Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai - atsakymai

Gal žinot, ką šlapimo tyrime reiškia VTC arba VIC (nesimato 2 raidžių) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 14 balandžio 2014 - 18:17
QUOTE(jurguze @ 2014 04 14, 19:15)
Gal žinot, ką šlapimo tyrime reiškia VTC arba VIC (nesimato 2 raidžių) doh.gif

http://www.rolld.lt/...lapimo-tyrimas- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2014 04 14, 23:57)

Ačiū, bet būtent tokio sutrumpinimo niekur nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2014 04 15, 08:38)
Ačiū, bet būtent tokio sutrumpinimo niekur nėra doh.gif

http://www.pasveik.l...1;5;system;1946 - paskaitykite "Klausimas užduotas - 2009-11-04 07:57:22" 4u.gif
Papildyta:
http://www.vaspvt.go...es/file4786.pdf - trečias psl. Kaip suprantu VTC yra tiesiog vitaminas C (askorbo rūgštis).
Atsakyti
Labas, mamytes!
Vakar as ktirau nuo 0,5 metro aukscio. Siandien kazkaip skauda sonkaulius. Taxiau keistas skaussmas. As net nznu ar man tikrai luzo! Man neakuda kai kvepuoju, bet kartais paskausta, kai nepatogiai atsisedu. Zodziu, noriu jusu patarimo, ka man daryti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzei @ 2014 04 22, 15:33)
Labas, mamytes!
Vakar as ktirau nuo 0,5 metro aukscio. Siandien kazkaip skauda sonkaulius. Taxiau keistas skaussmas. As net nznu ar man tikrai luzo! Man neakuda kai kvepuoju, bet kartais paskausta, kai nepatogiai atsisedu. Zodziu, noriu jusu patarimo, ka man daryti verysad.gif  verysad.gif

Geriausias būdas sužinoti, ar skilo šonkauliai, - kreiptis į gydytoją ir atlikti rentgenogramą.
Atsakyti
QUOTE(Dzei @ 2014 04 22, 14:33)
Labas, mamytes!
Vakar as ktirau nuo 0,5 metro aukscio. Siandien kazkaip skauda sonkaulius. Taxiau keistas skaussmas. As net nznu ar man tikrai luzo! Man neakuda kai kvepuoju, bet kartais paskausta, kai nepatogiai atsisedu. Zodziu, noriu jusu patarimo, ka man daryti verysad.gif  verysad.gif

Ramybė ir tiek, nes šonkaulių lūžiams vis tiek gydymo nėra, išgerkit ko nors nuo skausmo, jei skauda labai, bet šiaip, greičiausiai tarpšonkaulinius nervus pažeidėt ir skauda, nes aukštis mažas labai, šonkauliai nėra trapūs kaulai. mirksiukas.gif O jei labai neramu, eikit pas šeimos gydytoją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzei @ 2014 04 22, 15:33)
Labas, mamytes!

Jei esat namie galit apsivynioti krūtinės ląstą elastiniu bintu - padės išvengti netikėtų nepatogių pozų ir to pasekoje suskaudimų.
Atsakyti
Ateinu su klausimu 4u.gif

Jau kuris laikas ant kojos pado yra kažkoks lyg odos sukietėjimas,galvojau,kad karpa,tačiau jis lyg padidėjo,paspaudus - skauda,jei eidama užminu jį - suskausta,tad pastebėjau,kad nejučiomis pradėjau koja statyti kreivai,kad tik nepajust skausmo. Pedikiūras matyt ne išeitis,nes toks jausmas,kad ten viduje viskas,giliai. Nuospauda gal? Bet ji yra taip ilgai,gal pusmetis jau ir niekaip nepraeina..

Gal kuri galit padėti ar man pas dermatologą skubėt pasirodyt?
Atsakyti
Manau, kad nuospauda smile.gif Man buvo atvejis kada ant pado turėjau lyg žaizdelę, lyg spuogelį. Krapščiau krapščiau ir galiausiai toje vietoje susidarė lyg karpa, lyg nuospauda. Praėjo po kokio pusmečio - tiesiog vis pamasažuodavau tą vietą, pastumdydavau ir matyt "išsivaikščiojo".

Turėjau ir paprastų nuospaudų. Galite pasiskaityti SM arba internete kaip išnaikinti nuospaudą "su šaknimi". Man asmeniškai padėjo Adelės Karaliūnaitės ugniažolės tepalas "Ugnius".
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2014 05 01, 22:09)
Manau, kad nuospauda smile.gif Man buvo atvejis kada ant pado turėjau lyg žaizdelę, lyg spuogelį. Krapščiau krapščiau ir galiausiai toje vietoje susidarė lyg karpa, lyg nuospauda. Praėjo po kokio pusmečio - tiesiog vis pamasažuodavau tą vietą, pastumdydavau ir matyt "išsivaikščiojo".

Turėjau ir paprastų nuospaudų. Galite pasiskaityti SM arba internete kaip išnaikinti nuospaudą "su šaknimi". Man asmeniškai padėjo Adelės Karaliūnaitės ugniažolės tepalas "Ugnius".

O man vis baisu,sakau gal reik dermatologui pasirodyt,nes skauda vis paspaudus,seniau neskaudėjo taip doh.gif na bet pasidomėsiu tuo tepaliuku,ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2014 05 01, 22:36)
O man vis baisu,sakau gal reik dermatologui pasirodyt,nes skauda vis paspaudus,seniau neskaudėjo taip  doh.gif na bet pasidomėsiu tuo tepaliuku,ačiū  4u.gif

Va - http://www.dvisirdys...o...t&Itemid=60 4u.gif

Dar žinau, kad yra vaistinėse kažkokių rusiškų tepalų, kurie irgi labai puikiai padeda.
Atsakyti