QUOTE(De Zavu Zavu @ 2010 03 16, 13:31)
Sveikos

siandien einu i darba ir vel jauciu nerima,kad mane apsauks,nes viena isejo i dekreta tai vis mane apgaudinejo tai jai 50lt tai 20lt truksta,be to naujai dirbu kasininke,o prie kitos netruksta ir vel depresija,nusipirkau Sedatif na nezinau,bet mano akys tarytum padengtos plevele,nors jau viska moku nezinau kas su manim darosi
Nerimas del realiu dalyku yra visiskai normalu. Del sunkumu darbe visi mes jaudinames. Svarbiausia zinot, kad tai ne mirtina, ne pats svarbiausias dalykas gyvenime ir kad sunkumai darbe niekada nesitesia amzinai

Daug sunkiau nervintis del nerealiu dalyku, kai negali paaiskint del ko nemiegi ar tave kalatoja. Kai zinai priezasti - galima ja pasalint, prisitaikyt arba pakeist, o nezinant prasideda nezinomybes baime ir nesaugumo jausmas. Tad, nepaleisk ranku! Pakentek truputi ir paziuresi, kad viskas issispres
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 16, 14:01)
Sveikos mergaitės, čia atradau tokio biodiagnostiko Jono Markūno audio seminarą apie stresą, kaip jo išvengti, kaip negatyvą versti į pozityvą ir t.t... Na gal ir nevisoms čia priimtina būtų, nes jis remiasi malda, Šventuoju raštu kai kur, taip pat visokiais tyrimais, bet jei kam įdomu, tai rašykite į až savo el. paštą - permesiu...
Esmė ta, kad per tas baimes, stresus žmogus pats naikinasi, kaip ir nieko naujo, bet kai paklausiai, tai kažkaip priverčia pagalvoti...
Na va
lucero taikliai parašė
Labas, Liepa18
na reikes pasiziuret ka tu ten radai

Su nerimu, kaip kare - visos priemones geros.
Musu beda ta, kad mes neatlaikom streso. Maziausias is ju mus pazeidzia, o tada jau pradedam jausti kitus simptomus - pablogejusia sveikata, baimes, nerima, PA ir pan. Bet, kartais ir be streso, kai viskas gerai man anksciau uzeidavo nerimas, baimes. Gal del to kad nevisai pasitikim savim ir gyvenimu, bijom, kai viskas gerai, bijom, kai viskas blogai
Beje, kaip jus siandien? As siom dienom rodos geriau jauciuos. Galva nustojo skaudet, del dantuko stengiuosi maziau jaudintis, geriu Sedatif, rodos apsiraminau kazkiek, o dar saulute sviecia