Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveikos, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ar kas nors naudojat juodą skaitmeninį termometrą iš Aroma-zone? http://www.aroma-zon...fra.asp?sta=461 Ar ten pakeičiami elementai?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 21:29)
negaliu nepagirt, koks super avataras  thumbup.gif  4u.gif

prisidedu prie pagyrų drinks_cheers.gif
nuotrauka tikra? jei taip, labai žavi esat 4u.gif

aciu 4u.gif taip tikra, tik i mane 2 asmeniu mirksiukas.gif

taip graziai klabat apie DG muilus, tai ir as noriu jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 17, 11:22)
Sveikos, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti  smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ar kas nors naudojat juodą skaitmeninį termometrą iš Aroma-zone? http://www.aroma-zon...fra.asp?sta=461 Ar ten pakeičiami elementai?

sveika prisijungus mirksiukas.gif

as sito termometro noriu, galvoju imti ax.gif jei kas nors ka nors turi pagristo pasakyt, kodel jis nera geras ar pan. tai rasykit 4u.gif dar man abejoniu kelia del to, kad jis metalinis ir del tikslumo g.gif
elementai kaip suprantu keiciami ax.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 17, 12:04)
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 17, 11:38)

Apie kokį čia visos avatarą...? rolleyes.gif Aš tai matau tą patį, kaip ir visada unsure.gif

apie bozkakoszka20 nauja avatara ax.gif idomu, kodel tau ta pati rodo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 17, 11:38)
taip graziai klabat apie DG muilus, tai ir as noriu jau doh.gif

ziuriu, darosi uzkreciama biggrin.gif bet pagristai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 17, 09:22)
Sveikos, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti  smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveika 4u.gif
turiu labai panasu, pirkau uk, naudoju jau turbut virs 2 metu, dar nieko keist nereikejo

QUOTE(agnuta @ 2010 03 17, 10:24)
ziuriu, darosi uzkreciama biggrin.gif bet pagristai 4u.gif

4u.gif
man labai daug dziaugsmo teikia, kai suzinau, kad kitiems tinka ir patinka.
bet baisu, kad kitos merginos negalvotu kazin ko smile.gif tai tik muilai wink.gif

(nu, man tai jie beibiai zinoma biggrin.gif bet cia tik man wink.gif - visada taip buna, kai i ka nors idedi daug laiko, pastangu, darbo..)
Papildyta:
As toliau su savo arbuzu aliejum biggrin.gif Negaliu nusprest smile.gif Paskaiciavau, turiu galimybe ji isigyti uz mazdaug 50Lt (225ml).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 17 kovo 2010 - 11:52
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 17, 12:47)
sveika  4u.gif
turiu labai panasu, pirkau uk, naudoju jau turbut virs 2 metu, dar nieko keist nereikejo
4u.gif
bet baisu, kad kitos merginos negalvotu kazin ko smile.gif tai tik muilai wink.gif

(nu, man tai jie beibiai zinoma  biggrin.gif bet cia tik man wink.gif - visada taip buna, kai i ka nors idedi daug laiko, pastangu, darbo..)

Tai kad tikrai yra ka girti- mano vonia visa kad kvepia !! Ir veida plaunuosi sau graziai jau 2 vakara biggrin.gif - visai man pradeda patikri rolleyes.gif ,nors vis dar norisi kokiu tai Madaros putu lotuliukas.gif , bet panoresiu ir praeis- nuplauna man muilas zymiai geriau tiesa sakant g.gif , ar tik taip atrodo, bet kad brukst- ir svaru iki girgzdesio!
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 17, 12:24)

as sito termometro noriu, galvoju imti ax.gif jei kas nors ka nors turi pagristo pasakyt, kodel jis nera geras ar pan. tai rasykit  4u.gif dar man abejoniu kelia del to, kad jis metalinis ir del tikslumo g.gif
elementai kaip suprantu keiciami ax.gif

sveika  4u.gif

O tai kažin nieko blogo, kad jis metalinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 17, 10:58)
Tai kad tikrai yra ka girti- mano vonia visa kad kvepia !! Ir veida plaunuosi sau graziai jau 2 vakara biggrin.gif - visai man pradeda patikri rolleyes.gif ,nors vis dar norisi kokiu tai Madaros putu lotuliukas.gif , bet panoresiu ir praeis- nuplauna man muilas zymiai geriau tiesa sakant g.gif , ar tik taip atrodo, bet kad brukst- ir svaru iki girgzdesio!

4u.gif
nu, ziurek, kad per daug nenuplautu wink.gif
o idomu, kaip Tau paciai, jaucias kame nors skirtumas nuo Tavo muiliuku?
Atsakyti

(nu, man tai jie beibiai zinoma  biggrin.gif bet cia tik man wink.gif - visada taip buna, kai i ka nors idedi daug laiko, pastangu, darbo..)

o as juos naudodama visad pagalvoju, kad tas muilas ne masines gamybos, gamintas su meile ir t.t. ir pan. ir jo naudojimas lyginant su kazkuo kitu pirktiniu suteikia malonuma wub.gif ir dar plius pagal savo tiesiogine paskirti man DG muilai yra nepalyginamai auksciau uz kitus thumbup.gif taip kad tie muiliukai uzima tokia garbia pozicija tarp visu turimu priemoniu ax.gif zodziu, gal ir nemoku tinkamai issireikst, bet tikiuosi suprantamai parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 17, 11:05)
Anksciau nebuvau pastebejus sitos firmos  http://www.bellapier...ex.php?cPath=27
Raso, kad angliski celebriciai naudoja  biggrin.gif
Gal yra jau bandziusiu?

Čia nėra visai natūrali kosmetika, turėjau tušą, bet pirkau gerai neišsistudijavusi sudėties, tai daugiau nebepirkčiau. Taigi, tušo sudėtis:

Water, Iron Oxides CI 77491, 77492, 77499, Polyisobutene, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Butylene Glycol, Glyceryl Stereate, Glyceryl Stereate SE, Peg-100 Stereate, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax, Hexylene Glycol (and) Caprylyc Glycol (and) Phenoxyethanol Potassium Hydroxide, Sodium Polyacrylate, Cholesterol C12-13 Iso-Alkylate (and) Olea (Olive) Europea Oil Unsaponisiables Silk Powder.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 17, 13:21)
4u.gif
nu, ziurek, kad per daug nenuplautu wink.gif
o idomu, kaip Tau paciai, jaucias kame nors skirtumas nuo Tavo muiliuku?

Jauciasi, zinoma- man nuo mano muilu as manau kokia tai alergija issivyste biggrin.gif -man jie visi baisiai sausina rankas... As is vis negaliu naudoti ju, nezinau kodel.Beja, jau ir nebedarau smile.gif - nera meiles, nenoriu daryti siaip sau.Gal dar kada uzplauks...

Cia muiliukai Pifo aukcionui mano daryti paskutiniai- nupirko mergina, pinigeliai buvo skirti beglobiams. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 17 kovo 2010 - 12:36
Gal kas žino, kuo skiriasi emulsiniai vaškai Nr.1, Nr.2 ir Nr.3 iš Aroma-zone? http://www.aroma-zon...mulsifiants.asp
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 17, 11:21)
o as juos naudodama visad pagalvoju, kad tas muilas ne masines gamybos, gamintas su meile ir t.t. ir pan. ir jo naudojimas lyginant su kazkuo kitu pirktiniu suteikia malonuma wub.gif ir dar plius pagal savo tiesiogine paskirti man DG muilai yra nepalyginamai auksciau uz kitus thumbup.gif taip kad tie muiliukai uzima tokia garbia pozicija tarp visu turimu priemoniu ax.gif zodziu, gal ir nemoku tinkamai issireikst, bet tikiuosi suprantamai parasiau 4u.gif

user posted image

QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 17, 11:26)
Čia nėra visai natūrali kosmetika, turėjau tušą, bet pirkau gerai neišsistudijavusi sudėties, tai daugiau nebepirkčiau. Taigi, tušo sudėtis:

aaa
gerai, kad parasei.
as info gavau is patikimo siaip jau saltinio, tai kolkas net netikrinau sudeciu.
o, galvoju, gal tie produktai, apie kuriuos man info atsiunte (blush, foundation, bronzer, eye shimmer, lipstick) naturalus?.. g.gif gal tik tusai pas juos nepilnai naturalus. nu, reik pasiziuret.

va pvz kompaktinio bronzerio sudetis:
Mica, Titanium Oxide, Zinc Stearate, Jojoba seed oil, Lauroyl Lysine, Honeysuckle Flower Extract, May contain Iron Oxides CI77491, CI77492, CI77499.

pagrindo:
Mica, Titanium Oxide, Zinc Stearate, Jojoba seed oil, Lauroyl Lysine, Honeysuckle Flower Extract, May contain Titanium dioxide, Iron Oxides, Chromium Oxide Greens.

lupdazio:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Euphorbia Cerfiera (Candelilia) Wax, Canola Oil, Cocos Nucifera Oil, Beeswax, Ozokerite, Copernica Cerfiera (Carnuba)Wax, Mineral Oil, Red 30 Lake CI 713360,Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao Seed Butter, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Ascobyl Palmitate.

skaistalu (blush):
Mica, Titanium Oxide, Zinc Stearate, Jojoba seed oil, Lauroyl Lysine, Honeysuckle Flower Extract, May contain Titanium Dioxide, Iron Oxides.

butu idomu, jei kas ismanantis mineraline pakomentuotu.

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 17, 11:35)
Jauciasi, zinoma- man nuo mano muilu as manau kokia tai alergija issivyste biggrin.gif -Cia muiliukai Pifo aukcionui mano daryti paskutiniai- nupirko mergina, pinigeliai buvo skirti beglobiams.  smile.gif

super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 17 kovo 2010 - 13:03