Sveikuteles
kaip malonu jus visas girdet ir nors kiekviena neasieina be skundu, bet matosi, kad palyginus su ziema, jau daug daugiau geru natu jusu pasakojimuose
Del sukimosi: man irgi sukasi kaip po supiniu, kartais visa diena, o kartais kelias dienas is eiles, tada pykina, negaliu nieko valgyt, bet nuo ko tokiam amziui prasidet sklerozei...

As irgi galvojau gal kraujotaka ar uzspaustos kraujagisles, bet kaip sake Areana, akiu dugno tyrimas parodytu kazka negero, be to sirdies ehoskopija, kardiograma ir pan. Man visa ta ziurejo, nieko nerado, bet sukimasis visvien yra. Manau nuo psihosomatiniu sutrikimu.
kaip ir rasiau apie ta Spitomina, kuris nuo psihosomatiniu (nerviniu) sutrikimu, siam sutrikimui budinga:
- tremoras, priverstiniai judesiai, įtampą ir negalėjimas atsipalaiduoti,
padidėjus raumenų tonusas, raumenų trūkčiojimas ir skausmas (t.y. visi
motorikos sutrikimo požymiai);
- vegetacinės nervų sistemos hiperaktyvumas, kurio metu yra padidėjęs
prakaitavimas, burnos džiūvimas, tachikardija, dusulys (dyspnoe), padažnėjęs
kvėpavimas (tachypnoe),
galvos svaigimas, sutrikę jutimai (parestezijos),
dažnas šlapinimasis, viduriavimas, nemalonus pojūtis pilve ir blyškumas;
- psichiniai simptomai, kaip nerimas, nuovargis, jaudinimasis, ažitacija,
susirūpinimas ir net
mirties baimė;
-
perdėto rūpinimosi (savimi ar kitais) reiškiniai, lydimi irzlumo, dėmesio
sutrikimo ir nemigos.
Ar daug is cia esanciu simptomu jums tinka? O cia tikru tikriausi psihosomatiniu (generalizuoto nerimo) sutrikimu simptomai
QUOTE(AREANA @ 2010 04 26, 19:22)
man kraujagysliu eho viskas tvarkoj,
O kaip ehoskopija tikrinamos kraujagisles?
Mane daznai kamuoja galvos skausmas uz kaires ausies ar pakausej. Skauda it adata badytu, vos nepasoku nuo skausmo, skausmas ne maudziantis o stiprus ir astrus, po keliu minuciu atslugsta ir po dar keliu - vel ibado. Ar kartais taip buna? Manau irgi nuo streso... O siaip lyg tais geriau jauciuos, aisku uzeina ir nerimas, ir skausmai ir visa kita. Bet nors gydytoja nuramino, jog tai nera sizofrenija kokia, nes prasideda kitaip. net neklausiau kaip, nes tada tikrai pradesiu jaust ir tuos simptomus
Lucero, jei taip nervinies del zarnyno, padaryk koprograma ir slapto kraujavimo tyrima (abu ismatu tyrimai). Jei turi problemu su zarnynu, sie tyrimai parodys, jei viskas gerai, uzsirasyk pasitikrint stubura, gal tau kur uzspaudzia.
Vakar buvau masaze, pasakiau, kad pakause labai skauda. Masaziste kaip paspaude, vos nepasokau. pasake, kad kai yra stresu, cia akimirksniu viskas uzsispazmuoja. Ismasazavo, tai rodos maziau skauda. Dar vakar kol laukiau masazo pasiskaiciau zurnala "psihologija tau". geras! ten yra visokiu testu, patarimu kaip dirbt su savim, kaip atsipalaiduot, kaip keist mintis, kaip buti laimingai ir t.t. labai idomus geras ir mums tinkantis zurnalas. Zadu siom dienom pasizvalgyti parduotuvese ir kioskuose, jei rasiu, pirksiu ir skaitysiu