sveiki.man ant gimdos kaklelio yra 2 guzialei ir 1 makstije.pries puse metu buvau pas gine tai nieko nesake arba nebuvo.Kas tai gali buti
paklausiu ir as. gal yra kam taip buve..pries pora metu atkreipiau demesi, jog mano akiu baltymai kartais buna pagelte.(poto atkasiau daug senu nuotrauku kur matosi aiskiai akys ir visur jos buvo siek tiek pagelte). pradejau stebet. akys man pagelsta tada, kai privalgau riebaus, nesveiko ar greito maisto,saldumynu, kai patiriu daug streso, nervu ir nerimo. o jei kelias dienas sveikai maitinuos, geriu daug vandens ir nesinervinu - viskas tvarkoj. vaikystej turejau daug problemu su acetonu(vemimai ir pan.)galbut tai pazeide kepenis?buvo daryta gausybe kraujo ir slapimo tyrimu, viskas tvarkoj,jokiu nukrypimu.konkreciai del to pas gyditojus taip ir nenuejau, nes manau jei kas rimto, turbut rodytu kraujas ir slapimas?o gal tai gali buti kokia rimta kepenu patologija, ar tiesiog tai silpnoji vieta?
Pagaliau supratau, kas man per liga. Tai jau ne panikos atakos, o tik agorafobija likusi. Neseniai pradėjau bendrauti su vaikinu. Norėčiau su juo susitikt, bet bijau. Bendraujant apima stiprus nerimas ir "pykinimas gerklėje". Ar dėl to nerimo (kuris šiaip jau tūrėtų būt tik malonus jaudulys...) gali būti toks simptomas kaip smaugimas ir kamuolys gerklėje? Ar įmanoma jį kaip nors pašalinti?
QUOTE(Alala00 @ 2011 07 22, 17:11)
paklausiu ir as. gal yra kam taip buve..pries pora metu atkreipiau demesi, jog mano akiu baltymai kartais buna pagelte.(poto atkasiau daug senu nuotrauku kur matosi aiskiai akys ir visur jos buvo siek tiek pagelte). pradejau stebet. akys man pagelsta tada, kai privalgau riebaus, nesveiko ar greito maisto,saldumynu, kai patiriu daug streso, nervu ir nerimo. o jei kelias dienas sveikai maitinuos, geriu daug vandens ir nesinervinu - viskas tvarkoj. vaikystej turejau daug problemu su acetonu(vemimai ir pan.)galbut tai pazeide kepenis?buvo daryta gausybe kraujo ir slapimo tyrimu, viskas tvarkoj,jokiu nukrypimu.konkreciai del to pas gyditojus taip ir nenuejau, nes manau jei kas rimto, turbut rodytu kraujas ir slapimas?o gal tai gali buti kokia rimta kepenu patologija, ar tiesiog tai silpnoji vieta?
o kaip Jusu giminaiciai? yra paveldimos tam tikros ligos, kurios pasireiskia nedideliu "pageltonavimu" - jos negydomos, tiesiog taip yra (pvz. Žilibero sindr.)
QUOTE(Alala00 @ 2011 07 22, 16:11)
Man tulzi su akmenuku pasalino,tai vyras vis stebisi,kad akys baltos.Anksciau buvo pagelte.
Ir as paklausiu.Ar 87m senukui priklauso reabilitacija po insulto.Vaiksto,kalba,bet liko pasekmes,nevisur orientuojasi,elgiasi kitaip,kaire puse veikia nepilnai.[mums neskyre,nes tipo nepriklauso,gal sakau senukus nuraso ]
Sveikos, neseniai forume klausiau, ką daryti, jei turiu šlapimo pūslės uždegimą, nes skausmingai šlapinausi, skaudėjo pilvą. Buvau pas daktarą, sakė, kad nieko nemato rimto, kraujas geras (šlapimo neėmė, nes buvo mėnesinės), išrašė vaistų nuo uždegimo.
Tačiau geriu juos tris dienas, šlapinantis neskauda, bet... Dabar skauda tik pilvą, tiksliau šonus (pereina link nugaros) ir pilvą, net sunku paeiti. Skausmas pranyksta, tai vėl atsiranda, dabar išvis vos pasėdžiu. Pilvas toks išsipūtęs... Gal kam panašiai buvo? P.s. čia ne mėnesinės kaltos, nes man nebūna jokių skausmų per jas.
Tačiau geriu juos tris dienas, šlapinantis neskauda, bet... Dabar skauda tik pilvą, tiksliau šonus (pereina link nugaros) ir pilvą, net sunku paeiti. Skausmas pranyksta, tai vėl atsiranda, dabar išvis vos pasėdžiu. Pilvas toks išsipūtęs... Gal kam panašiai buvo? P.s. čia ne mėnesinės kaltos, nes man nebūna jokių skausmų per jas.
Turiu klausimą... nenoriu naujos temos kurt dėl tokio mažmožio...
Žodžiu man jau kuris laikas (3-4 dienas) trukčioja paakis.Pradėjau gerti magnį,bet nepraeina.Labai nervina kai eini ir pradeda trukčioti,tada gerai nedamatau,o kakyse pradeda kauptis ašaros.Noriu paklausti,tų kurios gėrėte magnį... po kiek laiko praėjo trukčiojimas?
Žodžiu man jau kuris laikas (3-4 dienas) trukčioja paakis.Pradėjau gerti magnį,bet nepraeina.Labai nervina kai eini ir pradeda trukčioti,tada gerai nedamatau,o kakyse pradeda kauptis ašaros.Noriu paklausti,tų kurios gėrėte magnį... po kiek laiko praėjo trukčiojimas?
tai vadinamasis nervinis tikas - prad4kit gerti dar ir raminanciu vaistu - zymiai greiciau praeis
man karts nuo karto kartojasi bet labai netrukdo - tai savaime praeina po keliu dienu (bet man nuolat netrukcioja)
man karts nuo karto kartojasi bet labai netrukdo - tai savaime praeina po keliu dienu (bet man nuolat netrukcioja)
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 08 03, 23:06)
Turiu klausimą... nenoriu naujos temos kurt dėl tokio mažmožio...
aš magnio negėriau, bet man taip nuo streso buvo, tai stengiausi nestresuot taip, tai po savaitės dingo maždaug
sveikos,
man kaklo uzpakalineje dalyje yra kazkoks vidinis guzelis,nedidelis,neiskiles i pavirsiu.radau ji tik pries kokia savaite ir labai nerimauju del to,kas ten gali buti? gal kuriai nors taip buvo?
man kaklo uzpakalineje dalyje yra kazkoks vidinis guzelis,nedidelis,neiskiles i pavirsiu.radau ji tik pries kokia savaite ir labai nerimauju del to,kas ten gali buti? gal kuriai nors taip buvo?
QUOTE(Tiramesta @ 2011 08 11, 16:28)
paieska daugiau panasiu temu nerado
Tamponai.
Higieniniai įklotai.
Kitame skyrelyje yra:
Moters higiena.
Menstruacinė taurelė.