Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai - atsakymai

Gal kam nors yra taip buvę - man jau kelintas kartas ryte, na, jau pavalgius, atsiranda pilvo apačioje dešnėje pusėje skaudantis guzas, kurį paspaudinėjus pranyksta kokiai savaitei.................................... unsure.gif unsure.gif unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Gal kas nors susidūrėte su šiuo reiškiniu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2011 04 18, 17:47)
Gal kam nors yra taip buvę - man jau kelintas kartas ryte, na, jau pavalgius, atsiranda pilvo apačioje dešnėje pusėje skaudantis guzas, kurį paspaudinėjus pranyksta kokiai savaitei.................................... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Gal kas nors susidūrėte su šiuo reiškiniu g.gif  g.gif  g.gif

Gali būti kokia išvarža pilvo sienos.Trūkusi pilvo siena,į ją patenka žarnos dalis-paspaudinėjat,ji grįžta į vietą,o po kažkiek laiko vėl įlenda.Reiktų pas chirurgą nueit,nes gali kada ir užstrigt ta žarna,tada reiktų jau gan skubiai operuot.
Atsakyti
QUOTE(Gelda @ 2011 02 17, 16:31)
Mazdaug savaite laiko pykina, bet nevemiu,nuo vakar vakaro pykina taip jo atrodo kad smarkiau pasisukiojus apsivemciau, bet nevemiu...suka visa zarnyna, bet ir viduriu nepaleidzia....temperaturos irgi nera...gal kam panasiai yra buve ar yra? Seip mayciau roto virusas,bet nei vemiu nei viduriuoju.....dar galvojau stresas, tik kad nera dabar nuo ko stresuot...

Įdomu ar išsiaiškinote kame būvo priežastis visgi laiko nemažai prabėgo?
Atsakyti
sveiki,
noriu Jusu paklausti,kas zinot kur vilniuje tiria visa organizma ar kazkas panasaus,nzn kaip pasakyti,ligos niekas neranda,o jau 5metai bloga savijauta.temperatura pastoviai pakilusi,sunkumas toks lyg visa laika smarkiai pavarges (cia broliui).gal kas atsilieps kas jau ta tyrima dare,kokia kaina ir ar rado liga?
Atsakyti
Noriu apsilankyti pas ginekologa. Ar galiu eiti pas bet kuri ir gauti nemokamas paslaugas? Ar butinas seimos gydytojo siuntimas?

Ar tyrimai/tepineliai/echoskopija atliekami nemokamai? Kas israso siutima pvz. i echoskopija (ginekologas ar seimos gydytojas)?

Sorry...as visiskai zalia sitoj medicinos sistemoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Telma @ 2011 05 31, 20:47)
Noriu apsilankyti pas ginekologa. Ar galiu eiti pas bet kuri ir gauti nemokamas paslaugas? Ar butinas seimos gydytojo siuntimas?

Ar tyrimai/tepineliai/echoskopija atliekami nemokamai? Kas israso siutima pvz. i echoskopija (ginekologas ar seimos gydytojas)?

Sorry...as visiskai zalia sitoj medicinos sistemoj  4u.gif

Kaip tik siandien buvau.Savo poliklinikoj siuntimo tikrai nereikia ir tyrimai nemokami (nebent kokiu specifiniu reiketu).
Atsakyti
Telma- daznai echoskopuoja ta pati ginekologe kuri tave konsultuos. O del tyrimu tai kai kurie mokami- pvz onkocitologinis tepinelis priklauso tik kas 3metus (iki 30metu), nebent buvo pakitimu ankstesniam. paprastas tepinelis yra nemokamas.
Atsakyti
SOS! Sveiki, labai reikia jūsų pagalbos ir patarimo! Mano mama (56m.) pradėjo kristi, nesilaikyti ant kojų. Bando atsistoti nuo lovos ir krenta, kojos nesifiksuoja, rankomis neatsiremia. 2 kartus kvietėm greitąją, pažiūri, padaro tyrimus, širdį pažiūri, tomografijas padaro ir namo išsiunčia. Neguldo į ligoninę, nes alia tyrimų rezultatai tik po 4 dienų bus ir nieko padaryt negali (čia kauno klinikos). Tapo jau nebeįmanoma, va dabar 6-ą valandą iš eilės bandau ją pakelti (dvigubai už mane sunkesnė) ir nesigauna, o giminaičių Lietuvoje jokių neturim, kaimynai išvažiavę visi į sodus, niekas padėti negali verysad.gif Prašau, patarkite man ką reikia padaryti, kad ją paguldytų? Negaliu jau laukti tų 4 dienų, nes įsivaizduokite, kad jos visas gyvenimas ant grindų dabar, nei į tualetą nueit, nei ką verysad.gif Po kelių val. atsigauna kojos ir su milžiniškom pastangom ją pakeliu. Ir taip kelis kartus per parą. Pati serganti su temperatūra esu, neturiu jėgos, reikia guldyti, bet klinikose laukia rezultatų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 04 birželio 2011 - 14:02
QUOTE(Site @ 2011 06 04, 15:00)
SOS! Sveiki, labai reikia jūsų pagalbos ir patarimo! Mano mama (56m.) pradėjo kristi, nesilaikyti ant kojų. Bando atsistoti nuo lovos ir krenta, kojos nesifiksuoja, rankomis neatsiremia. 2 kartus kvietėm greitąją, pažiūri, padaro tyrimus, širdį pažiūri, tomografijas padaro ir namo išsiunčia. Neguldo į ligoninę, nes alia tyrimų rezultatai tik po 4 dienų bus ir nieko padaryt negali (čia kauno klinikos). Tapo jau nebeįmanoma, va dabar 6-ą valandą iš eilės bandau ją pakelti (dvigubai už mane sunkesnė) ir nesigauna, o giminaičių Lietuvoje jokių neturim, kaimynai išvažiavę visi į sodus, niekas padėti negali  verysad.gif Prašau, patarkite man ką reikia padaryti, kad ją paguldytų? Negaliu jau laukti tų 4 dienų, nes įsivaizduokite, kad jos visas gyvenimas ant grindų dabar, nei į tualetą nueit, nei ką  verysad.gif Po kelių val. atsigauna kojos ir su milžiniškom pastangom ją pakeliu. Ir taip kelis kartus per parą. Pati serganti su temperatūra esu, neturiu jėgos, reikia guldyti, bet klinikose laukia rezultatų  verysad.gif

O kokius jums tyrimus padarė?
Atsakyti
QUOTE(babajoska @ 2011 06 05, 01:31)
O kokius jums tyrimus padarė?

tomografiją galvos.. ir dar vienos laukiam.. nustatė auglį galvoje, bet neguldo kol tos kitos tomografijos rezultatų nebus sad.gif Gal bent kas nors gali parekomenduoti kokią slaugytoją kol ji namuose? Nes aš pati su temperatūra, užkrėst bijau ir viziškai nesusitvarkau, man pagalbos reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 05 birželio 2011 - 14:14
Laba diena, norejau paklausti gal kas susidūrėte su neišnykstančiomis kraujo pūslelėmis (mėlynėmis) po oda. Mano Brangusis turi vieną ant veido jau apie keturis mėnesius. Sako, kad jaučia lyg ten yra skysčio kai paspaudžia. Išpradžių maniau, kad viskas praeis, bet lyg ir patamsėjo ir padidėjo. Neramu pasidarė. Gal buvote susidūrusios ir žinote ar ta pūslelė (mėlynė) pati išnyks ar kuom nors tepti ar čia pas gyditoją tiesiog kreiptis ir tiek. Nežinau kiek rimta tai gali būti.
Atsakyti
QUOTE(inanity @ 2011 07 12, 23:20)
Laba diena, norejau paklausti gal kas susidūrėte su neišnykstančiomis kraujo pūslelėmis (mėlynėmis) po oda. Mano Brangusis turi vieną ant veido jau apie keturis mėnesius. Sako, kad jaučia lyg ten yra skysčio kai paspaudžia. Išpradžių maniau, kad viskas praeis, bet lyg ir patamsėjo ir padidėjo. Neramu pasidarė. Gal buvote susidūrusios ir žinote ar ta pūslelė (mėlynė) pati išnyks ar kuom nors tepti ar čia pas gyditoją tiesiog kreiptis ir tiek. Nežinau kiek rimta tai gali būti.

Nesiimkit saviveiklos. Nueikite pas odos gydytoją ir viską jums paaiškins. Klaipėdoje pas odos gydytoją net siuntimo nereikia (nežinau kaip kitur). O tai dar pasidarysit sau dar blogiau, tepdami kuo papuola...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red40: 14 liepos 2011 - 12:04