QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 18, 12:51)
merginos ar geri A-Z hidrolatai, gundausi verbena, liepomis bei rosmarinu bet baisoka nepabandzius griebti didesnius kiekius, gal kuri turejusi kuri nors?
o kas yra geri hidrolatai?? as ju ypatingom galiom netikiu, nes siaip ar taip ten tik vandenukas.
turiu siuos AZ hidrolatus
Verbenos- visai skaniai kvepia, toks citrininis, gaivus, labaiusiai patinka ji naudoti ryte, sakyciau toks tonizuojantis.
Rugiageliu - toks smirdukas, bet prie kvapo labai greitai pripratau. As juo suvulginu is vakaro vateles ir dedu i saldikli, o ryte isimu ir ant akiu dedu, kad atbrinktu. Sioks toks poveikis yra, jau tapo kasrytiniu ritualu.
Liepu -kvepai skaniai, saldokai. Naudoju vakare. Sis hidrolatas tinkamas naudoti ir veido odai ir plaukams.
Bandysiu is jo daryti purskala plaukams.
Hamameliu - irgi gana malonus, nors liepu kvepia dau skaniau.
Rose de mai - saldziai kvepia, labai malonus.
Hidrolatus naudoju pagal nuotaika, mano oda gana kaprizinga, tai naturaliso kosmetiko ir hidrolatu deka problemu beveik neturiu. Dabar ji svelni, neisausejusi, spuogu neturiu, poros susitrauke. Bet va, jei jau kas odai nepatinka iskart raudonom demem ismeto, ypac nuo nosias iki lupu kampuciu, toks raudonas trikampis gaunasi
niekas nepadeda, o ir uzmaskuoti nelabai iseina, tas raudonis visas pudras pramusa.
QUOTE(Maserati @ 2010 03 18, 13:24)
Ar galima hidrolata naudoti plaukams,po plovimo tiesiog apipurksti? jei taip,tai koks tiktu sausiems plaukams?
ziurinejau AN psl.,bet ten labiau isskirtas poveikis odai. O gal isvis hidrolato i plaukus nereikia purksti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 13:37)
Merginos rozmarinų hidrolatą purškia
dar galima praturtinti pantenoliu ar fitokeratinais šitą hidrolatą ir super
ir dar liepu hidrolatas tinka
, o hidrolata geriau purksti ant slapiu, tik ka isplautu plauku ar nieko ant sausu
ar nesuriebaluoja??
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 18, 13:45)
Pas mane pleiskanų atsirado, tai su kokosais noriu susitvarkyt šitą bėdą.
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 18, 13:48)
tam reikalui labai gerai rosmarinas, man taip pat patiko levandos, praturtinu dar eteriniais pvz saldziojo apelsino, kuris suteikia blizgesio, levandom, taip pat B5 ar kt kuo turi gali praturtinti
man padejo arbatmedzio EA, bet jau kaip jis smirda
o va levandos tai siek tiek sausina oda...
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 15:02)
Aš kai kokosus tepuos, tai bišk į burną, bišk ant savęs
Kalbant į temą, tai nebededu kokosų kaukės plaukams, nes nuo jų pučiasi plaukučiai
nuo kokosu puciasi plaukai
va kaip plaukai skirtingai reaguoja, man nuo kokosu labai greitai susiriebaluodavo, tai apie puruma net kalbos nebuvo, antra diena jau prie galvos buna prisiploje
as uzvakar pasidariau alieju misinuka; kaip pagrinda emiau avokadu alieju, dejau ricinos, argano ir jojobos alieju, ilasinau ryziu proteinu
plaukai pamaitinti, grazus ir zvilga
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 03 18, 15:35)
Papildyta:
Moterys mielosios,tarkit žodį,a?
as siulau nerizikuoti ir tiesiai nei i sampuna nei i balzama nedeti.
As issispaudziu reikiama doze pries plaunant galva, silko dedu max 5 lasus, o keramidu apie 4. Viskas priklauso nuo plauku strukturos, ilgio, kiek sampuno desi, tai pirma taip pazaisk, paziurek kiek tau reikia, koks poveikis, o tada jau galesi tiesiai i buteliuka deti.
Geriausia deti viena i sampuna, kita i balzama.