Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Cefeidė @ 2010 03 16, 22:54)
jau buvau susidomėjusi granatų aliejum... nebeimsiu... Ačiū už perpsėjimą...
Bet domiuosi passion fruit aliejumi... Vis tie sintetiniai Body shopo kvapai...

Tai domekis tuo aliejum, be to tai jau senai visos supratom kad kvapas labai individualus dalykas mirksiukas.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 23:03)
rutuk, tai neitikinai del silko  smile.gif as noriu tu lengvai issukuojamu plauku apie kuriuos vakar merginos pasakojo..

Na nezinau, gal tiesiog reiktu pabandyt tau. As irgi noriu zvilganciu, lengvai issikuojamu plauku, bet paskutiniu metu kaip tycia atvirksciai, kazkuri ryta atsikeliau kaip pudelis blink.gif Kartais iskrecia pokstu ta naturali kosmetika g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 03 16, 22:35)
Turejau granatu seklu alieju is akomos, tai kvapas  swoon.gif  automobiline alyva kvepejo ir pakankamai tirstas. Sutepiau krutines - pelergoniju projektui. Vien del kvapo daugiau nebandysiu  schmoll.gif

O man įdomu, ką apibrėžiat kaip krūtinę tiksliau smile.gif Krūtinės ląsta ar pačios krūtys? Nes ėmiausi šio projekto ir pasidarė įdomu bigsmile.gif Aš tepu ir ten, ir ten biggrin.gif Ir kaip ten su pertraukom, Satura minėjo, bet nepamenu tiksliai, konspektuose nepažymėjau doh.gif Dvi savaites tepti-dvi pertrauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 17, 00:03)
O manukos ea kazin kaip manukos medus kvepia? smile.gif Medus tai visai skaniai, bet isivaizduoju, kad jei kvapas grynas, su niekuo nesumaisytas ir intensyvus, tai po kiek laiko tikrai supriklintu smile.gif Dabar atsidarius indeli manukos medu uosciau - is pradziu skanu, bet ilgai uostyt negaleciau smile.gif

Bent jau man, tai manukos medaus kvapas visiškai kitoks nei EA.
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 03 16, 21:35)
Turejau granatu seklu alieju is akomos, tai kvapas  swoon.gif  automobiline alyva kvepejo ir pakankamai tirstas. Sutepiau krutines - pelergoniju projektui. Vien del kvapo daugiau nebandysiu  schmoll.gif

nu del granatu tiek to smile.gif o arbuzo seklu aliejaus vistiek noreciau ax.gif nebandei sito?
Atsakyti
Tai cia taip gaminami hidrolatai?? (i vandeni distiliuota ilasini pantenolio su keliais lasais EA ir psio?:

Aromatinis jazminų vanduo 150 ml.
Tinka bet kokio tipo odai, ypač palankiai veikia pavargusią ir subrendusią odą.
Sudėtis: jazminų eterinis aliejus, distiliuotas vanduo, pantenolis

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 17, 01:57)
Tai cia taip gaminami hidrolatai?? (i vandeni distiliuota ilasini pantenolio su keliais lasais EA ir psio?:

Aromatinis jazminų vanduo 150 ml.
Tinka bet kokio tipo odai, ypač palankiai veikia pavargusią ir subrendusią odą.
Sudėtis: jazminų eterinis aliejus, distiliuotas vanduo, pantenolis

Tai kad ne psio lotuliukas.gif hidrolatai yra išgaunami distiliavimo būdu smile.gif neužteks į distiliuota vandenį įpilt ea wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 17, 01:25)
Tai kad ne psio lotuliukas.gif  hidrolatai yra išgaunami distiliavimo būdu smile.gif neužteks į distiliuota vandenį įpilt ea wink.gif

biggrin.gif

Na gal kas nores prasidistiliuot tada:
http://www.deivespas...tines_medziagos
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 17, 02:55)
biggrin.gif

Na gal kas nores prasidistiliuot tada:
http://www.deivespas...tines_medziagos

bigsmile.gif o dar nedistiliuojat? Čia temelę paskaičius, atrodo, kad jau labai daug ką išbandžiusios... thumbup.gif biggrin.gif Šaunuolės mergaitės... drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš tai tik medetkų nuovirą visada darausi. kartais geriu, kartais veidą plaunu rolleyes.gif
Dar ramunėlių bandžiusi, bet su pienu maišydavau. tada veidas labai nušviesėdavo.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 16, 23:33)
slamuciu hidrolatas irg is pradziu toks intensyvus pasirode, o daba jau man visai nieko, ko, aisku, nepasakyciau apie mb biggrin.gif

Baiginėju savo levandas, tai bandysiu šlamutį dabar - žiūrėsiu, kaip man jis patiks. Kiek iš buteliuko pauosčiau, tai visai nieko smile.gif
Atsakyti
Sedziu visa ruda rolleyes.gif laugh.gif !
Zodziu taip- jei norisi tikrai rudo ( del bronzavimo tai ka zinau rolleyes.gif ) veido, prasome teptis Hauschkos skysta bronzanta, o ant virsaus sepeteliu padengti kompaktini bronzanta biggrin.gif - va tadu rezultatas akivaizdus!
Spalva labai grazi, jau lygiaodems tai mulatizmas garantuotas biggrin.gif , o man- viskas gerai, gal jau kiek ir per tamsu - atpratau nuo EZ molio rudumo... Strazdanos tiesa pasidengia siek tiek, jau vien nuo rudumo jos pasislepia- juk gelsvos su rusvu, o cia kaip uztepi visko- na, bet tai nera tai, kad ju nesimatytu....
O siaip jau - reiketu gal man ir to skysto, jei taip gerai pamascius doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 17 kovo 2010 - 10:28
Anksciau nebuvau pastebejus sitos firmos http://www.bellapier...ex.php?cPath=27
Raso, kad angliski celebriciai naudoja biggrin.gif
Gal yra jau bandziusiu?
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 17, 08:55)
Sedziu visa ruda  rolleyes.gif  laugh.gif !

su atradimu thumbup.gif
Atsakyti