Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(adrija @ 2010 03 18, 14:56)
O aš maišau kokosus su avokadu.
Jetau,kokia apetitna masė gaunasi wub.gif  wub.gif Tokia,kaip kivi ledai ar piure,taip ir norisi su šaukštu dėti burnon.

Aš kai kokosus tepuos, tai bišk į burną, bišk ant savęs lotuliukas.gif
Kalbant į temą, tai nebededu kokosų kaukės plaukams, nes nuo jų pučiasi plaukučiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 15:02)
Kalbant į temą, tai nebededu kokosų kaukės plaukams, nes nuo jų pučiasi plaukučiai unsure.gif

Aš būtent dėl to juos ir dedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 18, 15:18)
Aš būtent dėl to juos ir dedu ax.gif

pas mane ir taip jie pučias po visų spalvų nuėmimų, tai labai vengiu purinančių priemonių rolleyes.gif aišku, šaknys prilipusios prie galvos irgi stengiuos kad nebūtų biggrin.gif
Atsakyti

VA!! Stai kur paslapties iminimas !!! Pas mane puciasi galai, as galus patepu kokosais tik , vis masciau kas cia atsitiko tiems galams, viskas kaip ir lygu, normalu, o galai kaip pas pudeli!! Na tai ka gi- teks nenaudoti TIK galams, mat kai visa galva tai tada eini sau Pugaciova ir gerai, bet vien tik galams schmoll.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 kovo 2010 - 14:34

Man tai ne.
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 03 18, 11:27)
Merginos,būkit žmonės,padekit.
Čia va pagal lentelę,tai į 30 ml.balzamo man reikia tų KERAMIDŲ lašinti apie 30 lašų,kad išgauti iki 5 proc.koncentraciją,taip?
My Webpage

nes pagal Šilko FORMULĘ ,jooje yra pažymėta,kad vienas lašas atitinka 0,04g.Šilko.
O KERAMIDŲ ir ŠILKO tie lašai turėtų būti vienodo svorio.
My Webpage

Moterys mielosios,tarkit žodį,a? biggrin.gif
Atsakyti
Is vis man galiukai nepatinka mano plauku-ziuriu daug issisakojimu.... Anksciau taip nebudavo. Ka naudojat butent galiukams? Ta prasme ant sausu gal galima kazka tepti nuolatos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 18, 15:37)
Is vis man galiukai nepatinka mano plauku-ziuriu daug issisakojimu.... Anksciau taip nebudavo. Ka naudojat butent galiukams? Ta prasme ant sausu gal galima kazka tepti nuolatos? g.gif

as visuomet po plovimo galiukus patepu nedideliu kiekiu aliejaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 18, 15:37)

Nu juk pakirpti reikia.
Plaukų galiukai visuomet per kažkiek laiko pasišakoja.Taip turi būti.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 18, 12:51)
merginos ar geri A-Z hidrolatai, gundausi verbena, liepomis bei rosmarinu bet baisoka nepabandzius griebti didesnius kiekius, gal kuri turejusi kuri nors? 4u.gif

o kas yra geri hidrolatai?? as ju ypatingom galiom netikiu, nes siaip ar taip ten tik vandenukas.
turiu siuos AZ hidrolatus
Verbenos- visai skaniai kvepia, toks citrininis, gaivus, labaiusiai patinka ji naudoti ryte, sakyciau toks tonizuojantis.

Rugiageliu - toks smirdukas, bet prie kvapo labai greitai pripratau. As juo suvulginu is vakaro vateles ir dedu i saldikli, o ryte isimu ir ant akiu dedu, kad atbrinktu. Sioks toks poveikis yra, jau tapo kasrytiniu ritualu.

Liepu -kvepai skaniai, saldokai. Naudoju vakare. Sis hidrolatas tinkamas naudoti ir veido odai ir plaukams.
Bandysiu is jo daryti purskala plaukams.

Hamameliu - irgi gana malonus, nors liepu kvepia dau skaniau.

Rose de mai - saldziai kvepia, labai malonus.

Hidrolatus naudoju pagal nuotaika, mano oda gana kaprizinga, tai naturaliso kosmetiko ir hidrolatu deka problemu beveik neturiu. Dabar ji svelni, neisausejusi, spuogu neturiu, poros susitrauke. Bet va, jei jau kas odai nepatinka iskart raudonom demem ismeto, ypac nuo nosias iki lupu kampuciu, toks raudonas trikampis gaunasi verysad.gif niekas nepadeda, o ir uzmaskuoti nelabai iseina, tas raudonis visas pudras pramusa.

QUOTE(Maserati @ 2010 03 18, 13:24)
Ar galima hidrolata naudoti plaukams,po plovimo tiesiog apipurksti? jei taip,tai koks tiktu sausiems plaukams? unsure.gif  ziurinejau AN psl.,bet ten labiau isskirtas poveikis odai. O gal isvis hidrolato i plaukus nereikia purksti doh.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 13:37)
Merginos rozmarinų hidrolatą purškia smile.gif dar galima praturtinti pantenoliu ar fitokeratinais šitą hidrolatą ir super ax.gif

ir dar liepu hidrolatas tinka thumbup.gif, o hidrolata geriau purksti ant slapiu, tik ka isplautu plauku ar nieko ant sausu g.gif ar nesuriebaluoja??

QUOTE(Ilaria @ 2010 03 18, 13:45)
Pas mane pleiskanų atsirado, tai su kokosais noriu susitvarkyt šitą bėdą.

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 18, 13:48)
tam reikalui labai gerai rosmarinas, man taip pat patiko levandos, praturtinu dar eteriniais pvz saldziojo apelsino, kuris suteikia blizgesio, levandom, taip pat B5 ar kt kuo turi gali praturtinti smile.gif

man padejo arbatmedzio EA, bet jau kaip jis smirda doh.gif
o va levandos tai siek tiek sausina oda...

blink.gif nuo kokosu puciasi plaukai blink.gif va kaip plaukai skirtingai reaguoja, man nuo kokosu labai greitai susiriebaluodavo, tai apie puruma net kalbos nebuvo, antra diena jau prie galvos buna prisiploje doh.gif

as uzvakar pasidariau alieju misinuka; kaip pagrinda emiau avokadu alieju, dejau ricinos, argano ir jojobos alieju, ilasinau ryziu proteinu

plaukai pamaitinti, grazus ir zvilga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 03 18, 15:35)

Papildyta:
Moterys mielosios,tarkit žodį,a? biggrin.gif

as siulau nerizikuoti ir tiesiai nei i sampuna nei i balzama nedeti.
As issispaudziu reikiama doze pries plaunant galva, silko dedu max 5 lasus, o keramidu apie 4. Viskas priklauso nuo plauku strukturos, ilgio, kiek sampuno desi, tai pirma taip pazaisk, paziurek kiek tau reikia, koks poveikis, o tada jau galesi tiesiai i buteliuka deti.
Geriausia deti viena i sampuna, kita i balzama.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 18, 15:56)
1. o kas yra geri hidrolatai?? as ju ypatingom galiom netikiu, nes siaip ar taip ten tik vandenukas.

Hidrolatus naudoju pagal nuotaika, mano oda gana kaprizinga, tai naturaliso kosmetiko ir hidrolatu deka problemu beveik neturiu.

2. as uzvakar pasidariau alieju misinuka; kaip pagrinda emiau avokadu alieju, dejau ricinos, argano ir jojobos alieju, ilasinau ryziu proteinu

plaukai pamaitinti, grazus ir zvilga  thumbup.gif

3. as siulau nerizikuoti ir tiesiai nei i sampuna nei i balzama nedeti.
As issispaudziu reikiama doze pries plaunant galva, silko dedu max 5 lasus, o keramidu apie 4. Viskas priklauso nuo plauku strukturos, ilgio, kiek sampuno desi, tai pirma taip pazaisk, paziurek kiek tau reikia, koks poveikis, o tada jau galesi tiesiai i buteliuka deti.

1. Sakot, kad hidrolatai tik vandenukas, bet jų dėka jūsų oda daug gražesnė, tai matyt turi jie kažkokių ypatingų galių thumbup.gif

2. Dariaus ir aš vakar kaukę aliejinę iš sezamų ir ricinų aliejaus, keramidų, gintaro pudros smile.gif tai irgi labai minkšti plaukučiai wub.gif

3. Tiek šilką, tiek keramidus lašinu vienam kartui ax.gif panašiai lašiukų dedu kaip ir jūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 18 kovo 2010 - 15:05
QUOTE(Chippie @ 2010 03 18, 14:56)
man padejo arbatmedzio EA, bet jau kaip jis smirda doh.gif

O kaip jį naudojai? Man tas kvapas nerealiai patinka, kartais atsisuku buteliuką vien tam, kad pauostyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 18, 15:56)

as siulau nerizikuoti ir tiesiai nei i sampuna nei i balzama nedeti.

O kas gali atsitikti? unsure.gif
Aš čia nesulaukiau pritarimo,o reikėjo galvą plauti,tai atsipyliau į indelį 30 ml.balzamo ir privarvinau 15 lašų.
Nu išsitryniau,dar biski palaikiau,tai nieko.Plaukai labai švelnūs,kaip išdžiūvo patapo,tik turi pūtimąsi.Bet šeip visai nieko.
Sakiau,gal permažai įdėjau biggrin.gif
Balzamo likutį įsidėjau į spintelę.

O šilko į veido kaukę irgi pagal lentelę lašinti ,taip?
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 16:05)

3. Tiek šilką, tiek keramidus lašinu vienam kartui  ax.gif  panašiai lašiukų dedu kaip ir jūs  mirksiukas.gif

Tai paskaičiavus,vienam kartui panašiai ir gaunasi.
Atsakyti