Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 12:37)

Na bent jau aš tai bet kokio aliejaus kaukę plaunu 3 kartus kokį šampūna benaudočiau smile.gif

Ta prasme, kad uždedi šampūna, jį išskalauji, tada vėl dedi šampūna ir vėl skalauji g.gif Nes man tik išdžiūvus plaukams pasimatė, kad jie riebaluoti nuo tos kaukės, ko, šlapi lyg ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(weirdo @ 2010 03 18, 09:46)
taigi, ar įmanoma natūraliomis priemonėmis kovoti su tokia problema? skaičiau apie alūno miltelius ir pan., bet būtų labai įdomu išgirsti nuomones tų, kurios turi panašią problemą, ar pavyksta išvengti aliuminio ir gyventi nevaržomai nuolatinio prakaitavimo?

manau, deja verysad.gif bent as, tikrai kol kas neatrandu naturaliu budu verysad.gif

QUOTE(Ilaria @ 2010 03 18, 12:29)
Labas,
norėjau pasitikslinti kaip jums sekasi išplauti kokosų aliejų iš plaukų, jei darote tokias kaukes? g.gif  Man reikia pora kartų galvą plauti, kad plaukai gerai atrodytų. Vieną kartą išplovus  lieka dar riebaluoti. Plaunu Sante šampūnu.

kokosai man itin siunkiai issiplauna, tikrai plaunu ne viena karta, ir ne du kartus netgi. Man kokosu poveikis ne itin patiko, sian per nakti laikiau avokadus, ziuresim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 18, 12:42)
kokosai man itin siunkiai issiplauna, tikrai plaunu ne viena karta, ir ne du kartus netgi. Man kokosu poveikis ne itin patiko, sian per nakti laikiau avokadus, ziuresim bigsmile.gif

Pas mane pleiskanų atsirado, tai su kokosais noriu susitvarkyt šitą bėdą.
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 18, 13:41)
Ta prasme, kad uždedi šampūna, jį išskalauji, tada vėl dedi šampūna ir vėl skalauji g.gif  Nes man tik išdžiūvus plaukams pasimatė, kad jie riebaluoti nuo tos kaukės, ko, šlapi lyg ir nieko.

taip, iš karto plaunu tris kartus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 18, 13:24)
Ar galima hidrolata naudoti plaukams,po plovimo tiesiog apipurksti? jei taip,tai koks tiktu sausiems plaukams? unsure.gif  ziurinejau AN psl.,bet ten labiau isskirtas poveikis odai. O gal isvis hidrolato i plaukus nereikia purksti doh.gif

tam reikalui labai gerai rosmarinas, man taip pat patiko levandos, praturtinu dar eteriniais pvz saldziojo apelsino, kuris suteikia blizgesio, levandom, taip pat B5 ar kt kuo turi gali praturtinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 18, 13:29)
norėjau pasitikslinti kaip jums sekasi išplauti kokosų aliejų iš plaukų, jei darote tokias kaukes? g.gif  Man reikia pora kartų galvą plauti, kad plaukai gerai atrodytų. Vieną kartą išplovus  lieka dar riebaluoti. Plaunu Sante šampūnu.

man visuomet visi aliejai issiplauna per viena karta (po kazkiek laiko antro plovimo daryt nereikia), bet du kartus perplaunant sampunu. o kiek kartu tu perplovei sampunu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 18, 12:24)
Ar galima hidrolata naudoti plaukams,po plovimo tiesiog apipurksti? jei taip,tai koks tiktu sausiems plaukams? unsure.gif  ziurinejau AN psl.,bet ten labiau isskirtas poveikis odai. O gal isvis hidrolato i plaukus nereikia purksti doh.gif

zinoma, galima mirksiukas.gif as taip pat pasisakau uz rozmarinus, nors abejoju, ar kuris kitas netiktu plaukams. Ir as galvojau, kad va jei X hird sausina oda, tai ir plaukus turbut sausintu, bet lyg ir Monica minejo kad tinka visi (arba kazka maisau, sorry blush2.gif )
4u.gif pasiskaityk apie pantenoli, fitokeratinus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 18, 12:52)
man visuomet visi aliejai issiplauna per viena karta (po kazkiek laiko antro plovimo daryt nereikia), bet du kartus perplaunant sampunu. o kiek kartu tu perplovei sampunu? ax.gif

Vieną kartą perploviau, kai išdžiūvo ir pamačiau kaip atrodau lotuliukas.gif , tai tada antrą kartą ploviau, tada jau gerai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 18, 13:01)
Vieną kartą perploviau, kai išdžiūvo ir pamačiau kaip atrodau lotuliukas.gif , tai tada antrą kartą ploviau, tada jau gerai buvo smile.gif

man aliejines kaukes nepatinka del vieninteles priezasties: reikia plauti kelis kartus, o ir tie buna nepaglostymai doh.gif man atrodo kad trinkdama stipriau nei iprastai zaloju plaukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 18, 13:08)
man aliejines kaukes nepatinka del vieninteles priezasties: reikia plauti kelis kartus, o ir tie buna nepaglostymai  doh.gif man atrodo kad trinkdama stipriau nei iprastai zaloju plaukus  blush2.gif

tu apie kokosus? Tada reikia rinktis lengvesnį aliejų, man tam avokadų labai patinka - nei kokių problemų jį išplauti, nei plaukai riebaluoti lieka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 18, 13:20)
tu apie kokosus? Tada reikia rinktis lengvesnį aliejų, man tam avokadų labai patinka - nei kokių problemų jį išplauti, nei plaukai riebaluoti lieka  rolleyes.gif

nebutinai, bet kokosai tikra tiesa- tepu juos pasildzius, bunu su maiseliu ir ranksluosciu, bet jie ilgainiui sukieteja i vielutes hihihi.gif o karstu vandeniu plauti nenoriu schmoll.gif dar semenu kazkodel sunkiau issiplauna... mirksiukas.gif tik nesijuokit, bet kazkada seniai KN sakau noriu kakavos sviesto plaukams, tai kai pradejo jos juoktis, tada tik suzinojau kad jis kietas siaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 18, 14:20)
tu apie kokosus? Tada reikia rinktis lengvesnį aliejų, man tam avokadų labai patinka - nei kokių problemų jį išplauti, nei plaukai riebaluoti lieka  rolleyes.gif

O aš maišau kokosus su avokadu.
Jetau,kokia apetitna masė gaunasi wub.gif wub.gif Tokia,kaip kivi ledai ar piure,taip ir norisi su šaukštu dėti burnon.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 18 kovo 2010 - 13:56