Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

QUOTE(lucero @ 2010 03 17, 17:58)

Sveikute Sabina, tu miegi blogai ar kaip ? koks tas nemiegojimas ? tik su migdomais ? ar pabudinejimai?g.gif

laba, pabudinejimai pagrinde, pamiegu kaleta valandu, prabundu ir viskas, daugiau nebeuzmiegu, arba jei buna kad uzmiegu, tai vel gi neilgam. vartojau kazkada homeopatinius raminamuosius, bet nelabai padedavo.
Atsakyti
QUOTE(>>sabina<< @ 2010 03 17, 22:37)
laba, pabudinejimai pagrinde, pamiegu kaleta valandu, prabundu ir viskas, daugiau nebeuzmiegu, arba jei buna kad uzmiegu, tai vel gi neilgam. vartojau kazkada homeopatinius raminamuosius, bet nelabai padedavo.

as girdejau,kad toks miegojimas,kai prabundi ir negali uzmigti budingas depresijai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 03 17, 18:48)
O man siandien diegia skrandi, pas mane yra itampos tipo skrandzio skausmai, tai pries koki ivyki egza kelione ir pan skauda , si savaitgali turiu visokiu planu tai va jau skrandis apsireiske ir deja ne jokie vaistai nepadeda , dar galva skauda ...doh.gif

Nu gal tikrai nuo oro pasikeitimo taip - man siaubingai siandien galva skaudejo, net i kakla duodavo, uz akiu skaudejo, pulsavo, po to pradejo spaust ir suktis, vel buvo atsijungimo jausmas. Kentejau kazkur 5 val, nepraejo, tada tik isgeriau Saridon. Dabar praktiskai praejo, bet visa laik bijau kad pasikartos, labai man nepatinka kai galva skauda. doh.gif Negi visgi del nervu. Diena buvau visiskai rami thumbup.gif
Atsakyti
Labas, Sabina 4u.gif

visu pirma - super, kad parasei! thumbup.gif prisipazint sau ir kitiems kad turi tam tikru sunkumu yra pirmas zingsnis. Labai blogai yra uzsislepti savyje, vaidint kad viskas yra gerai, tu laiminga, neturet kam pasipasakot... tada ir islenda irzlumas ir agresija. Sios problemos galbut ir yra kvailos ir nepagristos, bet juoktis is ju nereikia ir kompetetingi daktarai taip pat nesijuoks, o patars tikriausiai, kaip ir man kreiptis i profesionala sioje sritije - psihoterapeuta. mirksiukas.gif

Apie ka kalbet ir ar pades psihoterapeutas tavo atveju? Kalbet reikia tiesiai sviesiai taip kaip yra, sis daktaras tikrai supras viska, net tai kas kitiems gali pasirodyti nelogiska, nesveika ar neadekvatu. Kalbek apie baies, apie sunkumus, apie jauduli ir simptomus, kaip gyvenai iki siol ir ko bijai ateity. Ar tau yra neuroze, ar depresija ar dar kazkoks psihosomatinis sutrikimas pasakys tik gyditojas isklauses tave. Bet kokiu atveju diagnozes neiti nereikia, sleptis nuo realybes taip pat, reikia pripazint kad turi ne lyga, bet sutrikima, negalavima, kuri reikia gydyt ir det visas pastangas sia kriptym thumbup.gif Kuo gali padet psihoterapeutas: pirmiausia, jis israsys pagalbinius vaistus, jei ju tau tikrai reikia (antidepresanta, raminancius, zoleliu ar dar kazko.) Antra, su jo pagalba suzinosi savo diagnoze ir nesinervinsi prigalvodama sau didziausiu negalavimu. Trecia, psihosomatiniai sutrikimai daznaisiai turi daug gilesnias saknis, ju atsiradimui turi tavo dabartinio gyvenimo situacija, vaikystes isgyvenimai, kaip buvai auklejama, ka i tave idejo kol tapai asmenybe, taigi psihoterapeutas pades tau isgirsti save, geriau pazinti, pradeti pasitiketi savimi, gyvenimu, valdyti savo mintis ir jausmus (taip pat ir baimes), buti optimiste ir dziaugtis gyvenimu. Aisku, tai yra ilgas ir nelengvas kelias, bet ar geriau sleptis ir vaidinti kad viskas gerai? schmoll.gif

Del to nemiegojimo... negaliu teigti vienareiksmiskai, nes nesu gydytoja, bet zinau kelis zmones, kuriems irgi buna sunku uzmigt, o jei uzmiega tai daznai pabunda ir negali vel uzmigt, jiems pradeda kalatotis sirdis, lenda visokios mintys, ispyla prakaitas, sapnuojasi kosmarai, pabunda neissimiegoje, jauciasi irzlus, krenta darbingumas, kuo arciau vakar tuo labiau norisi miego, daznai sunki galva, painios mintys. Tai jiems yra letine depresija. O depresija gydoma ir isgydoma thumbup.gif

Stiprybes ir ryzto! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@pke: 17 kovo 2010 - 21:56
QUOTE(L@pke @ 2010 03 17, 20:55)
Labas, Sabina 4u.gif

visu pirma - super, kad parasei! thumbup.gif prisipazint sau ir kitiems kad turi tam tikru sunkumu yra pirmas zingsnis. Labai blogai yra uzsislepti savyje, vaidint kad viskas yra gerai, tu laiminga, neturet kam pasipasakot... tada ir islenda irzlumas ir agresija. Sios problemos galbut ir yra kvailos ir nepagristos, bet juoktis is ju nereikia ir kompetetingi daktarai taip pat nesijuoks, o patars tikriausiai, kaip ir man kreiptis i profesionala sioje sritije - psihoterapeuta. mirksiukas.gif

Apie ka kalbet ir ar pades psihoterapeutas tavo atveju? Kalbet reikia tiesiai sviesiai taip kaip yra, sis daktaras tikrai supras viska, net tai kas kitiems gali pasirodyti nelogiska, nesveika ar neadekvatu. Kalbek apie baies, apie sunkumus, apie jauduli ir simptomus, kaip gyvenai iki siol ir ko bijai ateity. Ar tau yra neuroze, ar depresija ar dar kazkoks psihosomatinis sutrikimas pasakys tik gyditojas isklauses tave. Bet kokiu atveju diagnozes neiti nereikia, sleptis nuo realybes taip pat, reikia pripazint kad turi ne lyga, bet sutrikima, negalavima, kuri reikia gydyt ir det visas pastangas sia kriptym thumbup.gif Kuo gali padet psihoterapeutas: pirmiausia, jis israsys pagalbinius vaistus, jei ju tau tikrai reikia (antidepresanta, raminancius, zoleliu ar dar kazko.) Antra, su jo pagalba suzinosi savo diagnoze ir nesinervinsi prigalvodama sau didziausiu negalavimu. Trecia, psihosomatiniai sutrikimai daznaisiai turi daug gilesnias saknis, ju atsiradimui turi tavo dabartinio gyvenimo situacija, vaikystes isgyvenimai, kaip buvai auklejama, ka i tave idejo kol tapai asmenybe, taigi psihoterapeutas pades tau isgirsti save, geriau pazinti, pradeti pasitiketi savimi, gyvenimu, valdyti savo mintis ir jausmus (taip pat ir baimes), buti optimiste ir dziaugtis gyvenimu. Aisku, tai yra ilgas ir nelengvas kelias, bet ar geriau sleptis ir vaidinti kad viskas gerai? schmoll.gif

Del to nemiegojimo... negaliu teigti vienareiksmiskai, nes nesu gydytoja, bet zinau kelis zmones, kuriems irgi buna sunku uzmigt, o jei uzmiega tai daznai pabunda ir negali vel uzmigt, jiems pradeda kalatotis sirdis, lenda visokios mintys, ispyla prakaitas, sapnuojasi kosmarai, pabunda neissimiegoje, jauciasi irzlus, krenta darbingumas, kuo arciau vakar tuo labiau norisi miego, daznai sunki galva, painios mintys. Tai jiems yra letine depresija. O depresija gydoma ir isgydoma  thumbup.gif

Stiprybes ir ryzto! mirksiukas.gif

labai aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif nemiegojima tai kaip mano aprasei, butent taip ir "nemiegu".
o kaip tu supratai, kad turi kazkokiu sutrikimu? as taip ilgai tai neigiau, kad dabar susimasciau, jog imanoma kad visa tai trunka ilgiau nei as manau doh.gif ir buna gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(>>sabina<< @ 2010 03 18, 00:46)
labai aciu uz toki issamu atsakyma  4u.gif  nemiegojima tai kaip mano aprasei, butent taip ir "nemiegu".
o kaip tu supratai, kad turi kazkokiu sutrikimu? as taip ilgai tai neigiau, kad dabar susimasciau, jog imanoma kad visa tai trunka ilgiau nei as manau  doh.gif ir buna gi  biggrin.gif

Ner uz ka. 4u.gif Jei tavo nemiga panasi i mano aprasyta, tai didele tikimybe kad tau yra depresija arba uzsiciklinimas (kazkiek kartu negalejai uzmigt, pabudai, o po to pradejei laukt ir bijot kad kita nakti vel bus analogiskai, todel gulaisi su itampa, miegi ne giliai, jauti itampa ir baime ir todel greitai pabundi ir negali uzmigt). Siuo atveju psihoterapeutas isklauses tikrai nustatys priezasti ir pades ja pasalinti.

Mano beda kitokia - nuo vaikystes paniskai bijojau mirties, bet nerimas del to uzeidavo tik retkarciais ir neilgam. Veliau pradejau jaust kad baime tik stipreja, pradejau bijot ligu, uzsikretimo, isiklausinet i savo simptomus, ieskot ligu, daryt tyrimus. doh.gif Pries metus isgyvenau stresine situacija ir nuo tada man atsirado nerealumo jausmas, nuolatinis nuovargis, nerimas, baimes, itampa, mieguistumas. 3 menesiu AD kursas padejo. Puse metu gyvenau pakankamai ramiai, bet senelio liga ir mirtis sia ziema ismuse is veziu - kelis kartus jauciau panikos priepolius, kvieciau greitaja, prastai pasijutau, prasidejo vaiksciuojantys po visa kuna skausmai (galvos, sirdies, stuburo, skrandzio, zarnyno, dusimas, pavirsutiniskas kvepavimas, galvos svaigimas, silpnumas, ismusimas prakaitu). blink.gif Tokia savijauta tesiasi jau apie 4,5 menesiu, labai pavargau ir artimieji nuo manes pavargo. Dabar geriu AD ir Sedatif gomeopatini, lankausi pas psihoterapeuta. Padeda, bet labai jauciami svyravimai nuo "Oi kaip gerai jauciuosi viskas puiku!" iki "Vel viskas blogai, baisu, tuoj mirsiu".
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Spauskit "pelytę" kur tik norit... Geros nuotaikos bigsmile.gif

http://www.procreo.j...ower_garden.swf

Atsakyti
Labas rytas, oi siandien buvau pasidaryt inkstu echo, paziurejo kaip i trenkta, nieko nera, o as jau spanguoles geriau ir seip prie echoskopo drebu visa zinot reikia pilna pusle tai nuo pat ryto iki 9 pilna pusle kentejau jau maniau padarysiu i kelnes :lol :lol biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 18, 12:56)
Sveikos  4u.gif

Spauskit "pelytę" kur tik norit... Geros nuotaikos bigsmile.gif

http://www.procreo.j...ower_garden.swf

Kaip grazu!!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2010 03 18, 12:56)
Labas rytas, oi siandien buvau pasidaryt inkstu echo, paziurejo kaip i trenkta, nieko nera, o as jau spanguoles geriau ir seip prie echoskopo  drebu visa zinot reikia pilna pusle tai nuo pat ryto iki 9 pilna pusle kentejau jau maniau padarysiu i kelnes :lol :lol biggrin.gif

Oi, as irgi ne vienakart dariausi inkstu eho irgi sveika smile.gif As tai eho nebijau, nes pats neskausningas tyrimas thumbup.gif O spanguoles man asmeniskai urologas sake reikia gert ne tik kai kazkas blogai, bet nuolatos. Kai nera naturaliu uogu sake pacios geriausios Lietuvoj spangoliu homeopatines tabletes Lady Care. Jos padeda stiprinti organizma, padeda slapimo sistemai buti atspariai infekcijoms, persalimams ir pan. Tad as juos geriu po 2-3 per diena kasdien jau senokai ir tfu tfu tfu su slapimo sistema problemu neturiu smile.gif

O as siandien eisiu pas kardiologa. Noriu padaryt tyrimus del holestirolio, B vitamino kiekio kraujuje, gliukozes kiekio, gal dar ka pasiulys. Manua i mane irgi paziures kaip i nelabai sveika, bet ka daryt - silpna man siom dienom laaaabai, o vakar visa diena skaudejo galva, ir dar temperaturos nera, bet as tarsi jauciu kad man karsta, sauseja oda, nagai luzta. doh.gif
Atsakyti
Na čia va dar akių paganymui/pasvajojimui... wink.gif

http://www.neave.com/imagination/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 18 kovo 2010 - 13:23
Lopke, na nurimki , juk tavo amziuje tikrai nebus padidejusio cholesterolio g.gif as ir maniau ejau ji tirt tai sako per mazas pagal metus , tai paskaiciau kad per mazas sukelia vezius tai emiau valgyt riebiau nes pasirodo taip nieko nebevalgiau kad cholesterolis tapo per mazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 03 18, 14:28)
Lopke, na nurimki , juk tavo amziuje tikrai nebus padidejusio cholesterolio g.gif as ir maniau ejau ji tirt tai sako per mazas pagal metus , tai paskaiciau kad per mazas sukelia vezius tai emiau valgyt riebiau nes pasirodo taip nieko nebevalgiau kad cholesterolis tapo per mazas biggrin.gif

Jo, yra gi gerojo holesterolio ir blogojo. Kai per mazai jo irgi negerai. tai va as ir noriu suzinot ar jo ne per mazai ar ne per daug. Dabar irgi stengiuosi daugiau valgyt. Jau 50 kg yra, reikia dar 5... doh.gif

O del tos blogos savijautos, ka as zinau. Na buvo rodos jau geriau, o paskutinias 2-3 dienas taip silpna, toks nerealumo jausmas, galva sukasi nuolatos, jausmas tuoj issijungsiu arba saves nebevaldysiu, rodos ne as einu, ne as mastau, ne as sakau. Na zinot ta jausma, tai jis siom dienom man padidejes, pykina dar, galva miglota, pati kaip sapne verysad.gif

Nusipirkau sau vitaminu Dynamisan, kazkada geriau, patiko. thumbup.gif Pavasaris, tai gal vitaminu dar truksta. O kas turi pakankamai svorio gerai pagert Gerimax Multy Energy - labai geras vitaminu kompleksas tik mano svoris mazokas, tai mane po ju pykina.
Atsakyti