Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 17, 12:06)
Dabar tik beglobiams paremti ir darau smile.gif

labai grazios foto, meniskos rolleyes.gif
ir katyte thumbup.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 17, 12:08)
Atejau pagirti DG muiliuko...

4u.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 03 17, 13:23)
Daddygirl tu irgi isidejai tikra nuotrauka? Jei taip tai irgi atrodai zavingai  mirksiukas.gif

tikra, aciu.
mano ir ana tikra buvo biggrin.gif kodel galvojai, kad ne? biggrin.gif
tik neryskios jos man cia gaunas..

QUOTE(Brasa @ 2010 03 17, 13:29)
P.s. DG muiliukai tikrai nerealūs - ir savo kvapu, ir poveikiu.

4u.gif

Merginos, ka domina arbuzo seklu aliejus (eglute82), uzsukit i bloga
Atsakyti
atejau pasisakyti apie URTEKRAM sampuna su rasulu ir bekvapi kondicionieriu. sampunas pasirode skystas, bet matosi, kad rasulo nemazai yra, gan idomi konsistencija trenkant galva, bet patiko thumbup.gif sampuna koncentravau i saknis, pora kartu ploviau. kondicionieriaus dejau gal 3 paspaudimus, sutepu ir atrodo, kad sugeria-nuo cheminiu iskart jausdavosi, kad mase uztepta, o tas tartum susigeria ir nebelieka biggrin.gif palaikiau 4min., naturaliai isdziuvau ir ka gi-del saknu didesnio paputimo, sampuna praturtinsiu rozmarino EA, o visumoj esu patenkinta-atrodo puresni plaukai, svarus ir minksti, nepanasus i kaltunus biggrin.gif sampunas be kondicionieriaus manau paveltu, bet komplektas tikrai neblogas. gaila, kad neturiu su kuo palyginti, bet kol kas dedu pliusa, nenuvyle mirksiukas.gif
Atsakyti
Daddygirl, kiek pamenu bendrais bruožais, tai Belapiere kosmetika gera "biri" - pudros, šešėliai, o kur prasideda tušai, lūpdažiai ir pan. reikia labai gerai sudėtį žiūrėti 4u.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 16, 23:23)
O man įdomu, ką apibrėžiat kaip krūtinę tiksliau smile.gif Krūtinės ląsta ar pačios krūtys? Nes ėmiausi šio projekto ir pasidarė įdomu  bigsmile.gif Aš tepu ir ten, ir ten  biggrin.gif Ir kaip ten su pertraukom, Satura minėjo, bet nepamenu tiksliai, konspektuose nepažymėjau  doh.gif Dvi savaites tepti-dvi pertrauka? g.gif

greičiau pačios krūtys, o netepti aliejų mišinio reikia per mėnesines. Kas tris mėnesius keisti EA tai jau pagal nutylėjimą 4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 17, 09:55)
O siaip jau - reiketu gal man ir to skysto, jei taip gerai pamascius doh.gif  ax.gif

smagu, kad įvertinai thumbup.gif

QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 17, 10:22)
Sveikos, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti  smile.gif

sveika prisijungusi smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 17, 12:35)
Cia muiliukai Pifo aukcionui mano daryti paskutiniai-

kokie gražučiai drinks_cheers.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 17, 13:47)

viskas padaryta pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 17 kovo 2010 - 16:34
Vis dar tikiuosi sulaukti atsakymo: rozmarinų hidrolatą su pantenoliu tepate tik ant plaukų šaknų ar ir ant pačių plaukų?
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 17, 16:34)
Vis dar tikiuosi sulaukti atsakymo: rozmarinų hidrolatą su pantenoliu tepate tik ant plaukų šaknų ar ir ant pačių plaukų?

svarbiausias jis yra šaknims - kad patį plauką stiprintų, augimą skatintų. Bet kiek lieka ant rankų hidrolato, perbraukiu per visą plaukų ilgį mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš atbėgu vėl su klausimu blush2.gif čia erškėtuogių ea, ar rožių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 17, 17:45)

Kiek suprantu, tai erškėtuogių. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 17, 15:21)
o rasot, kad veidas nusvieseja, tai gal galima placiau? smile.gif

na kad placiau nezinau kaip blush2.gif Na jei buna papilkaves, toks niūrus, tai jis tapma šviesesnis. Dėl starzdanų nežinau, pas mane jos nežymios, bet ir tai jos man gyvent netrukdo jų ir taip nematau rolleyes.gif
Gi ten visokios kleopatros piene ir maudydavosi biggrin.gif Tik į vonią man pieno gailą, tenkinuosi avižom blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 03 17, 17:45)

Pirmojo spaudimo erškėtuogių aliejus Čilės BIO

Gamybos būdas: Pirmo šalto spaudimo

Iš Sėklų

Botaninis pavadinimas: Rosa rubiginosa

Aš ką ten žiūriu jeigu neaišku per google botaninio pavadinimo ieškau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 17 kovo 2010 - 16:57
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 18:49)
kokių naujienų turėsit?  bigsmile.gif

Dabar tiksliai nepamenu, bet lyg tai Jasminų muilas-pasta, kažkokie kvepiantys kristaliukai, kuriuos galima naudoti kaip kvepalus, o taip pat ir kambarių, spintų, stalčių kvepinimui, muiliukas su siera.
Atsakyti
Radau, kur viena tikrai daug išmananti natūralistė teigė, kad jei aliejus šalto spaudimo, tai jis nerafinuotas, trumpai tariant, čia kaip ir sinonimai. Tai kaip suprasti šitą: Šalto spaudimo rafinuotas GOiLD avokadų aliejus. Gal gali būti rafinuotas, bet šalto spaudimo?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 17, 15:50)
tikra, aciu.
mano ir ana tikra buvo  biggrin.gif kodel galvojai, kad ne?  biggrin.gif
tik neryskios jos man cia gaunas..

As pamenu tu kazkada minejai kad ir ana buvo tikra, tik sioje tu is arti ir daug geriau mataisi mirksiukas.gif

Siandien paziurejau, kad keliu hidrolatu po lasiuka like, tai supyliau i 1 buteliuka iberiau ziupsneli spirulinos (tai jau senai svajojau pabandyt), lasa glicerino ir is karto isbandziau. Oda jautesi normaliai, tik supratau kad reikia nepadaugint, nes likciau "Sreko" veidu biggrin.gif Panaudojus ilgiau parasysiu atsiliepimus vel. Gal atstos dumbliu hidrolata rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 17, 13:08)
merginos patarkit koki gerai purinanti bet nesausinanti plaukuciu sampuna? db metausi tarp siu
user posted image

Aš šiuo esu labai patenkinta, jau daugiau nei pusę sunaudojau ir vis tebesidžiaugiu, man jis toks kaip tu ir ieškai, papurinantis, bet nesausinantis mirksiukas.gif
Atsakyti