Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

O man siandien eilini karta uzejo tas alpimo jausmas ir aplamai nakti blogai miegojau vel kosmarus sapnavau, net prabudau, sirdis vos neissoko doh.gif Kaip jus mergaites jauciates?Bet tas jausmas toks idomus uzeina netiketai kaip atrodo tuoj nugriusi, is karto ieskai uzko uzsikibti, paskui begu is karto atsigulti, kad galva nepradetu sukti, sirdis dauzosi,5 minutes paguli ir praeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2010 03 19, 23:06)
O man siandien eilini karta uzejo tas alpimo jausmas ir aplamai nakti blogai miegojau vel kosmarus sapnavau, net prabudau, sirdis vos neissoko doh.gif Kaip jus mergaites jauciates?Bet tas jausmas toks idomus uzeina netiketai kaip atrodo tuoj nugriusi, is karto ieskai uzko uzsikibti, paskui begu is karto atsigulti, kad galva nepradetu sukti, sirdis dauzosi,5 minutes paguli ir praeina doh.gif

siaip del kosmaru,skaiciau keleta straipsniu tai juos sapnuoti raso, kad gerai, nes musu pasamone issilaisvina nuo sunkiu minciu, bet kartu reiskia, kad jauciamas rupestis.Nors mano psichoterapeute vis paklausdavo kaip sapnai, reiks paklaust jos ar tikrai straipsniuose tiesa raso ax.gif 4u.gif
Jusu aprasyta situacija kaip jauciates panasi i panikos priepuoli, bet gan greitai jums praeina.O gal turit maza kraujospudi? 4u.gif
man cia kazkuri sekmadieni buvo uzeje kazkas i panikos priepuoli, bet todel, kad issigandau labai doh.gif doh.gif tikiuosi daugiau nepasikartos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2010 03 19, 23:06)

Gal del oru pasikeitimo man siom dinom ypac silpna, galva ne tiek sukasi kiek siaip miglota, sunki, negaliu visiskai susikaupt, akyse juoda, kai kazkur reikia paeit einu kaip sapne, linkstu tai i viena tai i kita puse, toks jausmas tuoj issijungs megenys. pulsas geras, spaudims roos irgi, bet galva nekokia, nerealumo jausmas ir net ausys tarsi uzgule ar ka... doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif o as dabar supratau dar viena dalyka....visiskai negaliu girdet blogu najienu verysad.gif laidu vengiu ziauriu....10 dienu jau gyvenau be jokio priepuolio,kaip ant sparnu skraidziau iki kol drauge papasakojo kaip netiketai mire jos patevis sustojus sirdziai blink.gif beklausant pajutau kaip tirpsta rankos balu visa...ir visa likusia diena blogai labai buvo kol neykaliau bromazepamo verysad.gif zodziu reika vengti bet kokiu budu blogybiu.....
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 03 21, 08:58)
labas rytas smile.gif o as dabar supratau dar viena dalyka....visiskai negaliu girdet blogu najienu verysad.gif laidu vengiu ziauriu....10 dienu jau gyvenau be jokio priepuolio,kaip ant sparnu skraidziau iki kol drauge papasakojo kaip netiketai mire jos patevis sustojus sirdziai blink.gif beklausant pajutau kaip tirpsta rankos balu visa...ir visa likusia diena blogai labai buvo kol neykaliau bromazepamo verysad.gif zodziu reika vengti bet kokiu budu blogybiu.....

labukas mergaites 4u.gif

oi zinokit kaip man buvo baimes ir visi didieji nerimai, tai as irgi neziurejau ziauriu filmu, filmu, kur gvildenamos sveikatos problemos ar graudzios laidos, bet psichoterapeute liepe butinai ziuret ir mokytis kovot su savo baimem ir nepatikesit, kaip pradejau ziuret is pradziu buvo nekas ir tachikardijos ir silpnumo priepuoliukai, bet po truputi truputi ir galejau ziuret viska is eiles, aiksu dar didesnes bedos ar kazkokie negerumai sujaudina ir sukelia lengvus nerimo jausmelius, bet jau galima gyvent thumbup.gif
Atsakyti
zinau kad taip buna ir viskas praeina,bet pati nustebau kad mane taip paveike....sake kad pries sirdies infarkata skauda visai ne sirdy o skrandi arba desiniam sone bet nugaroj po mente smile.gif tai spekit is 3 kartu kur man skauda visa diena................ir durniausia kad pasimetus tikrai ar cia man skauda ar cia nerviskai jau verysad.gif daktare sake kad viskas gerai ir tipo neik tu pas tuos daktarus,nes ruosiyosi eiti tirtis viska kas ymanoma smile.gif pasimetus esu,kvailiausia kad as beveik menesi gyvenu be jokio priepuolio bet tik is sono kas ne taip tai kokias 5 dienas sakes......neatsigaunu viska skauda sukasi tirpsta ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 03 21, 22:09)
zinau kad taip buna ir viskas praeina,bet pati nustebau kad mane taip paveike....sake kad pries sirdies infarkata skauda visai ne sirdy o skrandi arba desiniam sone bet nugaroj  po mente smile.gif tai spekit is 3 kartu kur man skauda visa diena................ir durniausia kad pasimetus tikrai ar cia man skauda ar cia nerviskai jau verysad.gif daktare sake kad viskas gerai ir tipo neik tu pas tuos daktarus,nes ruosiyosi eiti tirtis viska kas ymanoma smile.gif pasimetus esu,kvailiausia kad as beveik menesi gyvenu be jokio priepuolio bet tik is sono kas ne taip tai kokias 5 dienas sakes......neatsigaunu viska skauda sukasi tirpsta ir t.t. verysad.gif

Manai cia tikrai nerviskai, as irgi kai isgirstu, kad kas nors netiketai mirsta ypac jaunas zmogus tai baisu darosi, ypac kai sirdis sustoja doh.gif Bet reikia stenktis apie tai negalvoti, nes isproteti galima, visi kada nors mirsim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2010 03 21, 22:26)
Manai cia tikrai nerviskai, as irgi kai isgirstu, kad kas nors netiketai mirsta ypac jaunas zmogus tai baisu darosi, ypac kai sirdis sustoja doh.gif Bet reikia stenktis apie tai negalvoti, nes isproteti galima, visi kada nors mirsim unsure.gif

Man irgi bloga darosi, kai per Tv ar pazistami pasakoja apie mirti blink.gif Ypac kai mirsta zmogus staigiai, jaunas, dar neseniai begiojo, buvo pilnas jegu. Baisu uz artimus uz save. Iskart alpimo jausmas, didziule baime, jausmas kad tuoj isprotesiu doh.gif Jau seniai neziuriu baisiaku, programu apie nuzudimus, mirusius zmones, vengiu laidotuviu ir blogu naujienu. Bet taip labai sunku gyvent, nepilnavertis gyvenimas... verysad.gif

O siaip ir be naujienu vis dar tesiasi silpnumas, migla pries akis, net sunku ziuret, norisi prisimerkt, atsigult, galva sunki ir miego visa laika norisi unsure.gif Eh...
Atsakyti
Sveikos... o man jau px viskas, taip pavargau, pastarosiom dienom tik srandi pamaudzia bet zinau kad nerviskai, bet vat skausmas pilvo apacioj kairej tai yra jis neaiskus ,nei gine nei echo nieko nemato, kairej pusej pilvo apacioj kas gali but unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 03 22, 00:02)
Sveikos... o man jau px viskas, taip pavargau, pastarosiom dienom tik srandi pamaudzia bet zinau kad nerviskai, bet vat skausmas pilvo apacioj kairej tai yra jis neaiskus ,nei gine nei echo nieko nemato, kairej pusej pilvo apacioj kas gali but unsure.gif  unsure.gif

Nieko tongue.gif Rimtai. Man skaudejo is desines, apie savaite kokia, vis galvojau kad apendicitas, ejau pas savo gydytoja, po to pas ginekologa. Jie tik pasijuoke. Pasake tikriausiai neuralgija, nuo sportavimo, ar neteisingo sedejimo, per ilgo sedejimo ir mazo judejimo, nuo staigaus ar nepatogaus pasisukimo, net nuo duju kaupimosi gali skaudet ir nuo nervu taip pat. Tai apsiraminau, pavaiksciuojau daugiau ir po keliu dienu praejo thumbup.gif
Atsakyti
Na va, pranese man dar viena gera naujiena - mire viena zimi rusu dainininke. Is pradziu buvo krutu vezis, operacija, hemeoterapija, o po kazkiek metu gospita;lizacija, smegenu vezis, operacija, pagerejimas, israsymas, pablogejimas staigus ir mirtis. verysad.gif

Susinervinau. Dabar sedziu ir taip pykta. kaip galima nebijot lygu ir nesityrti, jei aplinkui mirsta jauni, sveiki zmones, zymus, kurie gerai maitinasi, gyvena uzmesty, ilsisi geriausiuose kurortuose, begioja, filmuojasi, juokiasi ir sportuoja, o po to bac ir nera zmogaus! Tai kaip gi galima neisprotet, nebegiot po daktarus ir neisiklausyt i savo pojucius. Gyvenimas duodamas mums kaip dovana, bet ta dovana visa laika bando atimt unsure.gif Ar neatrodo gyvenimas beprasmiu, kai nesi tikras kad rytoj pabusi ir nugyvensi iki vakaro? Ar gyvenimas ne tampa pilku, kai supranti, kad tavyje jau gali vykti kazkokie neigiami procesai, kuriu nepastebejus laiku gailesies iki asaru? Kaip gali buti, kad 21 amziui jaunas zmogus 20-30 metu gyventu nuolatinej baimei uz savo gyvenima, nes mus supa mikrobangu krosneles, mobilieji, automobiliu jura, modifikuotas maistas, baldai su visokiom heminem priemaisom, net sampunai, kurie kasdien isiskverbia i musu galva kartu su hemikalais? Man po siu apmastymu tampa labai graudu. verysad.gif Norisi but optimiste, noriwsi pilnavercio gyvenimo, bet kaip nesinervinti matant ir suprantant tokia realybe? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 03 22, 16:57)
Na va, pranese man dar viena gera naujiena - mire viena zimi rusu dainininke. Is pradziu buvo krutu vezis, operacija, hemeoterapija, o po kazkiek metu gospita;lizacija, smegenu vezis, operacija, pagerejimas, israsymas, pablogejimas staigus ir mirtis. verysad.gif

Susinervinau. Dabar sedziu ir taip pykta. kaip galima nebijot lygu ir nesityrti, jei aplinkui mirsta jauni, sveiki zmones, zymus, kurie gerai maitinasi, gyvena uzmesty, ilsisi geriausiuose kurortuose, begioja, filmuojasi, juokiasi ir sportuoja, o po to bac ir nera zmogaus! Tai kaip gi galima neisprotet, nebegiot po daktarus ir neisiklausyt i savo pojucius. Gyvenimas duodamas mums kaip dovana, bet ta dovana visa laika bando atimt unsure.gif Ar neatrodo gyvenimas beprasmiu, kai nesi tikras kad rytoj pabusi ir nugyvensi iki vakaro? Ar gyvenimas ne tampa pilku, kai supranti, kad tavyje jau gali vykti kazkokie neigiami procesai, kuriu nepastebejus laiku gailesies iki asaru? Kaip gali buti, kad 21 amziui jaunas zmogus 20-30 metu gyventu nuolatinej baimei uz savo gyvenima, nes mus supa mikrobangu krosneles, mobilieji, automobiliu jura, modifikuotas maistas, baldai su visokiom heminem priemaisom, net sampunai, kurie kasdien isiskverbia i musu galva kartu su hemikalais? Man po siu apmastymu tampa labai graudu. verysad.gif Norisi but optimiste, noriwsi pilnavercio gyvenimo, bet kaip nesinervinti matant ir suprantant tokia realybe? doh.gif

Sveikute Lopke 4u.gif As irgi siandien suzinojau, kad Valentina Tolkunova mire verysad.gif , labai netiketai. Bet toks jau gyvenimas kaz kas mirsta, o kaz kas gimsta. As irgi kai girdziu tokias naujienas norisi verkti, nu bet cia Dievo valia. Stenkis apie tai negalvoti, nes nieko tur but nepakeisi. As irgi kaz kada stengiausi gyventi sveikai, bet kad tai beveik neimanoma, nes viskas parduotuvese su papildais ir hemikalais, turi tada nebent kaime gyventi ir visas maistas bus savas. Tu teisi anksciau zmones neturedavo nei mikrobangiu nei mobiluosiu telefonus ir gyveno gerai, bet geriau pagalvojus kiekvienas amzius turi savo ligas. Kaz kada zmones mirsdavo nio pneumanijos, nuo dziovos niekas negalejo pagydyti, o musu amziaus ligos yra AIDS ir vezys verysad.gif
Atsakyti