QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 16:05)
1. Sakot, kad hidrolatai tik vandenukas, bet jų dėka jūsų oda daug gražesnė, tai matyt turi jie kažkokių ypatingų galių
man prasau TU
kazkokiu galiu tai tikrai, kad turi, bet jei oda grazi, tai manau kad visuma padeda, kremai, hidrolatai, sveikas maistas, daznas buvimas gryname ore ir svarbiausia vakare gerai oda nuvalyti. Kad vieni hidrolatai siek tiek tonizuoja, kaip pvz verbenos, tai tikrai sutinku, bet manau dar veikia, tai, kad as visus hidrolatus laikau saldytuve, verbena purskiu ant veido, liepu hidrolatu suvilgau vatele ir valau veida. Bet pvz kad ir naudoju liepu ir hamameliu hidrolatus, raudonos demes nuo veido nedingsta, nors teoriskai sie hidrolatai butent tokioms jautrioms ir raudonuojancioms odoms ir yra skirti. Bet as pastebejau tik ju gaivinanti ir drekinanti poveiki, kaip ir kitu hidrolatu.
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 18, 16:06)
O kaip jį naudojai? Man tas kvapas nerealiai patinka, kartais atsisuku buteliuką vien tam, kad pauostyčiau
as buvau prilasinus i naturalu sampuna, kuriame nera nei SLS nei ALS, sie pastarieji daznai galvos oda erzina ir del to atsiranda pleiskanu. Kai naudojau sintetinius sampunus su SLS tai visuomet galvos oda buvo sausa ir siek tiek pleiskanu turejau. ALS yra leistini nat. sampunuose, as asmeniskai manau, kad jis nera toks agresyvus kaip SLS, bet jei yra pleiskanu, tuomet reiketu vengti.
Ir dar neblogai Aloe vera, lengvai itrinti galvos oda aloe vera geliu, kol plaukai slapi.
QUOTE(adrija @ 2010 03 18, 16:12)
O kas gali atsitikti?
O šilko į veido kaukę irgi pagal lentelę lašinti ,taip?
Papildyta:
Tai paskaičiavus,vienam kartui panašiai ir gaunasi.
nieko blogo neturetu ivykti
tiesiog taip paprasciau daryti, naudojant pirma karta preke, na niekada nezinai, gal padauginsi, gal blogai issimaisys, gal oda ar plaukai blogai sureaguos ir tt. Gaila butu visa buteliuka sampuno ir balzamo ismest. Beje ir nelabai patogu juose maisyti. As turiu indeli i kuri issipaudziu kiek ko reikia, ilasinu pagal nuotaika, tai silikono, tai silko, tai ryziu proteinu ir gerai ismaisau. Buvo pradzioj, kad per daug privarvolinau, tau gumulais balzamas nuejo ir teko ismesti.
Viska geriausia daryti pagal lentele ir svarbiausia nepadauginti, o pries tepant kauke ant veido padaryti jautrumo testa, ypac jei desi EA, pvz mano veido oda labai jautriai reaguoja i EA, tik arbatmedi ant spuogeliu galiu tepti, o kitu
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 18, 16:30)
norit anekdota papasakosiu?
tikriausiai suteike auksini atspalvi