Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai - atsakymai

Sveikos, kas žino ar normalu, kad nuo vaistų atsirado tamsios apnašos ant liežuvio ir išmatos tapo tamsiai žalios? doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Nox @ 2013 05 12, 13:25)
Sveikos, kas žino ar normalu, kad nuo vaistų atsirado tamsios apnašos ant liežuvio ir išmatos tapo tamsiai žalios?  doh.gif

Man tai atsitiko kai vartojau gelezi, nustojau vartot ir viskas normalizavosi
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2013 05 10, 15:51)
tai kokio jis dydzio?

na neidelis, jo seip nesimato, bet kai lieciu jauciu , gal kaip perline kruopa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2013 05 15, 13:40)
na neidelis, jo seip nesimato, bet kai lieciu jauciu , gal kaip perline kruopa  g.gif

et... tokiu nieks neoperuoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kurios moters nesukrėtė Angelinos Jolie apsisprendimas pašalinti krūtis, nes turi genetinį polinkį susirgti krūtų vėžiu? unsure.gif Tai mano klausimas šis: ar Lietuvoje galiu savo iniciatyva pasidaryti BRCA1 ar BRCA2 genų mutacijų testus? g.gif Kokios laboratorijos tai daro? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginestra @ 2013 06 05, 20:55)
Sveikos  smile.gif  Kurios moters nesukrėtė Angelinos Jolie apsisprendimas pašalinti krūtis, nes turi genetinį polinkį susirgti krūtų vėžiu?  unsure.gif  Tai mano klausimas šis: ar Lietuvoje galiu savo iniciatyva pasidaryti BRCA1 ar BRCA2 genų mutacijų testus? g.gif  Kokios laboratorijos tai daro? unsure.gif

Angelinos mama mirė nuo kiaušidžių vėžio, teta nuo krūties vėžio TODĖL tikimybė jai susirgti buvo tokia didelė - jei jūsų artimiausi giminaičiai vėžiu nesirgo ir nuo jo nemirė tada nepasiduokite masinei psichozei tirtis, nes jūsų rizika susirgti veikiausiai nėra didelė. Verčiau nusipjovusi krūtis imkite maitintis sveiku, natūraliu, nemodifikuotu maistu ir išbraukite iš valgiaraščio visą tą šlamštą, kurio pilną parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti
Raven, ačiū už atsakymą.Jūs teisi, tai greičiau būtų psichozė daryti šiuos tyrimus, nes mano nei močiutės, nei mama krūtų ir kiaušidžių vėžiu nesirgo, tik viena teta (na, bet ji ir priklausė rizikos grupei, nes buvo negimdžiusi niekada ir nemaitinusi krūtimi).
Dėl sveikos gyvensenos, tai mano dabar siekiamas tikslas - palikti užterštą didmiestį, kuriame dabar gyvenu ir išsikelti gyventi prie jūros, į sveikesnę aplainką, na žinoma ir šviežios žuvies daug galėsiu valgyti. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginestra: 06 birželio 2013 - 08:23
Dar vienas klausimas.Kada geriausia pasidaryti pap testą? g.gif Iškart po mėnesinių, ar nepriklauso nuo ciklo dienų?
Atsakyti
Laba diena visoms,

Prašau pagalbos. Mylėjomės su vaikinu, mylėjimosi metu iš manes negausiai išbėgo baltos skaidrios išskyros. Pirmą kartą taip atsitiko, kas tai galėtų būti? galbūt kam nors iš Jūsų irgi taip buvo? Mes sunerimome, kad tai gali būti ir vaikino sperma, nors jis sako, kad nebaigė, tačiau kartais juk būna, jog labai susijaudinus gali ir nejausti. Jeigu tai ne vaikino sperma, tai iš kur gali būti tokios išskyros pas mane?

Laukiu kokių patarimų, nes esame šiek tiek sunerimę.
Atsakyti
Laba diena, visoms smile.gif
Jau kelias savaites jauciu sleiktuli, nors su skrandziu viskas gerai, virskina ir visa kita, ir dazniausiai skauda arba duria desinej pusej po sonkauliu. Tas sleikstulys buna ir ryte ir diena ir vakare nesvarbu koks laikas, uzeina ir buna kelias valandas, o kartais praeina greit. Darbe dirbt neimanoma atrodo, kad pykina. Tad is pradziu pasidariau NT, jis buvo neigiamas. Tada nutariau kreiptis I savo seimos gydytoja, ji dave siuntima (mano prasymu) pasidaryti kraujo tyrimus, kai juos pasidariau jie buvo labai geri, tada gydytoja dave siuntima ryti zarna, pasidariau ir siuos tyrimus ir gydytojas, kuris tai dare sake, kad viskas normalu. Galvojau, kad esu nescia, bet testas neigiamas ir prasidejo mano dienos, tad tas tikrai atkrenta. O tas sleikstulys niekur nedingo tik dabar kai neinu I darba maziau buna arba greit praeina, bet vistiek bijau. Gal kam yra taip buve? arba zinote kas cia man galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Monikute21 @ 2013 12 06, 14:38)
Laba diena, visoms smile.gif
Jau kelias savaites jauciu sleiktuli, nors su skrandziu viskas gerai, virskina ir visa kita, ir dazniausiai skauda arba duria desinej pusej po sonkauliu. Tas sleikstulys buna ir ryte ir diena ir vakare nesvarbu koks laikas, uzeina ir buna kelias valandas, o kartais praeina greit. Darbe dirbt neimanoma atrodo, kad pykina. Tad is pradziu pasidariau NT, jis buvo neigiamas. Tada nutariau kreiptis I savo seimos gydytoja, ji dave siuntima (mano prasymu) pasidaryti kraujo tyrimus, kai juos pasidariau jie buvo labai geri, tada gydytoja dave siuntima ryti zarna, pasidariau ir siuos tyrimus ir gydytojas, kuris tai dare sake, kad viskas normalu. Galvojau, kad esu nescia, bet testas neigiamas ir prasidejo mano dienos, tad tas tikrai atkrenta. O tas sleikstulys niekur nedingo tik dabar kai neinu I darba maziau buna arba greit praeina, bet vistiek bijau. Gal kam yra taip buve? arba zinote kas cia man galetu buti?

Reikalinga gastroenterologo konsultacija, reikia atlikti kepenu fermentu tyrima bei pilvo echoskopija 4u.gif Pykinimas ir skausmas desinej pusej po sonkauliais gali buti ir del kepenu problemu, ir del dvylikapirstes uzdegimo, ir del tulzies akmenu 4u.gif O kas konkreciai-pamatytu tik echoskopijos metu.
Kol pateksite pas gydytoja patariu pasilaikyti grieztos dietos-virtos, troskintos-bukle pageres, o kartu neuzastrinsit virskinimo problemos.
Atsakyti
Labai dekoju uz atsakyma smile.gif
Na dvylikapirste zarna jau istyre, kai zarna ryti reikejo, sake viskas gerai. Tai cia turbut kepenys arba tulzis bus. Idomu tai, kad gydytojos prasiau siuntimo darytis vidaus organu echoskopija, o ji man jo nedave, siandien vakare esu pasiemus talona, taigi teks vel prasyt, tikiuos si karta duos g.gif
O echoskopija galima daryti kai yra menesines, ar reikia palaukti kol baigsis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikute21: 06 gruodžio 2013 - 14:18