Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Babi* @ 2010 03 17, 20:01)
Ir gal kas žino koks maždaug gali būti tūbelės tūris(iš AN)? 4u.gif

pagal mane apie 5 ml.
Atsakyti
Merginos, gal galit man pasakyti kokia situ putu sudetis
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 17, 22:38)
kadangi nuoroda ne apie tai -tai sakyciau, kad aromatinis yra spiritinis, o CO
2 gal koks hydroglicerininis  g.gif

Ten nuoroda prie kito klausimo dalies blush2.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(andy @ 2010 03 17, 22:48)
pagal mane apie 5 ml.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 17 kovo 2010 - 21:58
QUOTE(agnuta @ 2010 03 17, 15:13)
Diva:), nu tu tai thumbup.gif  lotuliukas.gif

aha biggrin.gif

Satura, dekui uz paaiskinima, tai gerai spejau smile.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 17, 16:10)
Gal gali būti rafinuotas, bet šalto spaudimo?

tikrai taip

QUOTE(rutuk @ 2010 03 17, 16:19)
As pamenu tu kazkada minejai kad ir ana buvo tikra, tik sioje tu is arti ir daug geriau mataisi  mirksiukas.gif

Siandien paziurejau, kad keliu hidrolatu po lasiuka like, tai supyliau i 1 buteliuka iberiau ziupsneli spirulinos (tai jau senai svajojau pabandyt), lasa glicerino ir is karto isbandziau. Oda jautesi normaliai, tik supratau kad reikia nepadaugint, nes likciau "Sreko" veidu  biggrin.gif  Panaudojus ilgiau parasysiu atsiliepimus vel. Gal atstos dumbliu hidrolata  rolleyes.gif

irgi susiliejus foto. man kazkodel, kol leidzia ikelti, reikia tiek sumazint, kad foto labai neryski palieka

o nekemsa spirulina purkstuko? as esu su vienais milteliais viena sugadinus, tai dabar prisibijau.. (nors anksciau naudodavau visokius kitokius miltukus - nekimsdavo)

QUOTE(Versmė @ 2010 03 17, 17:20)
Daddygirl, gavau šiandien tavo muiliukus (dėkui Saturai  4u.gif ), kokie nuostabūs  wub.gif O kurį pirmiau naudoti - su levandom ar su morkom?

4u.gif
juos abu dar galima butu palaikyt. bet siaip, net nezinau, kuri nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 17, 22:03)
o nekemsa spirulina purkstuko? as esu su vienais milteliais viena sugadinus, tai dabar prisibijau.. (nors anksciau naudodavau visokius kitokius miltukus - nekimsdavo)

As tik siandien pasidariau, ziuresiu ar nesugadinsiu, nors spirulinos nedaug dejau, toki dideli ziupsneli i 20-30 ml hidrolato g.gif
Atsakyti
ai mergaites, jei ruosiates is AZ uzsakinet hidrolatus, tai nepatariu pirkti ju purkstuko, maniskis purskia labai be rysio- tokia kaip viena srove duoda, nezinau ar maniskis koks brokuotas ar ka, bet is Monicos purkstukai daaaaug geresni, tai dabar persipilu i buteliuka, o to is AZ net nenaudoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Reikia jusu pagalbos radau toki kremuka,raso kad is naturaliu produktu,tai atejau jusu pasiklausti ar tikrai,nes matau kad nemazai informacijos pririnkusios tai gal kuri paziurejusi i sudeti galetu pasakyti ar verta pirkti
Water, Simmondsia Chinensis, Cocos Nucifera, Glycerin, Carthamus Tinctorius, (Prunus Amygdalus Dulcis, Calendula Officinalis) Sodium Stearoyl Lactylate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Sodium Benzoate. Vanduo, Simmondsia Chinensis, Cocos nucifera, glicerinas, Carthamus tinctorius (Prunus amygdalus Dulcis, Calendula officinalis), natrio stearoil lactylates, Cetearyl Alkoholis, Glicerolio stearatas, Retinilo palmitatas, tokoferolio, natrio benzoatas.

Aciu Labai kuri nepatinges man padeti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dipladenija @ 2010 03 17, 22:21)
Sveikos merginos.Reikia jusu pagalbos radau toki kremuka,raso kad is naturaliu produktu,tai atejau jusu pasiklausti ar tikrai,nes matau kad nemazai informacijos pririnkusios tai gal kuri paziurejusi i sudeti galetu pasakyti ar verta pirkti ...

Jei neklystu - tai normali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 03 17, 17:19)
Siandien paziurejau, kad keliu hidrolatu po lasiuka like, tai supyliau i 1 buteliuka iberiau ziupsneli spirulinos (tai jau senai svajojau pabandyt),

man įdomu, kodėl dėjai šrekinės spirulinos, o ne ką nors mažiau efektingo spalvos prasme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 17, 21:53)
Merginos, gal galit man pasakyti kokia situ putu sudetis

Dénomination INCI : Babassuamidopropyl betaine

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 17, 22:38)
cia isversta lentele, kuri gal pades labiau suprasti

Ačiū, o dar klausimas būtų, kiek reikia dėti vitamino E į 100 ml? Čia http://www.aromanatu...entracijos.html rašo, kad 0,5-1,5 % koncentracijos, o čia http://www.aroma-zon...e_VitamineE.asp - kad 0,1-0,2 %.
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 18, 09:46)
Ačiū, o dar klausimas būtų, kiek reikia dėti vitamino E į 100 ml? Čia http://www.aromanatu...entracijos.html rašo, kad 0,5-1,5 % koncentracijos, o čia http://www.aroma-zon...e_VitamineE.asp - kad 0,1-0,2 %.

Galbut reiketu atsizvelgti i tai, jog AN vit.E yra 50 proc. koncentracijos ? Todel ir lasinti jo bent dvigubai daugiau g.gif
Atsakyti