Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

kai ka nors isgirstu blogo dziaugciausi kad man tik verkti noretusi verysad.gif man tokia panika ateina kad spek laikytis verysad.gif nu snd jau geriau truputi bet vis skauda tai viena sona tai kita...eisiu bent jau cholesteroli pasitikrint zinosiu kad bent nuo trombo nemirsiu(arba atvirksciai) blink.gif bet bent jau zinosiu kad gerai arba gydytis reikia
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2010 03 22, 19:09)
Kaz kada zmones mirsdavo nio pneumanijos, nuo dziovos niekas negalejo pagydyti, o musu amziaus ligos yra AIDS ir vezys verysad.gif

aš kartais sakau, kad yra daug daugiau šiuolaikinių ligų, kurios yra šių dienų maras...pvz alergijos, dermatitai vadinami XXI a. maru, TBC mąstai didėja milžiniškai rolleyes.gif
bet šiaip, man atrodo, kad...vienoje temoje perskaičiau Marie Curie mintį- nieko nereikia bijoti, viską tereikia suprast. Kažkada būčiau labai tikusi Jūsų temai, pernelyg smarkiai tikusi, bet...likimas man labai staigiai spyrė šiknon...jis man ne tik leido bijoti visokių negalavimų, bet ištikrųjų atsiuntė ligą, nuo kurios vos kojų nepakračiau, bet.... tada kruvinom ašarom verkiau, maniau, kad viskas, bet....dabar už tai dėkoju, nes pakeičiau viską, ką galiu (na, dar yra kur tobulėt, yra blush2.gif bet vaduojuosi nuo šešėlių, nuo baimių, nuo negandų...per trumpai gyvenam, kad nuodyti save taip....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 22 kovo 2010 - 19:48
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 22, 21:47)
aš kartais sakau, kad yra daug daugiau šiuolaikinių ligų, kurios yra šių dienų maras...pvz alergijos, dermatitai vadinami XXI a. maru, TBC mąstai didėja milžiniškai rolleyes.gif
bet šiaip, man atrodo, kad...vienoje temoje perskaičiau Marie Curie mintį- nieko nereikia bijoti, viską tereikia suprast. Kažkada būčiau labai tikusi Jūsų temai, pernelyg smarkiai tikusi, bet...likimas man labai staigiai spyrė šiknon...jis man ne tik leido bijoti visokių negalavimų, bet ištikrųjų atsiuntė ligą, nuo kurios vos kojų nepakračiau, bet.... tada kruvinom ašarom verkiau, maniau, kad viskas, bet....dabar už tai dėkoju, nes pakeičiau viską, ką galiu (na, dar yra kur tobulėt, yra blush2.gif bet vaduojuosi nuo šešėlių, nuo baimių, nuo negandų...per trumpai gyvenam, kad nuodyti save taip....

Svarbiausiai dabar viskas praeityj, kad viskas baigesi gerai, cia Dievas manau antra galemybe jums suteike 4u.gif reiskia jus dar cia reikalinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2010 03 22, 19:58)
Svarbiausiai dabar viskas praeityj, kad viskas baigesi gerai, cia Dievas manau antra galemybe jums suteike 4u.gif reiskia jus dar cia reikalinga mirksiukas.gif

reikalinga wub.gif žiūrėkit mano liniuotę wub.gif

be to, pakeičiau darbą ir dabar studijuoju tam, kad padėčiau kitiems sergantiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 22 kovo 2010 - 20:02
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 22, 22:01)
reikalinga wub.gif žiūrėkit mano liniuotę wub.gif

be to, pakeičiau darbą ir dabar studijuoju tam, kad padėčiau kitiems sergantiems 4u.gif

Tai ka studijuojat?medicina?o kokia liga Jus susirgot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 03 21, 23:58)
Man irgi bloga darosi, kai per Tv ar pazistami pasakoja apie mirti blink.gif Ypac kai mirsta zmogus staigiai, jaunas, dar neseniai begiojo, buvo pilnas jegu. Baisu uz artimus uz save. Iskart alpimo jausmas, didziule baime, jausmas kad tuoj isprotesiu doh.gif Jau seniai neziuriu baisiaku, programu apie nuzudimus, mirusius zmones, vengiu laidotuviu ir blogu naujienu. Bet taip labai sunku gyvent, nepilnavertis gyvenimas... verysad.gif

O siaip ir be naujienu vis dar tesiasi silpnumas, migla pries akis, net sunku ziuret, norisi prisimerkt, atsigult, galva sunki ir miego visa laika norisi unsure.gif Eh...

labas. O kraujo tyrimus seniai dareisi? Aš kai va ką tik pasidariau, tai doh.gif Hemoglobinas 80. Tai iš kur bus sveikata ir jėgos?
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2010 03 22, 00:02)
Sveikos... o man jau px viskas, taip pavargau, pastarosiom dienom tik srandi pamaudzia bet zinau kad nerviskai, bet vat skausmas pilvo apacioj kairej tai yra jis neaiskus ,nei gine nei echo nieko nemato, kairej pusej pilvo apacioj kas gali but unsure.gif  unsure.gif

tai daug kas ten gali būt, net ir paprasčiausiai žarnos. Jos gi ilgos, susirangiusios. Gal nepraeina ten kas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryda: 22 kovo 2010 - 22:19
Sveikos , nu man jau senai maudzia ta sona viska as jame istyriau tikrai beliko tik zarnas tirti....o as tikrai to tyrimo zarnu nesidarysiu nebent gyvent nebebutu imanoma, nu negaliu as...o tu liepa18 ar nuejai pas ta proktologa zarnyno kolonoskopijai?
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 03 22, 23:20)
labas. O kraujo tyrimus seniai dareisi? Aš kai va ką tik pasidariau, tai  doh.gif  Hemoglobinas 80. Tai iš kur bus sveikata ir jėgos?
Papildyta:
tai daug kas ten gali būt, net ir paprasčiausiai žarnos. Jos gi ilgos, susirangiusios. Gal nepraeina ten kas  ax.gif

As hemoglobina tyriausi visai neseniai geras. Ir gelezies ir kalio pakanka. Neisivaizduoju kodel tas alpimo jausmas, spaudzia galva visa diena, akis sunku atmerkt, galva skauda visa diena tik skirtingose vietose, visa laika tarsi sapne. Jau nebezinau i ka kreiptis doh.gif

O del skausmu pilve, tu jos negasdink! lotuliukas.gif Pasakysi, kad nepraeina, tai prades panikuot ))) Is tikruju sakau, man irgi paskaudedavo, buvo nuo sedejimo neuralgija, bet praejo pati, o skaudejo labai, ir skirtingai, kartais duodavo net i nugara, tada maniau kad inkstai. Viskas bus gerai su pilvu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 03 22, 23:38)
Sveikos , nu man jau senai maudzia ta sona viska as jame istyriau tikrai beliko tik zarnas tirti....o as tikrai to tyrimo zarnu nesidarysiu nebent gyvent nebebutu imanoma, nu negaliu as...o tu liepa18 ar nuejai pas ta proktologa zarnyno kolonoskopijai?

Ne ne, dar nėjau, net siuntimo nepasiėmiau iš gyd., visi mane atkalbinėja... Mama dirba ligoninėje, tai prie progos sakė pas savus nulėks pasikalbėti... smile.gif Sako po tos kolonoskopijos, jei ir nebuvo rasta problema, tai po jos gali būt, pvz. net su pastojimu blink.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri patars del Tanakan? Ar tikrai ji galima gert su Sedatif ir Coaxil? As dar savo gydytojos paklausiu, bet ar jus vartojot kartu ji su kazkokiais vaistais? Dar raso kad skrandi gali dirginti, o man ta skrandzio erozija, ar ne pakenks? Ir dar negalesiu tablete praryt, todel tikriausiai kramtysiu ir vel bijau, kad nebutu blogai doh.gif

O del galvos nezinau.. visai durna. Prisiklausiau apie visokius trombus, insultus, galvos auglius, tai dabar man visa diena jau apie savaite skauda galva nepraeinant. Be to pradejo spaust, uz akiu skauda, o virs ausu net kazkas pulsuoja, degina, ar rodos siurpuliukas prabega ar salta pasidaro. jau visa ant nervu. Kai kazka ten jauciu, susiparinu, pridedu ranka, apciuopiu, ar siaip pridedu ir sedziu, kartais ta sekunde net susisuka galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 23, 09:21)
Ne ne, dar nėjau, net siuntimo nepasiėmiau iš gyd., visi mane atkalbinėja... Mama dirba ligoninėje, tai prie progos sakė pas savus nulėks pasikalbėti...  smile.gif Sako po tos kolonoskopijos, jei ir nebuvo rasta problema, tai po jos gali būt, pvz. net su pastojimu blink.gif

oho, nu nieko sau blink.gif O kas gali būt? Aš tai nepergyvenu dėl savęs, nes jau du vaikus turiu, bet va puseserė tai darėsi tą žarnyno tyrimą, o dabar pastot negali.
Gali išsiaiškint, kas ten įtakoja pastojimą?

Labas vakaras visoms, beje mirksiukas.gif
Papildyta:
o dėl žarnų tai aš negąsdinu mirksiukas.gif Turėjau galvoje, kad žarnyną gali paskausti ir dėl pilvo pūtimo, ir dėl užkietįjusių vidurių. Neturėjau galvojw jokių baisybių. Beje, jei blogai veikia žarnynas, gali paskaudenti ir galvą. Viskas, pasirodo, susiję tarpusavyje, tik mes to nesuprantam: skauda galvą, gydom galvą, skauda pilvą - geriam vaistus nuo pilvo. O reiktų gydyti žmogaus visumą, nes visi organai tarpusavyje susiję.
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 03 23, 23:36)
oho, nu nieko sau  blink.gif O kas gali būt? Aš tai nepergyvenu dėl savęs, nes jau du vaikus turiu, bet va puseserė tai darėsi tą žarnyno tyrimą, o dabar pastot negali.
Gali išsiaiškint, kas ten įtakoja pastojimą?

Labas vakaras visoms, beje  mirksiukas.gif
Papildyta:
o dėl žarnų tai aš negąsdinu  mirksiukas.gif Turėjau galvoje, kad žarnyną gali paskausti ir dėl pilvo pūtimo, ir dėl užkietįjusių vidurių. Neturėjau galvojw jokių baisybių.  Beje, jei blogai veikia žarnynas, gali paskaudenti ir galvą. Viskas, pasirodo, susiję tarpusavyje, tik mes to nesuprantam: skauda galvą, gydom galvą, skauda pilvą - geriam vaistus nuo pilvo. O reiktų gydyti žmogaus visumą, nes visi organai tarpusavyje susiję.

Na tiksliai nebuvo įvardinta, reiktų dar pasidomėti... Bet buvau radusi kelis straipsnius, kad ypač jaunoms moterims dar planuojančioms pastoti, nerekomenduojama tokia procedūrą... g.gif
Atsakyti