Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai - atsakymai

QUOTE(Borzika @ 2011 08 11, 17:07)

Aciu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Bandau visais būdais ieškoti informacijos. Mano vyrui nuo pavasario prasidėjo tokie simptomai: stipri sloga, iš pradžių šlapias, paskui sausas kosulys pereinantis į dusulį. Viskas vyksta labai greitai ir taip kelis ar daugiau kartų per dieną. Simptomai kaip atsiranda taip ir dingsta. Būna, kad vieną dieną nieko, o po to vėl kartojasi. Gal tai alerginė reakcija į kažką? Bet jam užeina ir ne namie, pvz. darbe, svečiuose, lauke nesvarbu kur. Šiuo metu eis šviestis plaučių, pas nosies daktarą, nu bet vistiek labai keista, gal yra kam taip buvę?
Atsakyti
panašu į alergiją
Atsakyti
Rasau sioje temoje ir tiesa pasakius nelabai tikiuosi gauti atsakyma, nes kiek internete ieskojau neradau nieko panasaus.
Esme tame, kad kartais man berijant seiles pasidaro sunku jas nuryti, gerkleje tarsi kazkoks guzas nematomas atsiranda ir nebegaliu ju nuryti ir oro pritruksta.

Gal kuriai kas panasaus buvo, zino kas cia galetu buti...? 4u.gif
Atsakyti
Reikėtų pasitikrinti skydliaukę, pasidaryti jos echoskopiją, kraujo tyrimą.
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 08 17, 17:11)
Rasau sioje temoje ir tiesa pasakius nelabai tikiuosi gauti atsakyma, nes kiek internete ieskojau neradau nieko panasaus.
Esme tame, kad kartais man berijant seiles pasidaro sunku jas nuryti, gerkleje tarsi kazkoks guzas nematomas atsiranda ir nebegaliu ju nuryti ir oro pritruksta.

Gal kuriai kas panasaus buvo, zino kas cia galetu buti...? 4u.gif

gali but ir nerviskai
Atsakyti
Noreciau paklausti, ar galima per menesines guleti vonioje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Libbi @ 2011 08 21, 19:26)

Ne. Tik praustis po dušu - tekančiu vandeniu. Taip pat negalima maudytis ežeruose ir jūroje. Ten neturi patekti vandens. Dar iš bėdos galima maudytis įsidėjus tamponą, bet ir tai geriau, kai ne pats maksimumas, o tik baigiantis mm. O vonią tuo metu keiskit dušu.
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2011 08 14, 17:39)
Bandau visais būdais ieškoti informacijos. Mano vyrui nuo pavasario prasidėjo tokie simptomai: stipri sloga, iš pradžių šlapias, paskui sausas kosulys pereinantis į dusulį. Viskas vyksta labai greitai ir taip kelis ar daugiau kartų per dieną. Simptomai kaip atsiranda taip ir dingsta. Būna, kad vieną dieną nieko, o po to vėl kartojasi. Gal tai alerginė reakcija į kažką? Bet jam užeina ir ne namie, pvz. darbe, svečiuose, lauke nesvarbu kur. Šiuo metu eis šviestis plaučių, pas nosies daktarą, nu bet vistiek labai keista, gal yra kam taip buvę?

Alergija turbūt. Gal skalbimo priemonė pasikeitė, gal taip koks alergenas atsirado

QUOTE(ewacka @ 2011 08 17, 18:11)

MV panašiai buvo. Gal tai refliuksas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Libbi @ 2011 08 21, 20:26)

aš pati to nedarau, juk galima ir po dušu palysti apsiprausti, čia tas pats kaip ir jūroje, ežere per mėnesines maudytis, man tai atrodo nehigieniška cool.gif blush2.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, i koki gydytoja reiketu kreiptis, jeigu reikia isimt siules is zaizdos? Galiu regiztruotis pas chirurga (kaip pirminio lygio gydytoja)?
Mano seimos gydytoja atostogauja.
Atsakyti
Norejau paklausti, kur ieskoti temos apie breketus dantims 4u.gif
Atsakyti