Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2010 03 16, 21:54)
o koks tas kvapas?

as pamenu skaiciau, kad vienai merginai jis kvepia, o man nea, as ant rankos turejau spuogeliu, patepiau, siek tiek lukterejau ir apsirengiau pizama, nu siaubs, tas kvapas taip ir liko joje, jau savaite laikos biggrin.gif turesiu det skalbt...nors maniskis kazkokius apynius uzuodzia biggrin.gif zodziu, velgi individualus dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 20:46)
bet tas su morkom/medum ilgiau pastovejes dar siek tiek pakietes.

kaip skaniai avižinis kvepia wub.gif ir matyt aš irgi ėmiau su morkom biggrin.gif Reiks eit į parašą tikrintis ax.gif

QUOTE(Odora @ 2010 03 16, 21:23)
kazkaip susipainiojau apie kuri ea buvo kalbeta, kad stipriau veikia spuogelius nei arbatmedis, apie manuka ar apie kajeputa?

manuka smile.gif Man jinai meduoto kvapo rolleyes.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 03 16, 21:48)
Glicerina. Ta,kur nuorodoje:)

taip, kalbam apie būtent šitą gliceriną iš Aroma Natural drinks_cheers.gif
Atsakyti
o gal daugiau nuomoniu apie manukos kvapa biggrin.gif

priminet, dabar tepu veida alijosiaus geliu +ersketuogiu al+medetku fitolis+kedru ea toks neikyrus kvapas, ir isviso as jo nejauciu jau, mb neseniai klause kokie cia pas mane nauji kvepalai, jam sitas makaluzas pasirodo medum kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 16, 23:17)

Man tai per vidurį - kvapas kaip kvapas, toks aitrokas, bet visai nieko smile.gif Kvepalų neprimena biggrin.gif , bet nemalonių pojūčių irgi nesukelia rolleyes.gif
Atsakyti
gal pastebėjot: Aroma Zone net kvepalai yra Manuka bigsmile.gif Tai linutiaaa iškart būtų šakės lotuliukas.gif Šiaip tai malonus kvapas (ne manukos net visai), bet jau laiko tai labai prastai...
Atsakyti
Kokia nuomone turit apie "alverde" kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 22:24)
gal pastebėjot: Aroma Zone net kvepalai yra Manuka  bigsmile.gif Tai linutiaaa iškart būtų šakės  lotuliukas.gif Šiaip tai malonus kvapas (ne manukos net visai), bet jau laiko tai labai prastai...

biggrin.gif buna, kartais koks kvapas lyg kokia asociacija su kuo sukelia, tai vat cia yra tas dalykas biggrin.gif o gal dar ir susidraugausiu, slamuciu hidrolatas irg is pradziu toks intensyvus pasirode, o daba jau man visai nieko, ko, aisku, nepasakyciau apie mb biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 14:27)
nepamaciau sitos zinutes is pradziu.
tai labai lauksiu atsiliepimu. rutuk lyg ji pirko, kazin, ar bande.

Bandziau, turiu is Aromantic ir fitokeratinus ir pantenoli ir juros silka. Nu buvau toki ale nenuplaunama kondicionieriu pasidarius, tai visai patiko, nors gal per mazai lasinau, tai man truko to plauku slidumo.

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 14:46)

Turejau granatu seklu alieju is akomos, tai kvapas swoon.gif automobiline alyva kvepejo ir pakankamai tirstas. Sutepiau krutines - pelergoniju projektui. Vien del kvapo daugiau nebandysiu schmoll.gif
Atsakyti
dariausi kauke is Lithothame dumbliu (AN), morku fitolio, morku EA, paciules EA, arbatmedzio EA ir urucum milteliu (AZ). Vos pavyko nusiplauti, nes ji buvo tokia riebi, bet siaip ne taip, o paskui dar teko patrinti veideli su ranksluosciu, nes buvau panasi i morka lotuliukas.gif
Taciau, bendrai paemus, kauke patiko, nes oda po jos svelni ir dar spalva igavus.

QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 20:29)
tiesa, kad viskas turi cheminį pavadinimą, tik skirtumas, kad mes naudojam tik natūralų šilką, tik augalinį silikoną, o ne pagal žinomą formulę susintetintus pigioje laboratorijoje  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Odora @ 2010 03 16, 22:17)

sakyciau erzinantis blush2.gif
Atsakyti
jau buvau susidomėjusi granatų aliejum... nebeimsiu... Ačiū už perpsėjimą...
Bet domiuosi passion fruit aliejumi... Vis tie sintetiniai Body shopo kvapai...

Iš kur Madara uzsisakinėjat? aš taip noriu to kremo su spalva, bet LT pirkti labai gaila, nes kainyte tai ojojojoj...

DG, prisiskaičiau kad cinamonas menstruacijas skatina... kokiu pagrindu dėjai jų į muilus? gal persigalvosiu ir vis dėl to užsisakysiu g.gif

Atsakyti
O manukos ea kazin kaip manukos medus kvepia? smile.gif Medus tai visai skaniai, bet isivaizduoju, kad jei kvapas grynas, su niekuo nesumaisytas ir intensyvus, tai po kiek laiko tikrai supriklintu smile.gif Dabar atsidarius indeli manukos medu uosciau - is pradziu skanu, bet ilgai uostyt negaleciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cefeidė @ 2010 03 16, 21:54)
DG, prisiskaičiau kad cinamonas menstruacijas skatina... kokiu pagrindu dėjai jų į muilus? gal persigalvosiu ir vis dėl to užsisakysiu  g.gif

as, tiesa sakant, be priezasties ax.gif man tiesiog patinka valgomi kvapai smile.gif (man patiko anksciau gaminto silkinio muilo kvapas, tai dariau kazka panasaus, bet sekanti karta grisiu prie pirminio varianto smile.gif)

rutuk, tai neitikinai del silko smile.gif as noriu tu lengvai issukuojamu plauku apie kuriuos vakar merginos pasakojo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 16 kovo 2010 - 23:04
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 16, 23:40)
dariausi kauke is Lithothame dumbliu (AN), morku fitolio, morku EA, paciules EA, arbatmedzio EA ir urucum milteliu (AZ). Vos pavyko nusiplauti, nes ji buvo tokia riebi, bet siaip ne taip, o paskui dar teko patrinti veideli su ranksluosciu, nes buvau panasi i morka  lotuliukas.gif
Taciau, bendrai paemus, kauke patiko, nes oda po jos svelni ir dar spalva igavus.
drinks_cheers.gif
sakyciau erzinantis  blush2.gif

as irgi laukiu urucum milteliu, bandysiu kazka susimeistauti, graziai rase apie juos biggrin.gif jau taip laukiu to siuntinio, galetu ir atnesti jau tongue.gif
Atsakyti