sveikos,gal kas gales patarti.pries 4 dienas papuoliau i avarija,apsivertem su masina.labai rimtu traumu nebuvo,bet dabar praejus sitam laikui jauciu tempima ir skausma kaklo srityje,sunki galva,darosi silpna.nezinau net ka daryti,gyvenu ne lt,buvau ligoninej iskarto po avarijos,liepe laukti gal praeis.bet man negerai,negaliu dirbti
QUOTE(*gitagita* @ 2013 12 23, 20:08)
sveikos,gal kas gales patarti.pries 4 dienas papuoliau i avarija,apsivertem su masina.labai rimtu traumu nebuvo,bet dabar praejus sitam laikui jauciu tempima ir skausma kaklo srityje,sunki galva,darosi silpna.nezinau net ka daryti,gyvenu ne lt,buvau ligoninej iskarto po avarijos,liepe laukti gal praeis.bet man negerai,negaliu dirbti
Jeigu negalite dirbti, tai eikite pas gydytoją ir prašykite atleidimo nuo darbo.
Kiek kainuoja jūsų sveikata? Atsiprašau, bet kiek kartų girdžiu frazę "gyvenu ne lt, todėl pas gydytoją nueiti negaliu" tiek kartų nusikeikiu.
QUOTE(Raven @ 2013 12 23, 22:54)
Jeigu negalite dirbti, tai eikite pas gydytoją ir prašykite atleidimo nuo darbo.
Kiek kainuoja jūsų sveikata? Atsiprašau, bet kiek kartų girdžiu frazę "gyvenu ne lt, todėl pas gydytoją nueiti negaliu" tiek kartų nusikeikiu.
ne taip mane supratot,ne piniguose esme.as pas gyd llankausi,buvau ligoninej ir rytoj einu pas savo gp,atleidimo lapeli turiu.as norejau patarimo gal kas uzves ant teisingo kelio kokiu tyrimu paprasyt ar ko,nes cia jie tik paracetamolio duoda ir sako laukiam.o kai pasakai gal tas gali buti ar anas tai nors savo knygose pasiknisa pagalvoja biski.as jau nebegaliu tokioj busenoj but...
Greičiausiai bus smegenų sukrėtimas ir raumenų patempimas.
QUOTE(Raven @ 2013 12 23, 23:27)
Greičiausiai bus smegenų sukrėtimas ir raumenų patempimas.
baisiai skamba smegenu sukretimas
QUOTE(*gitagita* @ 2013 12 23, 22:01)
ne taip mane supratot,ne piniguose esme.as pas gyd llankausi,buvau ligoninej ir rytoj einu pas savo gp,atleidimo lapeli turiu.as norejau patarimo gal kas uzves ant teisingo kelio kokiu tyrimu paprasyt ar ko,nes cia jie tik paracetamolio duoda ir sako laukiam.o kai pasakai gal tas gali buti ar anas tai nors savo knygose pasiknisa pagalvoja biski.as jau nebegaliu tokioj busenoj but...
Reikalinga kompiuterine tomograma, kad isitikinti, jog galvoje nera kraujo issiliejimo. Gali buti ir maziausia trukusi kraujagysle viduje, bet sukelti baisias pasekmes
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 24, 09:01)
Reikalinga kompiuterine tomograma, kad isitikinti, jog galvoje nera kraujo issiliejimo. Gali buti ir maziausia trukusi kraujagysle viduje, bet sukelti baisias pasekmes
tai ka apsilankiau siandiena pas savo gydytoja,patvirtino,kad greiciausiai smegenu sutrenkimas,jokiu tomogramu nedare,eilini karta liepe pagert paracetamolio,jei pabloges kreiptis i ligonines priimamaji.o man siabingai skauda galva,nakti beveik negalejau miegoti.nebezinau ka daryti,jiems visiems dabar christmas time ir nelabai ka ispesi daugiau.laukiu dabar vyro is darbo grystant ir galvosim ka daryti.
aciu atsakiusiom,ramiu jums kuciu ir linksmu SV.Kaledu
Tai, kad skauda galvą yra visiškai normalu. Tai gali tęstis iki 2-3 savaičių. Vienas organizmas atsistato greičiau, kitas lėčiau. Gerkite vaistus nuo skausmo, laikykitės namų režimo ir leiskite smegenims gydytis pačioms.
QUOTE(Raven @ 2013 12 21, 14:10)
Ar gumbeliai tokie? http://www.google.lt...&...tx=84&ty=60
Tokie gumbeliai atsiranda subrendusios moterims (paauglėms dažniausiai nebūna), manoma, kad jie padeda kūdikiui užuosti krūtį ir pieną. Jų spaudyti nereikia, jie yra normalu ir su laiku jų daugėja.
Tokie gumbeliai atsiranda subrendusios moterims (paauglėms dažniausiai nebūna), manoma, kad jie padeda kūdikiui užuosti krūtį ir pieną. Jų spaudyti nereikia, jie yra normalu ir su laiku jų daugėja.
Ne, ne toks. Suprantu, ka turite omeny, yra ir tokiu, bet butent vienas issiskiria kaip parasiau
Sveikos! Turiu klausimą. Prieš 4 dienas baigiau sirgti menstruacijomis, bet jos prasidėjo anksčiau nei įprastai, truko trumpiau nei visada (pirmą kartą gyvenime), kraujavimas nebuvo gausus kaip visada. Nebuvo jos ir skausmingos. Tačiau praėjus kelioms dienoms po jų, man pradėjo mausti pilvo apačią panašiai, kaip būna sirgimo pradžioje, tačiau sirgimas jau pasibaigęs prieš 4 dienas. Nemaudžia pernelyg stipriai, bei gan intensyvokai. Ar tai gali būti kokios nors ligos požymis? Niekada taip anksčiau nėra buvę. P.S. pireš tai dar buvusios menstruacijos taip pat prasidėjo anksčiau nei kad visada, ko irgi niekada nebuvo buvę.