Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Šito puslapio pabaigoj rašo, kad AZ vitaminas E irgi 50% koncentracijos: http://www.aroma-zon...urs.asp?sta=461
Atsakyti
Sveiki,

ieškojau per forumo paiešką, ar šiose temose kalbėta apie prakaitavimą, bet bent jau kiek rado, atsakymų į man dominantį klausimą neradau.

ar yra tarp nat. kosmetikos naudotojų stipriai prakaituojančių? bet turiu omeny, na, tikrai stipriai, kai net ir jokio fizinio veiksmo neatliekant prakaituojama stipriai? šiuo atveju iš esmės nepadeda priemonės naikinančios kvapą, nes problema yra ne kvapas, bet nuolatinė drėgmė. tyriausi dėl hormonų sutrikimo, nieko nerado, gydytojai sako, matyt nerviniu pagrindu prakaitavimas. porą metų naudojau driclor, kuris yra visiškas blogis sveikatai, bet tai buvo vienintelė priemonė, su kuria galėjau normaliai gyventi, nestresuodama tarp žmonių ir pan. bet to brudo ant savęs tept jau labai nesinori.

taigi, ar įmanoma natūraliomis priemonėmis kovoti su tokia problema? skaičiau apie alūno miltelius ir pan., bet būtų labai įdomu išgirsti nuomones tų, kurios turi panašią problemą, ar pavyksta išvengti aliuminio ir gyventi nevaržomai nuolatinio prakaitavimo?
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 18, 09:32)
Šito puslapio pabaigoj rašo, kad AZ vitaminas E irgi 50% koncentracijos: 

jeigu skirtingi gamintojai, reikia vadovautis būtent tomis instrukcijomis, kieno konkrečiai gaminį perki smile.gif
Atsakyti
Merginos,būkit žmonės,padekit.
Čia va pagal lentelę,tai į 30 ml.balzamo man reikia tų KERAMIDŲ lašinti apie 30 lašų,kad išgauti iki 5 proc.koncentraciją,taip?
My Webpage

nes pagal Šilko FORMULĘ ,jooje yra pažymėta,kad vienas lašas atitinka 0,04g.Šilko.
O KERAMIDŲ ir ŠILKO tie lašai turėtų būti vienodo svorio.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(weirdo @ 2010 03 18, 10:46)
Sveiki,

ieškojau per forumo paiešką, ar šiose temose kalbėta apie prakaitavimą, bet bent jau kiek rado, atsakymų į man dominantį klausimą neradau.

ar yra tarp nat. kosmetikos naudotojų stipriai prakaituojančių? bet turiu omeny, na, tikrai stipriai, kai net ir jokio fizinio veiksmo neatliekant prakaituojama stipriai? šiuo atveju iš esmės nepadeda priemonės naikinančios kvapą, nes problema yra ne kvapas, bet nuolatinė drėgmė. tyriausi dėl hormonų sutrikimo, nieko nerado, gydytojai sako, matyt nerviniu pagrindu prakaitavimas. porą metų naudojau driclor, kuris yra visiškas blogis sveikatai, bet tai buvo vienintelė priemonė, su kuria galėjau normaliai gyventi, nestresuodama tarp žmonių ir pan. bet to brudo ant savęs tept jau labai nesinori.

taigi, ar įmanoma natūraliomis priemonėmis kovoti su tokia problema? skaičiau apie alūno miltelius ir pan., bet būtų labai įdomu išgirsti nuomones tų, kurios turi panašią problemą, ar pavyksta išvengti aliuminio ir gyventi nevaržomai nuolatinio prakaitavimo?

aš prakaituoju irgi nemažai, tai man dezodorantas su alūno milteliais nepadėjo verysad.gif net kvapas aštresnis atrodė.. ir merginos dažnai pabrėžia, kad natūralios priemonės "neužklijuos" pažastų ir drėgmė liks.. verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 12:05)
aš prakaituoju irgi nemažai, tai man dezodorantas su alūno milteliais nepadėjo verysad.gif  net kvapas aštresnis atrodė.. ir merginos dažnai pabrėžia, kad natūralios priemonės "neužklijuos" pažastų ir drėgmė liks..  verysad.gif  doh.gif

labai gaila. taip norėtųsi galėti nežudant savęs kovoti su prakaitavimu, bet nežinau apie tokias priemones, kurios būtų efektyvios ir nekenksmingos.
Atsakyti
Kunigunda, domejaisi kazkada la cure purvo sudetim, tai ji tokia: natural black mud, glycerin USP, sweet almond oil, honey, euxyl k400, perfume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 12:05)
aš prakaituoju irgi nemažai, tai man dezodorantas su alūno milteliais nepadėjo verysad.gif  net kvapas aštresnis atrodė.. ir merginos dažnai pabrėžia, kad natūralios priemonės "neužklijuos" pažastų ir drėgmė liks..  verysad.gif  doh.gif

QUOTE(weirdo @ 2010 03 18, 12:16)
labai gaila. taip norėtųsi galėti nežudant savęs kovoti su prakaitavimu, bet nežinau apie tokias priemones, kurios būtų efektyvios ir nekenksmingos.

As THAI akmeneli naudoju.Man labai gerai.
Atsakyti
merginos ar geri A-Z hidrolatai, gundausi verbena, liepomis bei rosmarinu bet baisoka nepabandzius griebti didesnius kiekius, gal kuri turejusi kuri nors? 4u.gif
Atsakyti
Ar galima hidrolata naudoti plaukams,po plovimo tiesiog apipurksti? jei taip,tai koks tiktu sausiems plaukams? unsure.gif ziurinejau AN psl.,bet ten labiau isskirtas poveikis odai. O gal isvis hidrolato i plaukus nereikia purksti doh.gif
Atsakyti
Labas,
norėjau pasitikslinti kaip jums sekasi išplauti kokosų aliejų iš plaukų, jei darote tokias kaukes? g.gif Man reikia pora kartų galvą plauti, kad plaukai gerai atrodytų. Vieną kartą išplovus lieka dar riebaluoti. Plaunu Sante šampūnu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 18, 13:24)
Ar galima hidrolata naudoti plaukams,po plovimo tiesiog apipurksti? jei taip,tai koks tiktu sausiems plaukams? unsure.gif  ziurinejau AN psl.,bet ten labiau isskirtas poveikis odai. O gal isvis hidrolato i plaukus nereikia purksti doh.gif

Merginos rozmarinų hidrolatą purškia smile.gif dar galima praturtinti pantenoliu ar fitokeratinais šitą hidrolatą ir super ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilaria @ 2010 03 18, 13:29)
Labas,
norėjau pasitikslinti kaip jums sekasi išplauti kokosų aliejų iš plaukų, jei darote tokias kaukes? g.gif  Man reikia pora kartų galvą plauti, kad plaukai gerai atrodytų. Vieną kartą išplovus  lieka dar riebaluoti. Plaunu Sante šampūnu.

Na bent jau aš tai bet kokio aliejaus kaukę plaunu 3 kartus kokį šampūna benaudočiau smile.gif
Atsakyti