Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

QUOTE(L@pke @ 2010 04 26, 17:56)
O kur visi dingo?  lotuliukas.gif Liepa, Gryda, Vile, Areana, Jurgitele, De zavu... kur dingot, kaip laikotes?

nedinge ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gryda @ 2010 04 26, 18:50)
aš čia, esu  drinks_cheers.gif Va, partempiau ir jums šiek tiek info iš to gerojo puslapio. Rašo, kad gerai mums, tokioms nerimautojoms, Triptan Forte ir Neurorubinas. Gal verta pabandyt?

siaip dar labai gerai magnis+B6 pagert, ne nuolat, bet bent retkarciais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gryda @ 2010 04 26, 19:23)
na paskaitykit jūs tą puslapį www.paslaptingaliga.lt - ten labai išsamiai paaiškina visus sutrikimus, kuriuos es jaučiame. Man net akyse prašviesėjo  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

na reiks man bandyt ilyst paskaitinet bigsmile.gif
Atsakyti
ziuriu laidas apie kedi, vel nerimas uzejo, nes jau dukart siandien keistai sirdis "pasitranke" taip sedziu o ji tuktuktuk staigiai net sukosciu tada ikvepiu doh.gif nu keistai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 04 26, 19:51)

siaip dar labai gerai magnis+B6 pagert, ne nuolat, bet bent retkarciais smile.gif

gerai jeigu jį įsisavina smile.gif
Man labai gerai karts nuo karto (nepiknaudžiaujant) susileisti B vitamino,padeda.
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 26, 20:33)
ziuriu laidas apie kedi, vel nerimas uzejo, nes jau dukart siandien keistai sirdis "pasitranke" taip sedziu o ji tuktuktuk staigiai net sukosciu tada ikvepiu doh.gif nu keistai... unsure.gif

nematau prasmės tokiose laidose. nebežiūriu tokių laidų. aišku,žinau kas vyksta išspaudos, bet stengiuosi neimti į širdį, nes tai - kitų žmonių sprendimai, poelgiai, likimai.
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 26, 20:33)

O gal čia nelaidos įtaka? o minčių ,jausmų...tavo pačios... tiesiog sutapimas. man taip ir būna. Bet aš tikrai dėl laidos tada nesijaudinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, esu esu niekur nedingau bigsmile.gif tik si ryta sirdis kalatojasi baimes jausmas ir ant akiu kaip rukas,einu i darba rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif kaip jauciates?
Arlete o koks tavo galvos svaigimas?mano tai slikstus kaip is po supiniu viskas aplinkui sukasi ir pykina net kartais doh.gif As tai daug prisiskaiciau apie galvos svaigima jis budingas daug kam ir kraujotakos sutrikimui ir kraujagysliu ligom ir issetinei sklerozei ir dar velnias zino kam ir VD aisku.
Kaip tu l@pke laikaisi ar tau geriau?
Atsakyti
Sveikuteles biggrin.gif

kaip malonu jus visas girdet ir nors kiekviena neasieina be skundu, bet matosi, kad palyginus su ziema, jau daug daugiau geru natu jusu pasakojimuose thumbup.gif

Del sukimosi: man irgi sukasi kaip po supiniu, kartais visa diena, o kartais kelias dienas is eiles, tada pykina, negaliu nieko valgyt, bet nuo ko tokiam amziui prasidet sklerozei... schmoll.gif As irgi galvojau gal kraujotaka ar uzspaustos kraujagisles, bet kaip sake Areana, akiu dugno tyrimas parodytu kazka negero, be to sirdies ehoskopija, kardiograma ir pan. Man visa ta ziurejo, nieko nerado, bet sukimasis visvien yra. Manau nuo psihosomatiniu sutrikimu.

kaip ir rasiau apie ta Spitomina, kuris nuo psihosomatiniu (nerviniu) sutrikimu, siam sutrikimui budinga:

- tremoras, priverstiniai judesiai, įtampą ir negalėjimas atsipalaiduoti,
padidėjus raumenų tonusas, raumenų trūkčiojimas ir skausmas (t.y. visi
motorikos sutrikimo požymiai);
- vegetacinės nervų sistemos hiperaktyvumas, kurio metu yra padidėjęs
prakaitavimas, burnos džiūvimas, tachikardija, dusulys (dyspnoe), padažnėjęs
kvėpavimas (tachypnoe), galvos svaigimas, sutrikę jutimai (parestezijos),
dažnas šlapinimasis, viduriavimas, nemalonus pojūtis pilve ir blyškumas;
- psichiniai simptomai, kaip nerimas, nuovargis, jaudinimasis, ažitacija,
susirūpinimas ir net mirties baimė;
- perdėto rūpinimosi (savimi ar kitais) reiškiniai, lydimi irzlumo, dėmesio
sutrikimo ir nemigos.

Ar daug is cia esanciu simptomu jums tinka? O cia tikru tikriausi psihosomatiniu (generalizuoto nerimo) sutrikimu simptomai smile.gif

QUOTE(AREANA @ 2010 04 26, 19:22)
man kraujagysliu eho viskas tvarkoj,

O kaip ehoskopija tikrinamos kraujagisles?

Mane daznai kamuoja galvos skausmas uz kaires ausies ar pakausej. Skauda it adata badytu, vos nepasoku nuo skausmo, skausmas ne maudziantis o stiprus ir astrus, po keliu minuciu atslugsta ir po dar keliu - vel ibado. Ar kartais taip buna? Manau irgi nuo streso... O siaip lyg tais geriau jauciuos, aisku uzeina ir nerimas, ir skausmai ir visa kita. Bet nors gydytoja nuramino, jog tai nera sizofrenija kokia, nes prasideda kitaip. net neklausiau kaip, nes tada tikrai pradesiu jaust ir tuos simptomus lotuliukas.gif

Lucero, jei taip nervinies del zarnyno, padaryk koprograma ir slapto kraujavimo tyrima (abu ismatu tyrimai). Jei turi problemu su zarnynu, sie tyrimai parodys, jei viskas gerai, uzsirasyk pasitikrint stubura, gal tau kur uzspaudzia.

Vakar buvau masaze, pasakiau, kad pakause labai skauda. Masaziste kaip paspaude, vos nepasokau. pasake, kad kai yra stresu, cia akimirksniu viskas uzsispazmuoja. Ismasazavo, tai rodos maziau skauda. Dar vakar kol laukiau masazo pasiskaiciau zurnala "psihologija tau". geras! ten yra visokiu testu, patarimu kaip dirbt su savim, kaip atsipalaiduot, kaip keist mintis, kaip buti laimingai ir t.t. labai idomus geras ir mums tinkantis zurnalas. Zadu siom dienom pasizvalgyti parduotuvese ir kioskuose, jei rasiu, pirksiu ir skaitysiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@pke: 27 balandžio 2010 - 10:13
QUOTE(L@pke @ 2010 04 27, 11:50)
O kaip ehoskopija tikrinamos kraujagisles? O del kraujotakos ir panasiai, jo, manau akies dugno tyrimas parodytu, kad kazkas uzspausta, padidejes kraujospudis ar dar kazka. Man neseniai dugna irgi tyre, pasake, kad viskas labai graziai, o galva sukasi kartais ir visa diena, be to daznai skauda it adata badytu i pakause, vos nepasoku nuo skausmo, bet tikriausiai irgi nuo psihosomatiniu sutrikimu... Ar jum taip galva bado kartais, ne maudzia, bet rodos i tam tikra zona ila ikistu?

Paprastai ehoskopuoja kakla ir ten ekrane kaz kas pulsuojan kaip kordiograma atrodytu, tai patologiju nerado, bet girdejau, kad kraujagysles reikia skenuoti ar pan. aj nezinau, manau, kad man tikrai nuo tos VD nusilpo kraujotaka gal del to is svaigsta galva. Man buna kad ne is to ne is sio vienoj galvos pusej pradeda kaip skruzdeliukai begioti, fui taip sliksciai doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif sapnavau vel kosmara, kad alpstu kad matuoju sau temp doh.gif
Sakai jei nenoriu zarnyno tyrimo per isange tai darytis ismatu tyrimus g.gif reik susirasti kur daro tuos ismatu tyrimus neteko matyti g.gif
o kaip tikrina stubura? as buvau vasari del stuburo pas neurologe tai man rentgena dare stuburo, man yra luzis biski po avarijos vieno disko, suspaustas diskas, nieko neina cia jau pakeisti, o seip neurologe buvo ziauriai griezta pasake - noresi but ligone tai ir busi, sportuok.
doh.gif
Papildyta:
Oj ne diskas, o slankstelis doh.gif nu seip as vos infarkto negavau kai gavau rentgeno atsakyma su - kompresinis stuburo luzis doh.gif
Atsakyti
Vel blogai, vakar verkiau vakare, siandien vel sirdis nerami , spaudima tai jau bijau ir matuoti doh.gif
Papildyta:
Areana, o tu buvai kaip zadejai kovo men eit pas psichoterapeuta ??g.gif
Atsakyti
Areana, o tu buvai kaip zadejai kovo men eit pas psichoterapeuta ??g.gif
[/quote]
Zadejau eiti, bet ta menesi jauciausi tiesiog puikiai tai ir nenuejau blush2.gif , bet jauciu, kad reiketu, nors konsultacijai paziureti ka pasakys. Bet as noreciau i Kauna nuvaziuoti i Neuromeda, kad ten padarytu tyrimus del VD smile.gif
Atsakyti