Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai - atsakymai

QUOTE(Monikute21 @ 2013 12 06, 15:16)
Labai dekoju uz atsakyma smile.gif
Na dvylikapirste zarna jau istyre, kai zarna ryti reikejo, sake viskas gerai.  Tai cia turbut kepenys arba tulzis bus. Idomu tai, kad gydytojos prasiau siuntimo darytis vidaus organu echoskopija, o ji man jo nedave, siandien vakare esu pasiemus talona, taigi teks vel prasyt, tikiuos si karta duos  g.gif
O echoskopija galima daryti kai yra menesines, ar reikia palaukti kol baigsis?

Menesines neturi itakos pilvo echoskopijai 4u.gif
Dar pagalvojau, kad gali buti ir inkstai g.gif Zodziu, reikia echoskopijos 4u.gif
Atsakyti
Monikute, kokius konkrečiai kraujo tyrimus darė?
Atsakyti
konkreciai dabar nepasakysiu, ziuzejo liaukocitus, eritrocitus, cukrus, krauja eme is venos, kiek gydytoja pakomentavo tai sake, kad galiu buti kraujo donoru smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena unsure.gif
Gal kuri iš merginų buvo susidūrusi su šia problema verysad.gif Dabar pagal viską man yra ciklo vidurys, mm šį mėnesį jau prasirgau, bet labai maudžia pilvo apačią, negano to šiek tiek kraujuoju (kraujas tamsios spalvos), atsirado ir tamsių išskyrų. Prisikaičiau, ką tai galėtų reikšti ir jau net apverkt save spėjau, nes bijau, kad nebūtų kokia rimta liga ar neduok Die vėžys.Vaikštau dabar kaip ant adatų, visa perbalus ir nerami cray.gif Užsiregistravau pas ginekologę pirmadieniui, bet atrodo išprotėsiu per tas kelias dienas, kol sulauksiu vizito.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 12 12, 17:44)
Laba diena unsure.gif
Gal kuri iš merginų buvo susidūrusi su šia problema verysad.gif Dabar pagal viską man yra ciklo vidurys, mm šį mėnesį jau prasirgau, bet labai maudžia pilvo apačią, negano to šiek tiek kraujuoju (kraujas tamsios spalvos), atsirado ir tamsių išskyrų. Prisikaičiau, ką tai galėtų reikšti ir jau net apverkt save spėjau, nes bijau, kad nebūtų kokia rimta liga ar neduok Die vėžys.Vaikštau dabar kaip ant adatų, visa perbalus ir nerami cray.gif  Užsiregistravau pas ginekologę pirmadieniui, bet atrodo išprotėsiu per tas kelias dienas, kol sulauksiu vizito.

Didziausia tikimybe, kad issibalansavusi hormonine sistema arba endometrioze 4u.gif Israsys triju menesiu kontraceptiniu tableciu gydyma, viskas susitvarkys drinks_cheers.gif
Bet pasitikrinti butinai reikia, kad atmesti visas kitas ligas. Atminkit viena, vezys neskauda 4u.gif Vadinasi, ne jis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 14, 19:59)
Didziausia tikimybe, kad issibalansavusi hormonine sistema arba endometrioze 4u.gif Israsys triju menesiu kontraceptiniu tableciu gydyma, viskas susitvarkys drinks_cheers.gif
Bet pasitikrinti butinai reikia, kad atmesti visas kitas ligas. Atminkit viena, vezys neskauda 4u.gif Vadinasi, ne jis.  drinks_cheers.gif

Ačiū jums už atsakymą 4u.gif Ech, jau geriau būtų hormonai išsibalansavę negu kokia liga prisikabinusi. Ryt eisiu, bus matyt, ką gydytoja pasakys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 12 15, 18:58)
Ačiū jums už atsakymą 4u.gif Ech, jau geriau būtų hormonai išsibalansavę negu kokia liga prisikabinusi. Ryt eisiu, bus matyt, ką gydytoja pasakys unsure.gif

Kaip praejo vizitas pas daktara, ka rado?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 17, 11:53)
Kaip praejo vizitas pas daktara, ka rado?

Gydytoja apžiūrėjo, atliko tyrimus - laimei, viskas gerai, esu sveika, jokių ligos užuomazgų nėra, čia jau mano paranoja suveikė doh.gif .Ginekologė minėjo, kad greičiausiai dėl visko kaltas stresas, kuris sutrikdė ciklą, davė patarimų, kaip sumažinti įtampą, atsipalaiduoti ir viskas turėtų susitvarkyti, bet vis tiek džiaugiuosi, kad išsityriau, nukrito akmuo nuo širdies 4u.gif
Atsakyti
Gal kas susidure su situacija: po speneliu aureoles zonoje atsirades gumbelis-spuogas. Issispaudzia kaip inkstiras, bet po oda jauciasi, ksd jis eina gilyn ir visas pilnai neissispaudzia arba po dienos atsinaujina. Tesiasi jau puse metu. Krutys tikrintos pries metus, nes buvo gumbelis kitoj vietoj, bet pradingo. As manau, kad uztersta liaukute, bet ar ji neissivalytu toki ilga laika?
Atsakyti
QUOTE(tikriausiai @ 2013 12 21, 04:45)
Gal kas susidure su situacija: po speneliu aureoles zonoje atsirades gumbelis-spuogas. Issispaudzia kaip inkstiras, bet po oda jauciasi, ksd jis eina gilyn ir visas pilnai neissispaudzia arba po dienos atsinaujina. Tesiasi jau puse metu. Krutys tikrintos pries metus, nes buvo gumbelis kitoj vietoj, bet pradingo. As manau, kad uztersta liaukute, bet ar ji neissivalytu toki ilga laika?

Ar gumbeliai tokie? http://www.google.lt...&...tx=84&ty=60

Tokie gumbeliai atsiranda subrendusios moterims (paauglėms dažniausiai nebūna), manoma, kad jie padeda kūdikiui užuosti krūtį ir pieną. Jų spaudyti nereikia, jie yra normalu ir su laiku jų daugėja.
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2013 12 21, 14:10)
Ar gumbeliai tokie? http://www.google.lt...&...tx=84&ty=60

Tokie gumbeliai atsiranda subrendusios moterims (paauglėms dažniausiai nebūna), manoma, kad jie padeda kūdikiui užuosti krūtį ir pieną. Jų spaudyti nereikia, jie yra normalu ir su laiku jų daugėja.

Man 40 metu, pagimdziusi tris vaikus, tokiu dalyku niekada neturejau ir dabar neturiu-net pasiziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 21, 20:48)
Man 40 metu, pagimdziusi tris vaikus, tokiu dalyku niekada neturejau ir dabar neturiu-net pasiziurejau blush2.gif

O aš žinau pilna gimdžiusių ir negimdžiusių, kurios juos turi. Inkštirus ir raukšleles po akimis irgi ne visos turi, bet tai dažna ir normalu smile.gif
Atsakyti