Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai - atsakymai

QUOTE(Aidos @ 2014 05 01, 11:23)
Ateinu su klausimu  4u.gif

Jau kuris laikas ant kojos pado yra kažkoks lyg odos sukietėjimas,galvojau,kad karpa,tačiau jis lyg padidėjo,paspaudus - skauda,jei eidama užminu jį - suskausta,tad pastebėjau,kad nejučiomis pradėjau koja statyti kreivai,kad tik nepajust skausmo. Pedikiūras matyt ne išeitis,nes toks jausmas,kad ten viduje viskas,giliai. Nuospauda gal? Bet ji yra taip ilgai,gal pusmetis jau ir niekaip nepraeina..

Gal kuri galit padėti ar man pas dermatologą skubėt pasirodyt?

Matyt giluminė karpa, eikit pas dermatologą, kad neišsisėtų, nes su pėdų karpom būna bėdos ir jos labai skausmingos.
Atsakyti
Sveikos,

pries koki menesi ant lupos vidineje puseje atsirado puslele. Maniau praeis, bet kaip nedingsta taip nedingsta. Neskausminga, kartais sumazeja, kartais vel ispampsta (kai valgau, tai ir dantimis pasibruzina, tai itariu paskui delto ispampsta). Esu uzsienyje, vaistineje isgijau kazkokia aloe vera tepaliuka bet nepadeda. Dabar kaip zirnio dydzio. Uz menesio grisiu i lt, galvoju gal pas gydytoja nueit. Kaip manot kas tai galetu buti? Kaip gydyti? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2014 05 06, 19:50)
Sveikos,

pries koki menesi ant lupos vidineje puseje atsirado puslele. Maniau praeis, bet kaip nedingsta taip nedingsta. Neskausminga, kartais sumazeja, kartais vel ispampsta (kai valgau, tai ir dantimis pasibruzina, tai itariu paskui delto ispampsta). Esu uzsienyje, vaistineje isgijau kazkokia aloe vera tepaliuka bet nepadeda. Dabar kaip zirnio dydzio. Uz menesio grisiu i lt, galvoju gal pas gydytoja nueit. Kaip manot kas tai galetu buti? Kaip gydyti? Aciu

Seilių liauka užsikimšus. Po valgio patinsta, nes pradeda seilių daugiau gamintis, po to vėl pamažėja.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 05 06, 22:29)
Seilių liauka užsikimšus. Po valgio patinsta, nes pradeda seilių daugiau gamintis, po to vėl pamažėja.

O ka tokiu atveju reiktu daryti? Ar cia savaime turi praeiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2014 05 07, 13:54)
O ka tokiu atveju reiktu daryti? Ar cia savaime turi praeiti? g.gif

Galit pamasazuoti,gal atsikims,o jei ne,pas odontologa nueikit.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 05 07, 16:39)
Galit pamasazuoti,gal atsikims,o jei ne,pas odontologa nueikit.

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot, ar darytų arterinio kraujo dujų tyrimą be siuntimo? (pačiam mokant) g.gif Toks klausimas kyla, nes tą kraują iš arterijos ima, tai kaip ir pavojinga.
Atsakyti
QUOTE(fraun_bee @ 2014 05 10, 10:29)
Gal žinot, ar darytų arterinio kraujo dujų tyrimą be siuntimo? (pačiam mokant)  g.gif Toks klausimas kyla, nes tą kraują iš arterijos ima, tai kaip ir pavojinga.

Nemanau, kadangi kraują arterinį ima ne slaugytoja, o gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(fraun_bee @ 2014 05 10, 11:29)
Gal žinot, ar darytų arterinio kraujo dujų tyrimą be siuntimo? (pačiam mokant)  g.gif Toks klausimas kyla, nes tą kraują iš arterijos ima, tai kaip ir pavojinga.

O Jums kam to tyrimo reikia?
Jei tik baziniams rodikliams, tai man ligoninėje prieš porą dienų darė kraujo dujų tyrimą (lapelyje taip pat buvo pažymėta, kad arterinis) paprasčiausiu būdu - paėmė kapiliarinį kraują iš piršto. Kaip suprantu - jei skirtumas ir yra, tai jis minimalus.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 10 gegužės 2014 - 13:48
Kraujo dujoms galima imti ir kapiliarinį kraują ir arterinį, tačiau kapiliariniam jau kitokie duomenys gaunami, nes arterija nuo kapiliaro skiriasi nemažai, bet jei daroma taip tiesiog, o ne dėl kokio akivaizdaus deguonies stygiaus ar dar ko- pakanka ir kapiliarinio.
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif turiu tokia problemele, man pastoviai svaigsta galva, temsta akyse, sirdies pulsas yra daugmaz apie 100 - 105, nuolat skauda galva ir toks jausmas lyg pykintu, taigi kreipiausi I savo seimos gydytoja, padare kardiograma viskas buvo gerai, tada paeme kraujo tyrimus, ir kraujas parode, kad yra didelis kalio trukumas, taigi jau tris dienas kaip geriu kali, bet sveikata taip greit nepasitaisys, tad ketinu vel keliauti pas gydytoja, kad si duotu bilioteni, nes mano darbas fizinis o kai sirdis plaka tokiu greiciu ir svaigsta galva sunku galvot apie darba, tai idomu ar gydytojas gali del to duoti bilioteni? nes jau nebegaliu eit I darba nuolat blogai jauciantis, ir pablogejus sveikatai is jo issiprasinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikute21 @ 2014 06 16, 12:08)
Sveikos,  4u.gif  turiu tokia problemele, man pastoviai svaigsta galva, temsta akyse, sirdies pulsas yra daugmaz apie 100 - 105, nuolat skauda galva ir toks jausmas lyg pykintu, taigi kreipiausi I savo seimos gydytoja, padare kardiograma viskas buvo gerai, tada paeme kraujo tyrimus, ir kraujas parode, kad yra didelis kalio trukumas, taigi jau tris dienas kaip geriu kali, bet sveikata taip greit nepasitaisys, tad ketinu vel keliauti pas gydytoja, kad si duotu bilioteni, nes mano darbas fizinis o kai sirdis plaka tokiu greiciu ir svaigsta galva sunku galvot apie darba, tai idomu ar gydytojas gali del to duoti bilioteni? nes jau nebegaliu eit I darba nuolat blogai jauciantis, ir pablogejus sveikatai is jo issiprasinet  doh.gif

Prašykite ne biuletenio, o siuntimo į ligoninę tyrimams. Ten duos ne gerti kalį, o statys lašelines ir atsistatysite greičiau.
Atsakyti