Sveikos, pasiknaisiojau po ankstesnius forumus, bet atsakymo į savo problemą, deja, neradau
Esmė tokia: nėštumo neplanuoju, padidėjusį prolaktiną surado atsitiktinai (geriant Medrol pradėjo želti plaukai ant veido, tai nusiuntė pas endokrinologą, taip ir atrado). Šiuo metu Medrolio nebegeriu, plaukuotumas susitvarkė, bet prolaktinas virš 2000. Turiu gerti bromokriptiną, bet šalutinis poveikis siaubingas, nuo ketvirčio tabletės per dieną nuolat skauda galvą, ji svaigsta plius pykina ir baisiai dreba rankos (dirbti tai tikrai trukdo, juolab, kad darbo metu turiu vairuoti)... Gal kuri žinot, kokios būtų pasekmės jo nevartojant? Viena pasekmių - nevaisingumas - man nė truputėlio netrukdo. Deja, apie kitas pasekmes endokrinologė nepaaiškino, tik prigąsdino, kad auglys galvoj užaugs (tikrinausi rugpjūtį, jo tikrai nėra), mėnesinės niekada nebuvo reguliarios (man 25, sergu nuo 12), todėl įtariu, kad tas prolaktinas visą gyvenimą padidėjęs, tik aš to nežinojau... Gal kuri iš jūsų žino daugiau? Nes google taip pat nieko doro neišmeta...