Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai - atsakymai

QUOTE(Vestne @ 2012 12 15, 16:16)
Tuštinimasis krauju gali rodyti rimtą bėdą. Reikėtų kuo skubiau pasikonsultuot su šeimos gyd. Jis ir nukreiptų tyrimams.

rasydama klausima minejau, kad neiseina pirma nueit pas seimos gyd, kad nusiustu kur reikia. nes ne LT gyvenam, gristam sventem ir norisi jau but uzsiregistravus pas kazka. bet jau zinau, pas ka registruotis. aciu uz ats.
Atsakyti
As taip pat del kraujavimo tustinantis. Issitustinus pastebiu kraujo ne ant ismatu, bet valantis, fu bjauru net rasyti. Kraujo buna tik trupuciukas. Bet man daznai buna kieti viduriai ir tustinuosi kas antra arba kas trecia diena, gan sunkiai, ar gali buti, kad taip tiesiog tustinantis storosios zarnos sienele itruksta del viduriu uzkietejimo ir todel atsiranda kraujas? Daugiau nieko nejauciu, skausmo nera.
Atsakyti
QUOTE(burbaπti @ 2012 12 17, 17:50)
As taip pat del kraujavimo tustinantis. Issitustinus pastebiu kraujo ne ant ismatu, bet valantis, fu bjauru net rasyti. Kraujo buna tik trupuciukas. Bet man daznai buna kieti viduriai ir tustinuosi kas antra arba kas trecia diena, gan sunkiai, ar gali buti, kad taip tiesiog tustinantis storosios zarnos sienele itruksta del viduriu uzkietejimo ir todel atsiranda kraujas? Daugiau nieko nejauciu, skausmo nera.

tikrai gali buti
arba dar gali buti vidinis hemorojus
Atsakyti
sveiki,gal galit kas man atsakyt,kiek dabar kainuoja PAP tyrimas neprivacioje istaigoje,zinau kad kas 3 metus ji kompensuoja valstybe,bet siuo atveju domina kai reikia susimoket.buciau dekinga uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau paklausti, gal bus zinanciu, man ant desines rankos smiliaus yra raudonu taskiuku po oda pakankamai daug ir pirsto oda tokia nelabai jautri ( pvz kai issitepi kokiais superglue klijuojant, toks panasus jausmas), paziurejua, kad tokiu keletas taskiuku yra ir ant mazojo, bet jis jautrus. Kas tai galetu buti?

Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 19, 18:05)
sveiki,gal galit kas man atsakyt,kiek dabar kainuoja PAP tyrimas neprivacioje istaigoje,zinau kad kas 3 metus ji kompensuoja valstybe,bet siuo atveju domina kai reikia susimoket.buciau dekinga uz atsakyma  smile.gif

100 ar 120 lt, tiksliai nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 02 19, 17:05)
sveiki,gal galit kas man atsakyt,kiek dabar kainuoja PAP tyrimas neprivacioje istaigoje,zinau kad kas 3 metus ji kompensuoja valstybe,bet siuo atveju domina kai reikia susimoket.buciau dekinga uz atsakyma  smile.gif

Mama darėsi prieš keletą sav. poliklinikoje, mokėjo tiksliai nepamenu kiek bet tarp 40lt ir 50lt
Atsakyti
Sveiki , turiu klausima , prie akies , apatinis vokas ar kaip ta vieta pavadinti, tiesiog paakys , atsirado guzelis, jsi tiesiog toje odoje nes as ji pajudinti galiu , neskauda, nepersti , jokiu pojuciu tik tiek kad jis yra , kol kas nesupratau ar jis dideja , ar ne , pas gydytoja dar nebuvau bet neuzilgo kreipsiuosi , gal numanot kas tai gali buti ? prisigalvojau apie vezi, augli ir dar bala zino ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2013 05 08, 21:20)
Sveiki , turiu klausima , prie akies , apatinis vokas ar kaip ta vieta pavadinti, tiesiog paakys , atsirado guzelis, jsi tiesiog toje odoje nes as ji pajudinti galiu , neskauda, nepersti , jokiu pojuciu tik tiek kad jis yra , kol kas nesupratau ar jis dideja , ar ne , pas gydytoja dar nebuvau bet neuzilgo kreipsiuosi , gal numanot kas tai gali buti ? prisigalvojau apie vezi, augli ir dar bala zino ka  g.gif

Gali buti, kad kyla "miezis":nemirstama, tik baisiai nemalonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 08, 21:23)
Gali buti, kad kyla "miezis":nemirstama, tik baisiai nemalonu smile.gif

Ne , tikrai ne miezis, daug zemiau .. ir visiskai neskausmingas , ir jau per tiek laiko butu isdyges .. kolege sako kad tai "zirovnikas" tipo is riebalu kazkoks, nu tokiu tonu pasake kad palengvejo, bet paskui sako ta pacia diena padaro operacija ir paleidzia namo , taip ir prikale prie kedes doh.gif man zodis operacija kone mirtis blink.gif
Atsakyti
tai kokio jis dydzio?
Atsakyti
Ar yra kam taip buve, kad tyrimas del herpes 1 tipo tris kartus virsija norma, taciau veidas puslelemis nebuvo isbertas mazdaug 5 metus?
Atsakyti