymiai gražiau atrodo smile.gif Dalinai permatomi dar plius smile.gif

Ačiū 4u.gif Na tad gerai, bus kitokie, nei visi plastmasiniai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 18, 17:31)
Ačiū 4u.gif Na tad gerai, bus kitokie, nei visi plastmasiniai bigsmile.gif

siti irgi plastmasiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 18, 17:36)
siti irgi plastmasiniai ax.gif

Nu jo, tik kaip Satura sakė, kad ne balti, o truputį permatomi ir kitokie, nei LT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 18, 17:25)

nu bet zinokit rekomenduoju, jau plauku svelnumas kai isdziuvo wub.gif super thumbup.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 18, 17:25)
dazo jie ten beveik visi smile.gif as jau neatrenku, nes darausi kaukes is kokiu 4-6 rusiu. bet mano plaukams - kaip tik smile.gif
ir dar man patinka kaip veida nudazo  ax.gif
as tokia prie 'babaju' vistiek smile.gif

aha praleidau, bet palaikiau 5min (kaip rasyta tame recepte) tai galiu pasakyt visai nenudaze (sunku pasakyt, nes kai man plaukus nuima dazai, jie igauna pilkumo, paskui plaunasi ir pradeda po truputi geltonuoti, o dabar tokia idomi grazi spalva ir nezinau ar nuo dazu ar nuo shikakai biggrin.gif ), bet ne blondinem ypatingai rekomenduoju juos, as ir toliau naudosiu, labai patiko jau po pirmo karto, jauciu tuoj mesiu visus likusius sampunus nenaturalius ir imsiuos naturaliu biggrin.gif niekaip neuzsibaigia man tie nenaturalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 18, 16:25)

kazi blondinem yra kokiu milteliu, kad sviesintu labiau? mano per ziema nutamseja, noretus pavasariui pasisveisinti ax.gif

radau, kad The curcumin which it contains brings a very sharp yellow color. In partnership with other colouring powders, the powder of root of curcuma brings sharp reflections “yellow straw” to your fair hair or châtains.

Bet gal jis labiau "paryzina" g.gif
Atsakyti