Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai - atsakymai

QUOTE(Izaa @ 2010 08 19, 14:04)
As jusu vietoje tiesiogiai skambinciausi ir klausciau i Kauno klinikas, jie ir paaiskintu kokia tvarka 4u.gif

ačiū, reiks bandyt, o dar įdomu ar su greitąja pergabentu?
Na bet svarbiausia kad priimtų klinikose unsure.gif bent jau bus viskas padaryta ar bent pabandyta
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2010 08 18, 20:28)
Slapalas mmol/l 3.15  sumazejimas klinikines reiksmes neturi
Protrombinas SPA % 63  rodo kaip kepenys gamina kai kuriuos kresejimo faktorius - jei nekraujuojat, klinikines reiksmes toks mazas sumazejimas neturi
INR (TNS) 1.24  cia yra isvestinis dydis pagal amziu, lyti is SPA

QUOTE(Herta @ 2010 08 19, 14:23)

sunkus atvejis. perkelti is vienos ligonines i kita galima dvieju skyriaus vedeju susitarimu, net jei jus pageidaujat gydytis kitoj ligoninej...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 19 rugpjūčio 2010 - 20:19
Sveikos, pasiknaisiojau po ankstesnius forumus, bet atsakymo į savo problemą, deja, neradau sad.gif Esmė tokia: nėštumo neplanuoju, padidėjusį prolaktiną surado atsitiktinai (geriant Medrol pradėjo želti plaukai ant veido, tai nusiuntė pas endokrinologą, taip ir atrado). Šiuo metu Medrolio nebegeriu, plaukuotumas susitvarkė, bet prolaktinas virš 2000. Turiu gerti bromokriptiną, bet šalutinis poveikis siaubingas, nuo ketvirčio tabletės per dieną nuolat skauda galvą, ji svaigsta plius pykina ir baisiai dreba rankos (dirbti tai tikrai trukdo, juolab, kad darbo metu turiu vairuoti)... Gal kuri žinot, kokios būtų pasekmės jo nevartojant? Viena pasekmių - nevaisingumas - man nė truputėlio netrukdo. Deja, apie kitas pasekmes endokrinologė nepaaiškino, tik prigąsdino, kad auglys galvoj užaugs (tikrinausi rugpjūtį, jo tikrai nėra), mėnesinės niekada nebuvo reguliarios (man 25, sergu nuo 12), todėl įtariu, kad tas prolaktinas visą gyvenimą padidėjęs, tik aš to nežinojau... Gal kuri iš jūsų žino daugiau? Nes google taip pat nieko doro neišmeta...
Atsakyti
Sveika, nelabai ką patarsiu ir pasakysiu, kokios pasekmės nuo per didelio prolaktino, tačiau manau, kad turėtų būti ir kitų būdų jį numušti. Prieš kokius 10 metų ir man teko tą bjaurybę pavartoti. Dienom būdavo nieko, bet rytais aš alpdavau doh.gif Ypač jeigu vakare ant tuščio skrandžio išgerdavau. Kol gėriau, prolaktinas krito, paskiau vėl sukildavo. Pas mane PKS, tad mano ATA superinė ginė išbandė ant manęs visus įmanomus metodus, kad tik man mažesnis šalutinis poveikis būtų. Dabar vartoju kontraceptines tabletes ir jos man puikiai viską sutvarko ir prolaktinas normos ribose (tiesa, tyriausi jau daugiau nei prieš metus blush2.gif ). Tad tau siūlau eiti drąsiai pas gydytoją (ginekologą ar endokrinologą) ir klausti, kokie alternatyvūs variantai yra, nes nuo šito tu negali dirbti ir pilnavertiškai gyventi. O pareikšti, kad nevaisingumas tau nesvarbu - neskubėk. Tada ir man nesinorėjo vaikų. Tai ateina su amžium smile.gif
Atsakyti
patarčiau apsilankyti skyrelyje apie prolaktiną mirksiukas.gif .Ten mergaitės vartoja šį vaistą ir pasidalins patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. kreipiuosi patarimo: prieš kelerius metus ant nugaros atsirado rausvos pleiskanotos dėmelės, kartai paniežėdavo, iš pradžių ne labai kreipiau dėmesio, tačiau jos pradėjo plisti ir susijungė į vieną didelį plėmą, nuėjau ieškoti patarimo į Lorną, tačiau negavau nė ligos pavadinimo nė išsamaus gydymo, išrašė pasigaminti kažkokį tirpaliuką ir pareiškė, kad tai tiesiog reakciją į katino plaukus (katiną tėvai namie augino nuo tada kai dar turbūt nė vaiksčioti nebūvau pradėjusi ir jokių panašių dalykų nebuvo atsiradę nė vienam šeimos nariui) pasidarius tirpalą tepiausi, gal kelias savaites, pranyko, bet tik metams, prieš kelis mėnesius tos pačios dėmelės pradėjo plisti ant peties, pilvo, o išvykus gyventi į Angliją jos pradėjo 'augti' kaip ant mėlių..gal kuri esate susidūrusi su panašia problema? unsure.gif user posted image
Atsakyti
Mazdaug savaite laiko pykina, bet nevemiu,nuo vakar vakaro pykina taip jo atrodo kad smarkiau pasisukiojus apsivemciau, bet nevemiu...suka visa zarnyna, bet ir viduriu nepaleidzia....temperaturos irgi nera...gal kam panasiai yra buve ar yra? Seip mayciau roto virusas,bet nei vemiu nei viduriuoju.....dar galvojau stresas, tik kad nera dabar nuo ko stresuot...
Atsakyti
o gal nestumas mirksiukas.gif
nemanyciau kad roto jau butumet senai is tuoleto neisejusi 4u.gif
Atsakyti
tikrai ne rotas, as buvau nuo mergaites uzsikretus, tai tr..i toliau negu matai.... o gal jus laukiates
Atsakyti
Sveiki, atkeliavau čia su tokiu klausimu. Man buvo siūta lūpa prieš 11 dienų su tirpstančiais siūlais. Siūlas yra violetinės spalvos, tačiau nepanašu, kad jis rengiasi ištirpti. Gal kas galit suteikti naudingos informacijos, nes internete nelabai ką ir pavyko susirast...
Atsakyti
skauda desine ranka per alkune ka daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meggi @ 2011 04 10, 11:43)
skauda desine ranka per alkune ka daryti? smile.gif

eiti pas gyd. gali buti alkūnes uždegimas, iš pažistamų gydėsi.
Atsakyti