Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 17, 13:57)
super  wub.gif

Dabar tik beglobiams paremti ir darau smile.gif , vonios burbulu tai galiu daryti tonomis, man patinka biggrin.gif - irgi aukcionan keliauja ax.gif
user posted image

user posted image

Cia nesavireklama, jei kam uzkliuvo 4u.gif - cia viskas labdarai skiriama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 17 kovo 2010 - 13:08
Atejau pagirti DG muiliuko... pirkau su alijosiumi ir agurkais normaliai odai, nu pasaka wub.gif puta tirsta, maloniai prausia, nesausina, kvepia wub.gif kablys jau yra jiems garantuotas biggrin.gif
merginos patarkit koki gerai purinanti bet nesausinanti plaukuciu sampuna? db metausi tarp siu
user posted image user posted image user posted image user posted image
gal kuri kuri turite, noreciau atsiliepimu... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 17, 14:08)
merginos patarkit koki gerai purinanti bet nesausinanti plaukuciu sampuna?
gal kuri kuri turite, noreciau atsiliepimu... Aciu 4u.gif

galeciau rekomenduoti viena is tavo neidetu blush2.gif man labai patiko logonos su bambuku. tikrai, pakankamai papurina ir nenusausina plauko. praktiskai jau baigiau ji, bet manau, kad tikrai kartosiu.
laveros su apelsinais daug kas gyre. pati esu ji turejus, bet nekartociau. nors regis kad ir purino normaliai, bet kazkaip greiciau plaukai riebaluodavosi. gal pernelyg nusausindavo galvos oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 17, 13:57)
user posted image
aaa
gerai, kad parasei.
as info gavau is patikimo siaip jau saltinio, tai kolkas net netikrinau sudeciu.
o, galvoju, gal tie produktai, apie kuriuos man info atsiunte (blush, foundation, bronzer, eye shimmer, lipstick) naturalus?..  g.gif gal tik tusai pas juos nepilnai naturalus. nu, reik pasiziuret.

va pvz kompaktinio bronzerio sudetis:
Mica, Titanium Oxide, Zinc Stearate, Jojoba seed oil, Lauroyl Lysine, Honeysuckle Flower Extract, May contain Iron Oxides CI77491, CI77492, CI77499.

pagrindo:
Mica, Titanium Oxide, Zinc Stearate, Jojoba seed oil, Lauroyl Lysine, Honeysuckle Flower Extract, May contain Titanium dioxide, Iron Oxides, Chromium Oxide Greens.

lupdazio:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Euphorbia Cerfiera (Candelilia) Wax, Canola Oil, Cocos Nucifera Oil, Beeswax, Ozokerite, Copernica Cerfiera (Carnuba)Wax, Mineral Oil, Red 30 Lake CI 713360,Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao Seed Butter, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Ascobyl Palmitate.

skaistalu (blush):
Mica, Titanium Oxide, Zinc Stearate, Jojoba seed oil, Lauroyl Lysine, Honeysuckle Flower Extract, May contain Titanium Dioxide, Iron Oxides.

butu idomu, jei kas ismanantis mineraline pakomentuotu.
super  wub.gif

Dėl kai kurių sudėčių ingredientų tai reiktų išsamiau informacijos paieškoti, bet jei pvz. į lūpdažio sudėtį įeina mineral oil, tai jau, manau, negerai.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 16, 23:23)
O man įdomu, ką apibrėžiat kaip krūtinę tiksliau smile.gif Krūtinės ląsta ar pačios krūtys? Nes ėmiausi šio projekto ir pasidarė įdomu  bigsmile.gif Aš tepu ir ten, ir ten  biggrin.gif Ir kaip ten su pertraukom, Satura minėjo, bet nepamenu tiksliai, konspektuose nepažymėjau  doh.gif Dvi savaites tepti-dvi pertrauka? g.gif

As tepu tik krutis ax.gif Dabar pabaigiau senaji misinuka ir padariau gal 1 men. pertrauka. Anksciau tepdavau 3 sav. ir 1 sav. per menesines darydavau pertrauka.

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 23:44)
nu del granatu tiek to smile.gif o arbuzo seklu aliejaus vistiek noreciau  ax.gif nebandei sito?

Ne nebandziau arbuzo seklu, nusipirkau moliugu seklu al. pelergoniju projektui, nes prisiskaiciau kad moliugu seklu al. turi stangrinanciu savybiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 17, 10:36)
aš tai tik medetkų nuovirą visada darausi. kartais geriu, kartais veidą plaunu  rolleyes.gif
Dar ramunėlių bandžiusi, bet su pienu maišydavau. tada veidas labai nušviesėdavo.

kas cia per receptas su pienu? bigsmile.gif
beje gal sviesiaplaukes meginote su ramunelem plaukus skalauti, idomu ar pasvieseje plaukai? Mano supratimu jie nuo ramuneliu tik pageltoneti gali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 17, 14:41)
kas cia per receptas su pienu? bigsmile.gif

paprastas issiverdu ramuneliu arbatos, bet ne tais pakeliais, o tikru ramuneliu, toki macnu nuovira, pilu pieno kazkur trecdali ir vatos tamponeliu nuvalau veida, taip 3 karts dienoj. greitai gendantis dalykas. geriau darytis po maziau bet dazniau.
Atsakyti
o rasot, kad veidas nusvieseja, tai gal galima placiau? smile.gif
Atsakyti
Skaitet http://whatson.delfi...a.d?id=30006957
Nu nu idomu kiek tai bus naturalu g.gif

Bozkakoszka20 atrodai nuostabiai mirksiukas.gif
Daddygirl tu irgi isidejai tikra nuotrauka? Jei taip tai irgi atrodai zavingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žino, ar tikrai AZ nėra nei kofeino miltelių, nei papajos enzimų? Ar čia tik aš ieškot nemoku? g.gif
P.s. DG muiliukai tikrai nerealūs - ir savo kvapu, ir poveikiu. Muilu veido nesu prausus gal kokį 15 metų (vis kažką kitą naudodavau), bet po tokios pertraukos tikrai nenusivyliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 03 17, 15:29)
Gal kas žino, ar tikrai AZ nėra nei kofeino miltelių, nei papajos enzimų? Ar čia tik aš ieškot nemoku?  g.gif
P.s. DG muiliukai tikrai nerealūs - ir savo kvapu, ir poveikiu. Muilu veido nesu prausus gal kokį 15 metų (vis kažką kitą naudodavau), bet po tokios pertraukos tikrai nenusivyliau  4u.gif

as bent irgi neradau smile.gif o kofeino yra nemazai zaliosios arbatos miltukuose- tai as juos ir paemiau- laabai patinka kad puikiai tirpsta vandeny, kremuose rolleyes.gif
Atsakyti
gavau www.ekopievos.lt naujienlaiski ax.gif gal ka nors sudomins 4u.gif raso, kad greitu metu uzsives nauja branda - Organic Bloom Skin Blossom, sertifikuota Soil Association. raso, kad nebrangi linija.
Atsakyti